Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:16
OnLine: 35, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Gdzie poznaliście?
Dodane: 30-01-2012 06:37
Jetix xD nudziło mi się przerzucałem kanały, nic nie było, coś o Naruto wcześniej słyszałem, a na Jetixie pojawił sie pierwszy odcinek więc zacząłem oglądać xD

--------------------
Dodane: 30-01-2012 08:59
Słyszałam, że leci na Jetixie, ale jakoś nie chciało mi się oglądać, potem spotkaliśmy się ze znajomymi i zaczeliśmy grać na ps2 w Naruto. Tak mnie wciągneła gra, że postanowiłam obejrzeć anime i się w nim poprostu zakochałam [serce] :) :d

Dodane: 04-02-2012 11:42
#NoClan - user - 60%
Ja o Dragon Ball'u dowiedziałem się z gierek na PS nie żadne PS2 czy PS3 tylko PS xD. To samo było z Naruto. Poszedłem do sąsiada no i co ja widzę :) . Jego brat pożyczył jakąś grę ja pacze xD a tu Naruto blelble :) (tym razem na XBOX'a), no to dobra włączaj. Trochę już przeszedł ;) , no to graliśmy dalej. No i tak się dowiedziałem. Wszystko z gier na konsole :d

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 04-02-2012 11:51
#Cybulex - user - 10%
Najpierw gadanie znajomych na temat Naruto. Potem gdy "skakałem" po kanałach na AXN zauważyłem, że jakieś anime emitują. Zorientowałem się, że to Naruto. Pomyślałem sobie, że znajomi to chwalą, więc zobaczę. Obejrzałem kilka odcinków, które mnie wchłonęły i tak postanowiłem szukać odcinków na necie. :)

Dodane: 06-02-2012 13:46
#Byczusia - user - 80%
Gdzie poznałam? Usłyszałam kiedyś jak koleżanka coś mówiła o Naruto. Początkowo to anime wydawało mi się gniotem, jednak obejrzałam kilka odcinków no i wciągnęło mnie ono na maxa, że teraz jest jednym z moich ulubionych anime.

--------------------
Dodane: 16-04-2012 19:00
Ja z początku zacząłem jak byłem mały mały bardzo mały przedszkole lol XD . To było tak mama mi raz kupiła taki komiks to był jeden z odc Naruto :d . Potem kupowałą ich więcej i więcej i zacząłem troche czytać . No potem zobaczyłem że to leci na Jetixie XD potem oglądałem to na jakimś tam programie z napisamy potem już w internecie :d na naruto.wbijam.pl :d

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online