Dodane: 01-09-2011 07:52
Buhahahahahaha Lubię kosiarki. Ower rozjeba*eś mnie XD
No to tak. Mam 16 lat urodziłem się 14 czerwca 1995 roku w Stalowej Woli. Mieszkam na ul. ************* **/* w Stalowej Woli woj. podkarpackie. Mam na imię Krzysiuu, lubię czytać książki i zbierać drobiazgi. Mieszkam w bloku. Piłki nożnej NIENAWIDZĘ. : ) Wolę piłkę siatkową. Moim ulubionym daniem są pierogi Ruskie i Barszcz biały. Posiadam papugę Nimfę która ma na imię Filip <3 Idę właśnie do Technikum gastronomicznego o profilu technik kelner-barman. Uczę się całkiem dobrze. Moja najlepsza średnia to 4,5. Lubię placki.
Właśnie zjadłem jajecznice i idę na rozpoczęcie roku. BAJOO !
--------------------

Dodane: 03-12-2011 10:32
Jestem niekulturalnym człowiekiem, chamem, lubię wszystko krytykować, nie lubię musztardy i pomidorów, tyle wystarczy.

Dodane: 03-12-2011 10:40
Ja się nazywam Rafał lat 14 urodzony 1997r. 2 luty chodzę do gimnazjum i lubię zupki chińskie.

Dodane: 03-12-2011 16:36
+Mieszkam w ......... i mam na imie ....... mam .......lat.
Chodzę do szkoly ........ .
Mieszkam w wojewóctwie POMORSKIM.
Lubie bilard i scnokera, jestem nunizmatykiem.
niemam przyjaciól ani kolegów. Nie lubie chodzic do szkoly ale lubie sie uczyc tylko tego co chce.
Jak mie zaczepią potrafie przywalic (nawet jak jest ich 5) i odziwo wygrywam.
W przyszłosci chcę wyjechac z Polski i "żyć jak Goku" czyli podróżować po swiecie, doskonalic swoje cialo i umysl.
Jestem wielkim fanem Dragon balla. Jak mam kase to kupuje wszystkie Gadżety które są na allegro.
Chce być szczęśliwy

Dodane: 03-12-2011 16:40
rafixd1962 napisał/a:
Ja się nazywam Rafał lat 14 urodzony 1997r. 2 luty chodzę do gimnazjum i lubię zupki chińskie.
.
Zupki chińskie to same zuoo ! Nie powinno się ich jeść. Kosztują ok. 1.50 zł a ja bym taką porcyjkę zrobił za 15 groszu...
--------------------

Dodane: 03-12-2011 16:56
Kim jestem? Zakompleksionym trolem i internetowym bojownikiem wyrzucającym swoją złość w internecie. Oprócz tego mam imię i nazwisko, miejsce urodzenia i parę innych informacji, ale mimo wszystko czuję się całkiem bezpłciowy.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 03-12-2011 17:22
Człowiek-suchar mieszkający w ucywilizowanej wiosce w okolicach Olsztyna.3 klasa gimnazjum.I starczy.
--------------------
Mayo is good for you

Dodane: 07-02-2012 12:46
Postanowiłem odświeżyć temat, ponieważ zarejestrowało się kilku nowych, to raz, a dwa nie wypowiadałem się w nim, a piszę na stronie już ładnych kilka miesięcy, więc nie wypada.
Urodziłem się w 1991 roku, liczę sobie prawie 21 lat, w marcu będę obchodził 21 urodziny, interesuje się szczególnie sportem, zwłaszcza piłką nożną, oraz skokami narciarskimi, moimi ulubionymi klubami są Real Madryt oraz Lech Poznań, muzyka którą słucham to: Rock, Trance, Techno z rzadka hip hop, ponieważ młodzieńcze zapędy minęły, hh słucham z sentymentu i dla poprawienia sobie humoru, w niektórych utworach są wypowiadane wielkie słowa. Możecie mnie znać z wielu kontrowersyjnych postów, ale nie jestem taki zły.. Jedyną moją wadą jest to, że jestem uparty i nie potrafię ustąpić.
Na koniec chcę coś powiedzieć do Hea i reszty z którymi miałem okazje polemizować w wielu tematach: Myślcie sobie o mnie co chcecie, ale co złego to nie ja ^^ nie mam nic do Was ( mam nadzieje, że vice versa)
PS. Mam na imię Bogdan
--------------------

Dodane: 07-02-2012 13:30 -
siuber napisał/a:
niemam przyjaciól ani kolegów. Nie lubie chodzic do szkoly ale lubie sie uczyc tylko tego co chce.
W przyszłosci chcę wyjechac z Polski i "żyć jak Goku" czyli podróżować po swiecie, doskonalic swoje cialo i umysl.
Jestem wielkim fanem Dragon balla. Jak mam kase to kupuje wszystkie Gadżety które są na allegro.
Chce być szczęśliwy
Wiesz, że Goku miał przyjaciół

?.W przyszłości chcesz wyjechać z PL ?..więc zrób to, podróżuj po świecie i nawet podsunę Ci niezły pomysł
http://pl.wikiped...or_Szaolin wybierz się tam(piechotą czy jak chcesz) i trenuj, mogą Cię jednak nie przyjąć, ale wszystko zależy od Ciebie.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 08-02-2012 12:39
Jestem Kiczka, mam 20 lat (jeszcze chwile

) i mieszkam koło Lublina. W tej chwili nie pracuje i nie uczę się. Od października zaczynam zoopsychologię- będę zaklinaczem psów! hahahaha

Dodane: 12-02-2012 09:07
Paweł urodziłem się 1993r 25 Czerwca, szkoła ukończona zawodówka zawód spawacz pracuje aktualnie, samochód nie chcę dziadostwa tylko pieniądze będą szły, mieszkam w Lublinie ul Zachlapana 3/5 (chcielibyście wiedzieć prawdziwy adres?^^)
Powinno wystarczyć.
--------------------

Dodane: 29-02-2012 20:23
owerfull napisał/a:siuber napisał/a:
Chce być szczęśliwy
Wiesz, że Goku miał przyjaciół

?.W przyszłości chcesz wyjechać z PL ?..więc zrób to, podróżuj po świecie i nawet podsunę Ci niezły pomysł
http://pl.wikiped...or_Szaolin wybierz się tam(piechotą czy jak chcesz) i trenuj, mogą Cię jednak nie przyjąć, ale wszystko zależy od Ciebie.
Over ty te twoje rady zatrzymaj dla siebie, bo nikomu te rady na dobre nie wyjdą i nikomu nie pomogą.
Siuber, ostatnie zdanie jest fajne "Chcę być szczęśliwy"a wiesz, że samotnik nigdy nie bd szczęśliwy. Moja rada znajdź sobie kolegów
--------------------

Dodane: 01-03-2012 11:38
Mieszkam w zadupiu

Mam na imię Damian. Mam 20 lat. Lubię oglądać anime,czytać książki,mangi i grać w gry MMO. Nie lubię baletów, ale lubię domówki. Uwielbiam grać w piłkę nożną i w siatkówkę(ale wraz z skończeniem technikum w siatę raczej nie pogram nie ma z kim) W podstawówce byłem kujonem . W gimnazjum się uczyłem mniej. W technikum nie uczyłem się wcale

czyli spadam coraz niżej. Ale maturę zdałem

mogę się matmą pochwalić 76%. Obecnie jestem na stażu w Urzędzie Pracy i chomikuję kasę nie wiem na co. Może na samochód może na studia. Się zobaczy.

Dodane: 01-03-2012 12:05 -
Skoro wszyscy, to wszyscy :3
Hejcia! Nie no, bez takich >_>. Imię nie jest ważne, mieszkam w województwie Łódzkim, wiosen liczę sobie 21, w tym roku 22 ^^. Od dawna uwielbiam czytać, przede wszystkim książki fantasy i horrory, czytam codziennie! Prócz tego uwielbiam oglądać anime, bez tego moje życie nie miałoby sensu, również prawie codziennie oglądam jakiś film, najczęściej z gatunku komedia, dramat, fantasy, horror. Uwielbiam słuchać muzyki, rysować, projektować, zagrać w jakąś dobrą grę, spotykać się ze znajomymi, przyjaciółmi i rodziną, organizować różne wypady. Dwa lata temu ukończyłem technikum w zawodzie technik technologii odzieży. Czemu tak? Bo tak chciałem, mam takie uzdolnienia i predyspozycje, miałem na oku jeszcze szkołę plastyczną, ale u mnie w mieście wygląda ona marnie, a tak rozwinąłem się pod różnymi względami... Maturę zdałem z zadowalającym wynikiem. Tytuł technika uzyskałem, skoro się Kyuubi chwali, to ja też, w szkole byłem jednym z najlepszych projektantów, brałem udział w wielu pokazach, konkursach i zdobywałem liczne nagrody w tym zakresie, najważniejsze przedmioty zawodowe ukończyłem z oceną celującą, ukończyłem też kurs unijny z projektowania. No i ogólnie uczyłem się dobrze. Za nic nie zmieniłbym szkoły ^^. Teraz pracuję w firmie odzieżowej. A co dalej? Się zobaczy ^^.

Dodane: 01-03-2012 17:20
Ok, czas zebrać trochę atencji.
Imie: Damian
Nick: JCD, DzejSiDi, czasem Damianeq
Gdzie?: Strzyżów/Kraków
Zainteresowania: wszystko związane z terminem "otaku" i branżą IT
Cynik, samotnik, perfekcjonista, bardziej empiryk niż racjonalista, relatywista. Jedyna rzecz, w której uważam, że jestem aktualnie naprawdę dobry, to filozofia (stosowana, nie znajomość pierdół wymyślonych przez innych). Lubię lasy i wiejskie, dzikie pejzaże, zwierzęta (przede wszystkim sowy i koty), elektroniczne zabawki. Spać (im więcej, tym lepiej).
Mam zamiar nauczyć się kiedyś tworzyć arcyzajebiste arty. Nie mam do tego talentu, jeszcze się za to nie zabrałem. Ale przekonywanie mnie, że mi się nie uda, jest najprostszą drogą do popadnięcia w niełaskę.
Nie pije, nie pale, mam problemy z prokrastynacją.
Ludzie lubią nadawać mi pseudonimy zaczynające się na literę "J" i uważają mnie za pedofila lub pedała (jedno z dwóch), lubią mnie nie doceniać.
Nie reaguje na zwrot "jotcede". Nie będę tłumaczył dlaczego.
--------------------

Dodane: 01-03-2012 18:10
No to pora na mnie. Mam na imię Maciek (nikt pewnie na to nie wpadł xd). Mam 19 lat i jestem studentem energetyki na Politechnice Rzeszowskiej. W związku z tym mieszkam w Rzeszowie, ale lata młodości spędziłem w rodzinnych Ropczycach. Jestem humanistą który zawsze stawiał na nauki ścisłe i z mozołem, aczkolwiek sukcesywnie, szedł przez lata swojej edukacji. Prywatnie jestem leniuchem i obibokiem, potrafiącym się od czasu zmotywować do roboty. Od dzieciństwa wychowywały mnie anime i gry komputerowe, które towarzyszą mi do dzisiaj. Ulubionym sportem wyczekiwanym przeze mnie przez cały rok jest narciarstwo. Jeśli chodzi o codzienne zainteresowania, to będzie to przede wszystkim muzyka. Przez znajomych jestem kojarzony jako ten wyubierany na czarno kołek z kolczastą fryzurą w glaniorach i gitarą na plecach. Słucham dużo, na koncerty także często chodzę. Muzyka towarzyszy mi w każdej wolnej chwili. I jakoś sobie żyję.
--------------------

Dodane: 01-03-2012 19:38
A więc mam na imię Krystian mam 18 lat i chodzę do 2 klasy technikum handlowego. Mieszkam w Brzesku niedaleko Krakowa . Lubię piłkę nożną nie lubię szkoły i jestem strasznym leniem.

Dodane: 05-03-2012 10:55
Ja to dokładnie nie wiem jak mam na imię

W Polskim paszporcie mi pisze Muhammad a w szkolnym dzienniku mam Muhamed.
Od czterech lat mieszkam za granicą na największym europejskim zadupiu czyli w Bośni i Hercegowinie. Mieszkam tam razem z matką, siostrami i ojcem którego poznałem cztery lata temu. Urodziłem się 01.10.1996 roku w Libii (miasto Darna).
Nie jestem typem sportowca ale gdy są wakacje to z moimi dwoma kumplami gramy w piłe, oczywiście ja na bramce grzeje
Uczę się rzadko ale oceny mam dobre, średnia 3.6. Chodzę do technicznej szkoły i jakoś ten czas leci
--------------------
Dziel się swoją wiedzą!!!
To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności...

Dodane: 05-03-2012 12:14
Kim jestem?
Przyszłym informatykiem próbującym stworzyć własną stronę www i własną mangę.
Mam wystarczająco dużo lat ale jeszcze stary dziad ze mnie nie jest
Pochodzenie:
Świat -> Europa -> Polska -> woj. Podkarpackie -> pow.Przeworski -> gmina JP
lat 19

Dodane: 07-03-2012 16:49 -
Tomasz, podkarpacie, Rzeszów, rocznik 96, interesuje się muzyką, informatyką, oraz trochę motoryzacją. Zamierzam pójść do Zespołu Szkół Elektornicznych na profil technik informatyk. Moim pojazdem jest rower marki Centurion xD Lubię uprawiać sport, od roku ćwiczę fizycznie w domu.
Jestem nieszczęśliwe zakochany ;( Czasem zastanawiam się czy nie mam depresji...
pozdrawiam
PS: Ukończyłem szkołę muzyczną I stopnia i 3 lata byłem w II stopniu, potrafię grać na akordeonie, fortepianie i giatrze, jestem chwalipiętą... xD
--------------------
"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.