Dzi¶ jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:27
OnLine: 32, statystyki
index > Hydepark > Kulinaria
Temat: Tłusty czwartek
Dodane: 19-02-2009 13:33 - Edytowane przez by_black dnia 03-12-2011 21:04
#arii3 - user - 50%
Szukałem ale nie znalazłem .

Więc ile dzi¶ już zjedli¶cie p±czków ?

czy uważacie że tłusty czwartek jest od tego żeby je¶ć tylko p±czki ?

lubi je je¶ć ?

jakie lubicie p±czki ?

Ja dzi¶ nie zjadłem jeszcze ani jednego p±czka , może wieczorkiem :d [szeroki]

--------------------

[Człowiek jest po to by walczyć a Niebo jest po to by dać mu zwycięstwo]
Dodane: 19-02-2009 13:35
#by_black - systemadmin - max%
Powiem tak lubię słodko¶ci ale podobnie jak do dnia kobiet czy walentynek lubię to celebrować cały czas, a nie jeden dzień, jednak skoro przyjęło się że w ten dzień wszyscy oblegaj± cukiernie to korzystam :d Dzisiaj zjadłem już 6 a zostało jeszcze 10 xD

--------------------
Dodane: 19-02-2009 13:39
#Rocky - user - 90%
Ja w ogóle zapomniałem [yyy] Ale siostra rano przyniosła nam p±czki bo mamy ferie xD Tylko że przyniosła je tak o dla nas bo zapomniała że dzi¶ jest to ¶więto :p Dzięki że ty mi przypomniałe¶ ;P Jak rodzice wróc± z pracy to zapewne jeszcze kilka zjem bo je uwielbiam :d Lubię te z lukrem i marmolad± te z cukrem-pudrem i jakim¶ dziwnym żółtym czym¶ w ¶rodku, lubię te z dziurk±, z czekolad±, serduszka i wszyyyystkie inne! xDDD

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 19-02-2009 14:06
#Bogini - user - 70%
no ja narazie zjadam 3 p±czki z lukrem, i... pół kilo małych p±czuszków...
xD
a jakie lubię najbardziej? hm... OPONKI! mniam!

Dodane: 19-02-2009 14:14
Ja zjadłem dzi¶ już z 5, ale na tym nie za przestane, dojdę tak do 15. A p±czki wszystkie s± dobre!!
A ten dzień jest dobry, bo można kogo¶ obdarować i nie trzeba kombinować czym. Kupisz komu¶ p±czka i jest happy. :d

--------------------

"Jedno jest Wszystkim, a Wszystko jest Jednym "

Free your mind and touch the sky, believe you can fly!
Żyj±c na krawędzi, czujesz, że żyjesz...
Dodane: 19-02-2009 14:20
A ja zjadłem narazie tylko 1 :( , ale to dlatego że jestem chory i niechce mi się je¶ć. Choć mam zamiar jeszcze "pare" zje¶ć xD.
Co do rodzaji p±czków to można powiedzieć, że lubię wszystkie, choć tak samo jak p±czki lubię faworki xD

--------------------
Dodane: 19-02-2009 14:22
#Macias - user - max%
Jeszcze nie zjadłem dzisiaj żadnego p±czka. Oczywi¶cie lubię słodycze, jednak nie kultywuję takich zwyczajów. Wiadomo, że jak dosanę p±czek to nim nie pogardzę. Jednak ważny dla mnie jest umiar, więc nie zamierzam się z nikim wy¶cigować na jedzenie. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 19-02-2009 14:31
#C@rL - user - max%
A ja dzi¶ w szkole zjadłem aż 2 p±czki! xD

Najfajniej tłusty czwartek obchodziło się u mnie w gimnazjum :p Dawno dawno temu xD Kiedy byłem jeszcze młody, piękny i inteligenty (dzi¶ jestem piękny i inteligenty xD) z okazji tego dnia smarowali¶my z kumplami klamki i tablice smalcem xD Tak, że nic nie można było napisać ^^ To były czasy ^_^

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 19-02-2009 15:03
#Napojasz - user - 90%
Lubię p±czki i chętnie bym sobie kilka zjadł, niestety jestem w trakcie mojej diety treningowej a co za tym idzie zbędne kalorie trzeba eliminować... :(

Dodane: 19-02-2009 17:23
#enigma - user - max%
Ja natomiast sobie nie żałuję... xDD W domu zastałem ponad 30 p±czków różnej ma¶ci, pocz±wszy od czekolady na wierzchu, skończywszy na jakim¶ karmelu xDDD Zjadłem dopiero 4, ale z racji że miałem obiad, jednak zaraz my¶lę że zjem jeszcze z 4 a do końca dnia to my¶lę że z 15 zjem xDDD

Dodane: 19-02-2009 17:26
#Mattiz - user - 90%
Ja też sobie nie żałuje :p kumpel jak co roku przyniósł do szkoły p±czki dla całej klasy (29 p±czków) a ze duzo osób jest chorych i ze siedze obok niego to skorzystałem i zjadłem 7 p±czków :)

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 19-02-2009 17:31
#Plastus - user - max%
U mnie w domu szczególnego szaleństwa z p±czkami nie było. Ja szczególnie nie przepadam za nimi, może zjadłem z dwa p±czki to wszystko. Dzień przemin±ł dla mnie bez większego echa...

Dodane: 19-02-2009 17:53
#Blade - user - max%
Podobnie jak u Plastka, nie mam takiego p±czkowego szaleństwa i całkiem zapomniałem, że dzi¶ jest ten dzień. Ale w szkole zjadłem sobie jednego z marmolad± (rozdawali za darmo, to brałem xD ) a w domu czekały mnie też p±czki z lukrem i toffi w ¶rodku. Pyszne i zjadłem sobie 3 zamiast obiadu xD

Dodane: 19-02-2009 18:00
#arii3 - user - 50%
Ja dzi¶ tylko trzy :d to dobrze macie że wam w szkole p±czki rozdaj± bo ja to mam ferie :d :d

--------------------

[Człowiek jest po to by walczyć a Niebo jest po to by dać mu zwycięstwo]
Dodane: 19-02-2009 18:04
#MattiTeo - user - 90%
Ja tam dzisiaj skromnie 3 p±czki zjadłem :p Nie przepadam za nim nazbyt, dlatego nie szalałem :) U mnie w domu od rana były przygotowywane p±czki, dlatego nie zbliżałem się za bardzo do kuchni xD

Dodane: 19-02-2009 19:03
#Krisu - user - 80%
Ja też nie szalałem. Zjadłem 3 p±czki. Lubię je je¶ć, ale rodzeństwo też xD Chociaż na ulicy ci±gle kogo¶ z p±czkami widziałem, to ja się aż tak nie zajadałem. Dzień przemin±ł jak każdy inny.

Dodane: 19-02-2009 20:29
#pajdek76 - user - 50%
ja zlamalem sobie reke i dzis nie poszlem do szkoly wiec moglem sobie jesc al ni paczki tylko faworki i zjadem ich z 10 :)

--------------------

Dodane: 19-02-2009 20:36 - Edytowane przez piotralek123 dnia 19-02-2009 20:37
Moim zdaniem tłusty czwartek jest potrzebny [wesoly] bo można zajadać się p±czkami ile się chce.Ja na przykład sam robię p±czki i je jem dzisiaj zjadłem 9 p±czków :d mi najbardziej przypadaj± do gustu p±czki z lukrem i z dżemem w ¶rodku :p

--------------------
Dodane: 19-02-2009 20:38
#Falen - user - 60%
Ja dosłownie przed chwilk± wszamałem sobie dwa p±czki i to by było na tyle xD Jedyne jakie dzisiaj zjadłem a zarazem ostatnie xD Tłusty czwartek dla mnie nie jest czym¶ potrzebnym, jest to tylko dzień w którym masowo je się p±czki i ja tez zawsze sobie jakie¶ zjem.

Dodane: 19-02-2009 20:41
#daimao - user - 0%
mi się udało dzisiaj zje¶ć całe 2 duze p±czki xD

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online