Dodane: 12-02-2009 07:54
Rosjanie i te inne nacje mniej ucywilizowane w Azji mają to właśnie do siebie nie dawno widziałem na Rosyjskim kanale RTR Planeta spot reklamowy jak jakiś mężczyzna szedł pod pachę z sarną, do tego dopisek "Żyjmy z naturą w zgodzie.." może ten facet wziął to zbyt do siebie
--------------------

Dodane: 17-02-2009 18:00
Chyba masz racje ;d ja kiedyś widziałem u kolegi na telefonie filmik jak koleś zapinał osła i jeszcze sobie przy tym nucił xDD Dziwna sprawa. Poza tym widać innego wyjścia nie miał skoro pewnie dziewczyny niema, ręka mu już nie starcza xD Tylko szopa szkoda xD

Dodane: 16-06-2009 13:23
to to jest juz szczyt.. ciekawe co bedzie dalej... dokad zmierzasz swiecie??!

Dodane: 16-06-2009 14:03
Kiedy czytałem ten artykuł poczułem dziwny ucisk w żołądku. Koleś chyba nie ma wstydu. Ruskom nie wystarczają kobiety więc zabawiają się ze zwierzętami. Albo koleś był tak brzydki że go żadna nie chciała, więc poszedł se wypić i postanowił spotykać się z szopem.
Żal mi tylko tego szopa. xD
--------------------

Dodane: 16-06-2009 15:30
Dobrze, że szop nie dał się zgwałcić
A co do tego incydentu to widać, że człowiek nie jest zdrowy żeby się ze zwierzętami zadawać.

Dodane: 19-06-2009 10:15
--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."

Dodane: 19-06-2009 10:30
Zoofilia to zaburzenie polegające na tym że człowiek odczuwa pociąg sexualny do zwierząt. Jest tego cała masa odmian : [z Wikipedii]
avisofilia (w tym przypadku pobudzenie seksualne związane z ptakami),
ekwinofilia (pociąg seksualny do koni); Apulejusz w "Złotym ośle" przytacza opis stosunku seksualnego kobiety z ogierem osła,
kynofilia (związana z psami),
ofidyfilia - doznania seksualne związane z kontaktem z wężami
To tylko przykłady. W każdym razie takie zagrania ze zwierzętami, jeśli ktoś to upublicznia to chyba tylko po to by zwrócić na siebie czyjąś uwagę...bo jakiś niedowartościowany osobnik z niego. Wiele szumu bowiem takie inności wywołują...
--------------------
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.

Dodane: 19-06-2009 10:44
Żeby życie miało smaczek, raz człowieczek raz zwierzaczek
Dla mnie to jednak niezrozumiałe.
--------------------

Dodane: 19-06-2009 10:47
Dex a spróbuj nadążyć za psychiką człowieka...nigdy nie wiesz co może komu odstrzelić w danej chwili...
--------------------
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.

Dodane: 19-06-2009 10:59
Dokładnie, nie da sie. Ile razy to sie słyszało, taki spokojny człowiek, a porąbał kogoś, zastrzelił albo sam sobie w łeb palnął.
--------------------

Dodane: 19-06-2009 15:51
To choroba, jak dla mnie. Ten świat zaczyna stawać się przez takich ludzi naprawdę chory. Podążając za pragnieniem naprawdę można zgupieć, oto tego dowód. A szop zastował samoobrone i dobrze zrobił xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 19-06-2009 18:07 -
To już jest wyższa szkoła jazdy xD szopa to jeszcze, ale jak gwałcić coś takiego?! Jak to idzie w dowcipie "jak uprawiają seks jeże? Ostrożnie" xD

Dodane: 19-06-2009 20:50 -
No co tam, niedługo się dowiemy, że ktoś uprawiał seks z mrówkami albo wróbelkami, albo i już byli tacy, tylko o tym nie wiemy ;D
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 19-06-2009 21:30
Ludzie muszą mieć naprawdę poprzewracane we łbie, żeby uprawiać seks ze zwierzętami. Tylko czekać, aż ktoś skusi się na niedźwiedzia. To dopiero będzie ostra jazda xD

Dodane: 19-06-2009 21:37
Spark napisał/a:
Ludzie muszą mieć naprawdę poprzewracane we łbie, żeby uprawiać seks ze zwierzętami. Tylko czekać, aż ktoś skusi się na niedźwiedzia. To dopiero będzie ostra jazda xD
Gorzej dla właściciela jak niedźwiedź będzie pierwszy raz widział człowieka, albo co gorsza będzie miał "alergię" na ludzi xD no to dopiero będzie jazda bez trzymanki xD tego stosunku gwałciciel nie zapomni do końca życia xD

Dodane: 19-06-2009 21:42
OMG, świat się kończy. Jaki z tego morał? Lepiej nie pić

. Nieważne, czy facet się napił czy nie, ale miał nieźle nasrane w tym łbie, że coś takiego mu do głowy przyszło

. A kto wie, może miał wcześniej skłonności zoofilskie? Przecież po wódce to często się gada i robi takie rzeczy, o których na trzeźwo się tylko marzy czy myśli, tak więc...

Ale facet ma karę na całe życie

.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 19-06-2009 22:00
by_ikar napisał/a:Spark napisał/a:
Gorzej dla właściciela jak niedźwiedź będzie pierwszy raz widział człowieka, albo co gorsza będzie miał "alergię" na ludzi xD no to dopiero będzie jazda bez trzymanki xD tego stosunku gwałciciel nie zapomni do końca życia xD
Jeżeli z takiego... hmm... pana cokolwiek zostanie. Chyba, że mówiąc gwałciciel masz na myśli niedźwiedzia. Człowiek takie uniwersalne- popchać można, a jak się zużyje, to zjeść ze smakiem. Czego niedźwiedź może chcieć więcej

Dodane: 19-06-2009 22:33
Bo pić to trzeba umić

Niektóry sobie pochleje i później są efekty.
--------------------

Dodane: 20-06-2009 18:06
Dobra, ale ja nawet po wypiciu 2l wódki nie chciałbym uprawiać seksu ze zwierzętami, jak już wcześniej pisali, to nic innego jak zoofilai, a alkohol to dla nich usprawiedliwienie.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.