Dodane: 03-03-2009 13:05
Nie widziałem aby ktoś tutaj zakładał temat o tym anime.
Trochę przypomina Devil May Cry, mamy tutaj bohatera, który rozprawia się z siłami zła,mianowicie wampirami, tak samo jak Dante jest tym z obozu drugich walczący po stronie ludzkości, ciekawostką może być to, że jest to sam Nastrefatu Dracula, który przybrał pseudonim Alcudart. Jest tajną bronią agencji Hellsing broniących Wielkiej Brytanii przed takimi zjawiskami. Nie jest może jakieś niesamowite, pełno walk, cysterny krwi, da się oglądać ^^

Dodane: 03-03-2009 13:13 -
Film oglądałem i powiem że jest ciekawy jak dla mnie , grę też posiadam ale gra już jest dużo gorzej zrobiona . Sama w sobie jest bardzo ciekawa , dobra grafika itp , film jest dobrze zrobiony , dopasowali aktorów do odpowiednich postaci i to im bardzo dobrze wyszło

Fajne efekty specjalne , no gites majonez
--------------------
[Człowiek jest po to by walczyć a Niebo jest po to by dać mu zwycięstwo]

Dodane: 03-03-2009 14:42
Film? Chyba pomyliłeś tematy, to jest anime

Jeżeli chodzi o serię TV była ciekawa i mnie zauroczyła wówczas oglądałem ją na VIVA De czyli Niemiecki kanał, oglądałem go zaraz po Noir i muszę przyznać że anime ma swój fenomen

Jeżeli chodzi o OAVy to jak najbardziej zdecydowanie obecnie pokazują klasę tego anime ^^ No i oczywiście bardziej bliskie są do mangi : )
Co do porównani Dantego do Allucarda to trochę słabe porównanie ale można by powiedzieć że jest właśnie tych parę specyfików, które ich łączy ^^
Ogólnie anime jak i manga warta polecenia może niebawem wrzucę na stronę
--------------------

Dodane: 04-03-2009 16:43
Co do porównani Dantego do Allucarda to trochę słabe porównanie ale można by powiedzieć że jest właśnie tych parę specyfików, które ich łączy ^^
Oboje są demonami/wampirami walczącymi po stronie ludzkości, oboje szukają godnych przeciwników, samotnicy i nawet obierają się podobnie (bordowy płaszcz)

Dodane: 04-03-2009 16:53
Anime jest naprawdę świetne. Oglądałem to już jakiś czas temu i spodobało mi się na tyle, że postanowiłem obejrzeć OAV która jest jeszcze lepsza, lepsza kreska i lepsze walki... Dantego i Alucarda łączy to że jak na razie to nikt im nie podskoczył i nie narobił znacznych kłopotów. Obaj biją inne postacie ze swojego anime na głowę. Nic tylko czekać na resztę OAV.

Dodane: 05-03-2009 16:19
Własnie jestem na 4 epizodzie

Całkiem ciekawe, choć nie wciąga aż tak jak inne. Dałbym 6/10. Jak oglądnę całe, to może zweryfikuje to.

Dodane: 05-03-2009 22:37
Ale widzisz Plastek Dante ma to do siebie że jest sentymentalny za co go lubię, Alucard to czysty desperat w poszukiwaniu równych sobie nie zważając na straty xD
--------------------

Dodane: 06-03-2009 22:26
Wie ktoś może gdzie można obejrzeć epizody w dobrej jakości, bo już ta na kreskówkach i kreskówkach.fani mnie dobija..

Dodane: 06-03-2009 22:27
Jeżeli chodzi o tą wersję TV to aktualnie przerabiam aby w nich były napisy i niebawem wrzucę na stronę bo to kolejne anime, o które chce powiększyć strefę plików, a co za tym będzie online ^^
--------------------

Dodane: 06-03-2009 22:29
Ooo, no to ekstra

Fajnie by było, bo już aż mnie mdli jak przebijam się przez stada pikseli na innych potralach
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
.

Dodane: 06-03-2009 23:00
Dobrze by było gdyby nasz Blaczuś dołożył od siebie oav'y xD

Dodane: 24-05-2009 12:45
Zaraz dodam do Strefy Plików 13 odcinków Hellsinga, a tu linki do online
--------------------

Dodane: 24-05-2009 12:50
Już od jakiegoś czasu zabieram się do tego anime, ale jakoś nie mogę tego zrobić. Gdy tylko pojawią się odcinki na stronie pobiorę je. Z tego co czytałem i z tego co piszecie wnioskuję, że musi to być warte uwagi anime.
--------------------

Dodane: 24-05-2009 13:05
--------------------

Dodane: 24-05-2009 16:17
Anime naprawdę świetne... obejrzałem je w jedną noc... wciągnęło mnie jak cholera

Muszę się jeszcze zabrać za serię oav, bo słyszałem, że jest lepsza ;p
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 26-07-2009 08:36
--------------------

Dodane: 26-12-2009 12:56
Podoba mi się muzyka z tego anime i główny bohater. Zamierzam je sobie w najbliższym czasie obejrzeć, bo zapowiada sie bardzo ciekawie.
--------------------

Dodane: 26-12-2009 17:49
JCD napisał/a:
Podoba mi się muzyka z tego anime i główny bohater. Zamierzam je sobie w najbliższym czasie obejrzeć, bo zapowiada sie bardzo ciekawie.
No to będziesz miał okazję bo niebawem z kasią będziemy do tego robić napisy więc będzie co oglądać

Dodane: 26-12-2009 18:34
by_ikar napisał/a:JCD napisał/a:
No to będziesz miał okazję bo niebawem z kasią będziemy do tego robić napisy więc będzie co oglądać
I będzie do pobrania na stronie? Bo z wielu portali znikły po tym, jak pojawiła sie podobno polska wersja do kupienia w sklepach.
--------------------

Dodane: 26-12-2009 18:47
Ja jeszcze nie ogladałem ale jak bedzie dostępne na naszym portalu to napewno sobie zobacze.

Mam nadzieje ze jest naprawde dobry jak tak polecacie
--------------------
-------------------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.