Dodane: 06-03-2009 21:15
Nie, jest napisane że jest on jedynym który osiągnął 2 stopień resurectiona, nie ma nigdzie że jest ich więcej.

Dodane: 06-03-2009 21:23
niechce mi się z tobą kłócić po prostu ci to udowodnie za pare chapterów

Dodane: 06-03-2009 21:26
Też się nie chce sprzeczać

Poczekajmy na chaptery.

Dodane: 06-03-2009 22:41
Vegeta Ssj 2 napisał/a:
Rukia mogła by być porucznikiem gdyby nie Byakuya i sama rozwaliła espade 9.
Gdyby nie Byakuya? Niby co on miał do gadania? Przecież Rukia w swoim oddziale nie mieści się w randze oficerskiej, a co dopiero fakt, że mogła by mieć vicekapitana. A za tą wygraną, Rukia może podziękować Aaroniro Aluluerie, który był zbyt pewny w tej walce..
Vegeta Ssj 2 napisał/a:
Soi fon po pierwsze bount niesprawil jej problemów bo wszystko miała zaplanowane
Sorry, ale jak się ima filler do jej prawdziwej siły?
Vegeta Ssj 2 napisał/a:
e a przegrała z yoruichi dlatego iż ona była kapitanem drugiego oddzialu sama przeniosła wszystkich Vizardów oraz urahare przed gotei 13 i aizenem
Jest silniejsza, a nie, że była kapitanem 2 oddziału, Soi Fong jest teraz i co? A tej drugiej fazy zdania to już w ogóle nie zrozumiałem, co ma możliwość przeniesienia osób do wyniku walki?
Vegeta Ssj 2 napisał/a:
klan Shinoi ma przekazywane dowudctwo z pokolenia na pokolenie więc to że Soi fon zostala kapitanem świadczy o jej sile a Yoruichi nieposiada szikai a mimo to jest taka silna.
Raczej klan Shihouin. Nie przypominam sobie tego, aby rządzenie drugim oddziałem było zadaniem tego klanu. Lider tego rodu był zostawał Keigun. Co do Shikai Yoruichi, posiadała go na pewno, kiedy miała jeszcze zan. Czy teraz ma nie możemy stwierdzić...
Vegeta Ssj 2 napisał/a:
A tu przy ulquiorze zostaje ostatnia kwestia gdyż ulquiorra pokonał by 1,2,3 espada ponieważ gdy dostał nr. 4 aizen niewiedziła o tym że Ulquiorra ma przemiany co powiedział i przemienił sie w ostatnim czapterze a więc ulquiorra jest zajebisty jak nieczytasz mangi to polecam
Raczej ma drugi etap resorruccion (tak to się nazywa, a nie jakieś przemiany ;o) A na jakiej podstawie sądzisz, że taki Stark jest słabszy od Uluqiorry? Primera Espada nie pokazał jeszcze swoich umiejętności, więc dlaczego wysnułeś taką bezpodstawną tezę? Zresztą Aizen wie jaką ilością raietsu dysponuję każdy członek Espady i dzięki temu mógł dobrze porozdzielać stołki.
może niepisze że ma ileś tam form ale powiedział że to jego pierwsza przemiana czyli rozumie się zsamo z siebie że jest ich więcej
Nie jakaś pierwsza przemiana, tylko drugi etap resorruccion. Drugi! Wyraźnie piszę second...

Dodane: 06-03-2009 22:52
Ja jeszcze dodam od siebie tylko to, że userze vegeta ssj 2 piszesz głupoty, bo mówiłeś, że nawet Aizen nie wiedział o tym, że posiada 2 formy, potem piszesz, że ma ich więcej, ja wyczytałem z tego linka co podałeś, iż jest on jedynym z Espady, który potrafi osiągnąć 2 poziom i...teraz ważne! nawet Aizen nie widział go w takiej formie! Gdzie pisze, że jest ich więcej? A to, że Aizen nie widział go w tej formie, nie oznacza tego, że nie wiedział o tym...

Dodane: 31-03-2009 14:39
Ciężko powiedzieć kto jest najsilniejszą postacią ponieważ anime się jeszcze nie skończyło i nie wiemy co przyniesie nam czas a właściwie twórcy. Wydaje mi się, że Aizen jest prawdopodobnie najpotężniejszą postacią, w końcu cała Espada jest mu podporządkowana, to robi wrażenie.
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 13-04-2009 22:26
nie ma co sie zastanawiac, okaze sie ale wydaje mi sie ze na terazniejszy moment (w anime) Aizen jest najsilniejszy, ale Ichigo jest glownym bohaterem i chyba Aizen go nie zabije, chyba zeby Ichi sie do niego przylaczyl ;p ;p

Dodane: 14-04-2009 15:04
Vegeta ma rację

Dodane: 14-04-2009 15:36
Dapsi czy umiesz napisać więcej niż 3 słowa?? jak dla mnie najsilniejszy jest Ichigo. Z tego co wiem teraz stał się hollowem a jego siła może byc porównywalna do Vastolorda, ale Aizen tez ma coś do powiedzenia. Podoba mi się jeszcze postawa Kenpachiego i jego siła a zwłaszcza gdy walczył z 5 espadą. Piękna walka i nikt się chyba nie spodziewał że on może być taki potężny xD
--------------------

Dodane: 14-04-2009 20:28
Myślę że to zależy od sytuacji, bo gdy Ichigo widzi zapłakaną Inue to coś się w nim łamie i staje się niewyobrażalnie potężny, do tego teraz Ichigo jest silniejszy i bez tego, ale nadal myślę że to mało na Aizena. Znając życie to Ichigo wygra i tak, ale pewnie z pomocą czyjąś, albo ktoś będzie musiał go zmotywować do tego.

Dodane: 19-04-2009 11:07
No tak i to świadczy o tym że w Ichigo drzemie ta moc a pod wpływem emocji zostaje pobudzona. I on odkrywa jeszcze swoje możliwości i jak stanie naprzeciw Aizena to będzie pewnie wyrównana walka

I to będzie oczywiste że Ichigo wygra, w końcu on jest tym dobrym i głównym bohaterem a Aizen to ten zły xD
--------------------

Dodane: 27-04-2009 20:21
Jednak nie znaczy to że to on pokona Aizena przynajmniej nie w pojedynkę.NA chwilę obecna to waśnie Aizen jest tym najsilniejszym,cała espada mimo pewnych protestów i wyraźnego niezadowolenia jest mu posłuszna.Mnie ciekawi teraz Yami który jak się okazało jest numero 1.a właściwie 0.

Dodane: 27-04-2009 20:36
nie jestem za bardzo w temacie ale dla mnie najlepszy jest w bleach zaraki bo uwielbia walczyć i w ogóle bleach tak jak dragon ball i naruto są najlepsze

Dodane: 27-04-2009 20:56
Z tego co Yammy mówił wynika, iż to on jest najsilniejszym espada - 0, choć istnieje możliwość, że blefuje. Podczas walki Ichigo vs Uluqiorra wspomina, że są jeszcze trzej silniejsi od niego czyli espada 1-3. Lubię Yammiego, ale chciałbym, aby to Stark był tym uber arrancarem :)

Dodane: 29-04-2009 19:59
Wiesz Matek, dla mnie Star zasługuje na ten tytuł najsilniejszego espady, chociażby za to że zawsze docenia przeciwnika i nie stara się wywyższać, a większość z espady to robi. Myślę że jednak z całego Bleacha nie jest najsilniejszy, ja nadal stawiam na Aizena.

Dodane: 02-12-2009 18:07
Za bardzo nie umiem jeszcze określić,bo Aizen za dużo nie pokazał,w sumie to prawie nic na razie.Ale z dotychczasowych odcinków myślę,że to Ichigo jest najsilniejszy.Główny bohater,często taki jest,pokonał Grimmjowa,Zarakiego,Kariye i zara pokona Uluqiorę(tak myślę).Wydaje mi się,że jego siła pochodzi przede wszystkim od Hollowa Ichigo.Kiedy przybiera jego postać to zawsze wszystko miecie w pył.W końcu można powiedzieć,że jest ich dwóch,a nawet trzech z Zangetsu(choć jest on częścią Hollowa czy jakoś tak).Wiadomo dlaczego Zaraki przegrał,bo walczył sam.Czekam już na tą kontynuację odcinków z espadą,żeby Ichigo mógł skończyć walkę z Uluqiorą
--------------------

Dodane: 05-12-2009 23:36
Kto jest najsilniejszy? Oczywiście Aizen, to chyba wiadome

. W końcu to on jest zjednoczył sobie Arancarów i dwóch kapitanów czyli musi być najsilniejszy xD. Poza tym ten medyk - kapitan sam powiedział że żaden kapitan nie może się z nim równać.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-12-2009 23:58
Przeż to oczywiste jak 2+2, że to Aizen. Osiągnął szczyt mocy jak Shinigami (nie wykluczone, że jest Vizard'em), a ktokolwiek z Espady jest w porównaniu do niego brudem za paznokciem. Chociaż pewnie w przyszłości jego moc przerośnie Ichigo, no, ale cóż, takie życie...
--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 29-03-2010 17:59
Mimo tego co ja myśle wiadomo że najsilniejszym jest Ichigo bo to głowny bohater. Ale co do moich opini to mocny jest aizen toushiro i dziadek.

Dodane: 29-03-2010 18:09
Najsilniejszy jest chyba dziadek Yamamoto. Ale Ichigo, gdy przemienił się całkowicie w Hollowa, był niesamowicie silny. Urwał Ulqiorze ręke i chyba nogę. Gdyby miał kontrolę nad tą siłą, nikt by mu nie podskoczył. No i nie znamy Ban Kai Aizena, a on już i tak jest potężny. I jeszcze nie zamienił się w Hollowa, a w najnowszym chapku powiedział, że się zchollowizował.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.