Dodane: 30-01-2009 15:36

Dodane: 30-01-2009 15:40
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 30-01-2009 15:43
Temat dla Las Tusa coś czuje. Może nam się pochwali czymś równie ciekawym, jak ostatnie fizjologiczne fanaberie, odbywające się bynajmniej nie w przeznaczonych do tego szaletach
Jakby Ci się nie udało na tamtym forum, możesz zaglądnąć także na ich oficjalną strone:
http://www.wosp.o...rzystanek/

Dodane: 30-01-2009 15:50
Osobiście na przystanku Woodstock nigdy nie byłem, lecz z relacji mego kolegi, który jeździ tam od 4 lat wiem, że zawsze jest świetna atmosfera, wspaniała zabawa, dobra muzyka. Ponadto można poznać wielu Ciekawych ludzi a także zaczerpnąć nieco kultury, np; rok temu swoje wykłady mieli tam prof.Balcerowicz czy Tomasz Lis ;>. Gdyby nie fakt, że nie przepadam za nocowaniem pod namiotem na jakimś obskurnym polu to chętnie bym się tam wybrał xD
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 30-01-2009 19:46
Temat dla Las Tusa coś czuje. Może nam się pochwali czymś równie ciekawym, jak ostatnie fizjologiczne fanaberie, odbywające się bynajmniej nie w przeznaczonych do tego szaletach
O tam od razu fanaberie, całkiem przyjemne odreagowanie
Myślę, że jest za wcześnie na lineup. Dopiero są załatwiane zespoły i kto będzie na tegorocznym Woodstocku dowiemy się może dwa miesiące przed, albo nawet później. Teraz to mogą być jedynie dywagacje, kto może być.
Ale wszystkim gorąca polecam świetna atmosfera.

Dodane: 30-01-2009 19:48
Ja również nie byłem na Woodstocku, i pewnie też nie będę. Choć w tym roku będę próbował być na Festiwalu w Jarocinie, który jest jako taką podróbką Woodstocku

Mam nadzieje, iż wreszcie mi się uda tam być, bo bardzo ciekawi mnie ta impera

A i daleko nie mam xD Pozdro

Dodane: 01-02-2009 20:04
Też nie miałem zaszczytu tam być ale z opowiadań mojej koleżanki, wygląda na to, że warto tam pojechać, nie chodzi nawet już o zespoły ale o zabawę, poznania ciekawych ludzi i przede wszystkim zostają cudowne wspomnienia do końca życia. Mam nadzieję, że kiedyś tam jeszcze się znajdę xD Pozdro
--------------------
Życie jest jak butelka dobrego wina.
Niektórzy zadowalają się czytaniem etykiety
na opakowaniu,
inni wolą spróbować jego zawartość.

Dodane: 04-08-2009 10:19
Wczoraj moja koleżanka wróciła z tego Kętrzyna. Jak to powiedziała "takiego syfu jeszcze nigdy nie widziałam" xD Ogólnie koncerty jej się podobały, szczególnie Dżemu. Ale twierdzi, że tak pijanych ludzi dawno nie spotkała, a odór jaki od wszystkich się unosił był nie do wytrzymania xD
Nie wiem, nie wnikałem, czy ona też sie myła

Ale uważam, że tam akurat najważniejsza jest dobra zabawa : )

Dodane: 04-08-2009 12:19
Hehe, mała gafa, to jest Kostrzyn (nad Odrą)

. Kiedyś byłam, jak jeszcze był w Żarach, bo to w miarę blisko

. Ale za mała wtedy byłam, byłam tak tylko zobaczyć. A w tym roku... Ech, nie miałam z kim jechać i nikt jakoś tak interesujący (może poza Dżemem) nie występował.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 05-08-2009 16:42
nikt jakoś tak interesujący (może poza Dżemem)
Buhahaha za przeproszeniem, co ty bredzisz ? xD A Don Carlos, legenda reggae, twórca Blach Uhuru, stawiany na równi z Marleyem, Toshem i Brownem i Easy Star All Strars a także Jelonek. Oj nie wiemy, co piszemy xD

Dodane: 06-08-2009 16:53
Nie tyle, że nie wiemy, co piszemy, a nie znamy

. Przyznaję się do błędu

.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 08-08-2009 20:57
Ja uwielbiam tą imprezę, nigdzie nią takiego klimatu i takiego brudu xD To jest istne morze ludzi i kilka hektarów wielkiej imprezy. Jeśli sie dobrze zakręci to można pić, jeść za darmo xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.