Dodane: 30-04-2010 23:52
Jasne glupota ale dajcie chlopakowi spokoj, nie wiedzial, ze niektorzy pisza "swojego" naruto.
spoko przecież nic o nim nie mówię
--------------------
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają- Mikołaj Rej
http://radio.q-da...
Oto klucz do szczęścia; nie brać rzeczy zbyt tragicznie, robić co możecie najlepszego w danej chwili, życie uważać za grę, a świat za boisko.- Robert Boden-Powell

Dodane: 01-05-2010 10:31 -
nie ma sprawy też często jeżdżę po ludziach a poza tym chciałem oszczędzić svenowi frustracji hinatą czytaj wciśnij białe kłamstwo i daj człowiekowi nadzieje poza tym powiedziałem że to źródło prawdopodobne a nie pewne a tak tylko zepsuliście te mu wiarę że będzie inaczej ale wasze prawo co do irytujacych postaci mozna by dodać starszyznę wioski liścia i saia z początku
z reszta znany jestem z tego że macę informacjami o czym nieraz się przekonacie

Dodane: 01-05-2010 22:02
Nadal mam nadzieje

Ale jak mowia nadzieja matka glupich (czy jakos tak). Tak czy inaczej chiriku napisal to co wiedzial i przynajmniej bylo o czym podyskutowac, po to sa przeciez te fora.
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 01-05-2010 22:50
kurde czemu nie ma więcej takich ludzi jak Ty?
jak by każdy Polak miał takiego znajomego to połowa emigrantów by wróciła
--------------------
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają- Mikołaj Rej
http://radio.q-da...
Oto klucz do szczęścia; nie brać rzeczy zbyt tragicznie, robić co możecie najlepszego w danej chwili, życie uważać za grę, a świat za boisko.- Robert Boden-Powell

Dodane: 16-05-2010 17:05
A mnie irytuje najbardziej Naruto. Jak ja go nie lubię, od tych jego wszystkich gadek, aż mi się niedobrze robi.

Dodane: 23-05-2010 09:20
Ja na razie nienawidzę Kabuto, to taki pupilek Orochimaru, jakby jakiś piesek czy inny zwierzak, a na dodatek się podlizuje cały czas. I ma taką siłę jak baba (jak dla mnie) i jeszcze takie pingle eleganckie, z których cały czas się śmieje

Dodane: 23-05-2010 16:19 -
Mnie w szczególności denerwuje Ino .Ma drętwe techniki , ten leszczyk z drużyny Konohamaru by ją skopał i ma denerwujący charakter.Dla mnie mógł by ktoś ją zabić w tym Anime np. Hidan.Ta postać jest zbędna wole juz tą sakure.
--------------------

Dodane: 26-05-2010 23:39
Moja znienawidzona postać? Nie mam takiej Chociaż najbardziej z naruto nie lubię Neji'ego Jest zarozumiały i... nudny obchodzą go tylko misje i nie wnosi nic zabawnego do anime i mangi

Dodane: 03-07-2010 00:44
Ja nielubie Raikage i tej babki co katuje naruto za to ze nie chce nic o sasuke powiedziec a ten 2 kolo co z nia przyszedl to spoko rozumie naruto.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.