Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:35
OnLine: 58, statystyki
index > Manga i Anime > Pokémon
Temat: Pokemon: Ulubiony Pokemon
Dodane: 07-07-2009 22:21
#Grzyb0 - user - 20%
Pokemony to fajne anime śmieszne przede wszystkim "Zespół R znowu Błysnoł" :d :d I wogóle...
Mój ulubieniec hmm Charizard :)

Dodane: 07-07-2009 22:43
#Usunięty - user - 10%
Ohh kiedy to bylo jak ja to ogladalem..... ale pamietam Chalizarda i Bulbazarla to byly moje najlepsze pokemony. Aha i Chikoritte tez lubialem. ale ogladalem tylko 2 serie reszta juz zaczela mnie nudzic za duzo tych pokemonow bylo. ;)

Dodane: 12-07-2009 00:09
#HitmanPK - user - 0%
Zdecydowanie Psajdak :p to najzabawniejsza postać z tej bajki (zreszta tylko ją pamiętam :p )

Dodane: 21-11-2009 19:49
#Fiend - user - 70%
Oglądałem 1 i 2 serie ale potem było już tych pokemonów 2763483930 więc zaprzestałem .Moim ulubionym był chyba Kadabra fajny taki nie podobny do niczego z łyżkami jakieś psycho moce miał czy coś xD.Reszta też fajna np.charizard ,mewtwo ,mew,bulbazur,pikaHUJ ,psaidak itp itd.

Dodane: 21-11-2009 19:59
Najlepszy według mnie to Raichu ten jego głos laj laj lajcu xD On jest najlepszy chociaż Pichu też był fajny ogólnie lubiłem to anime zawsze oglądałem to i jeszcze Yu Gi Oh! to były czasy xD

--------------------

Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?
Dodane: 21-11-2009 20:06
pamietam Chalizarda i Bulbazarla to byly moje najlepsze pokemony. Aha i Chikoritte tez lubialem

To są też moje najlepsze pokemony.

Najlepszy według mnie to Raichu ten jego głos laj laj lajcu xD

Tego też bardzo lubię XD

Niezła polewka była zawsze z Zespołu R i ich pokemonów - np. taka roślina i wąż (nie pamiętam, ajk się nazywają... ). I ten kot też świetny był :d

--------------------

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 21-11-2009 20:09
Kot to Miał

Wąż to Snajper

a roślinka to nie wiem, czasami jak przełączam kanały to na Disney XD leci to oglądam czasami xD

--------------------

Dodane: 21-11-2009 20:36
#Cyrus - user - max%
Pokemony xD Bylo ich tyle, że nie łatwo zliczyć ;P Nigdy nie obejrzałem całości... a głównie to obejrzałem 1 i 2 część xD Ale za to bardzo lubiłem gry na GBA i Nintendo ;] Jeszcze niecałe pół roku temu grałem na Nintendo w Pokemon Platinum ;]
Ale dochodząc do meritum to ulubionym moim pokemonem jest chyba Charizard ;] Miał swój charakterek ;]

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 21-11-2009 22:52 - Edytowane przez SONGOTEN19 dnia 21-11-2009 23:01
Moje stare czasy z zerowki mi sie przypominaja moim ulubionym pokemonem byl taki rozowy co kochal spiewac i jak zaspiewal to wszyscy usypiali a on mazal im twarze , to on byl zajefajny jak ktos przypomnial by mi jego imie bym byl wdzieczny To ten : http://pokemon.vi...lypuff.gif

A i jeszcze scyhter bzl fajny to ten jak by ktos nie wiedzal http://ui22.games...ther_2.jpg

--------------------
Dragon Ball Z RZADZI!!! YEAAAH!!!

Zycie jest jak bańka na wodzie chwile jest a potem nie.
Dodane: 21-11-2009 22:55 - Edytowane przez Rocky dnia 21-11-2009 23:11
#Rocky - user - 90%
Ja oglądałem chyba tylko pierwszą serie Poków :d Bulbazaur, Chalizard, Pikachu... Jeszcze taki jakiś biały i jeszcze jakiś Ognisty Koń taki xD Był taki wielki okrągły fioletowy ze spiralą takim wirem na brzuchu... I jeszcze taki kamienisty był fajny :d To są wszystkie jakie pamiętam, a pamiętam je bo mi się podobały xD

EDIT ten biały to Mewtwo xD

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 21-11-2009 23:22
Moim pokemonem był Mewtwo. Nie dość, że fajnie się prezentje, to jeszcze wygląda zupełnie jak Freezer.

Dodane: 21-11-2009 23:23
filip34547 napisał/a:
Moim pokemonem był Mewtwo. Nie dość, że fajnie się prezentje, to jeszcze wygląda zupełnie jak Freezer.

Nie Frezer wygląda gorzej xD

--------------------

Dodane: 21-11-2009 23:32
#Chip00 - user - 90%
Hah xD Na wstępie zaznaczę, że pokemonów internetowych nie trawię xD

Co do zaś samych Pokemonów to oczywiście jest to anime. Kiedyś uwielbiałem to oglądać, to był jeden z moich ulubionych seriali. Widziałem nawet kilka filmów z nimi, które nigdy nie wyszły w Polsce.Teraz, kiedy ostatnio musiałem to przypadkiem oglądać myślałem, że zasnę i aż naszła mnie refleksja do tego jak zmienia się gust zgodnie z wiekiem. Ciekawe. Swoją drogą lepsza była gra Pokemon na gameboy'a :p

Zaś do samego tematu: wiele miałem ulubionych pokemonów, zwłaszcza, że potem powychodziły nowe, zresztą nadal wychodzą xD Pamiętam, że lubiłem Mew, z filmu, Lugię i interesowało mnie też kilka innych, "legendarnych". Innych nazw zbytnio nie pamiętam, ale był też jeszcze taki jeden fajny z liściem na głowie xD Dopiero w drugiej serii. Zabawny był xD

PS: Czy tylko ja zawsze miałem dylemat z płcią pokemonów xD?

--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 21-11-2009 23:35
No i też mam ten problem bo tam gdzie my mamy płeć oni/one mają tylko skórę do tej pory nie wiem czy pikachu to man czy woman xD :) :)

--------------------

Dodane: 22-11-2009 00:21
#Cyrus - user - max%
SONGOTEN19 napisał/a:
Moje stare czasy z zerowki mi sie przypominaja moim ulubionym pokemonem byl taki rozowy co kochal spiewac i jak zaspiewal to wszyscy usypiali a on mazal im twarze , to on byl zajefajny jak ktos przypomnial by mi jego imie bym byl wdzieczny To ten : http://pokemon.vi...lypuff.gif

Nie no, nie mogłem się powstrzymać xD Chcesz żeby ktoś przypomniał ci imię pokemona którego sam znalazłeś, a na dodatek jego imię jest zawarte w linku który sam podałeś xD? Nie no ludzie trochę się ogarnijcie :p
A ten z liściem na głowie to (zapis fonetyczny xD) Czikorita xD

--------------------

Dodane: 22-11-2009 00:53
#by_black - systemadmin - max%
Nie, on pewnie jaja sobie robił ja w tym filmiku, gdzie baba w trzech językach się pytała czy znają ten język i czy jej w pomogą trafić na jakąś ulice, a oni odpowiadali jej w tych trzech językach, że nie znają tych języków xD

Co do Pokemon, to pierwsza i druga seria miała najciekawsze, zawsze lubiłem sobie wnie grać, ale te nowsze są takie kiczowate, no jeszcze ujdą takie jak Dexoys, czy Minum i Pluse czy jakoś tak ;d

--------------------
Dodane: 22-11-2009 18:37
#Cyrus - user - max%
No w grach to ujdą... chociaż trochę narobili tych natur dla Pokemonów xD Nie dość, ze doszły nowe, to jeszcze pomieszali i Pokemony mają po dwie natury np. Woda & Ziemia xD No, ale w końcu musieli coś wymyślić do tych ponad 500 pokemonów ;]

--------------------

Dodane: 22-11-2009 18:42
#JCD - user - max%
Lugie, Rayquaze lubię oraz Eevee oraz wszystkie jego ewolucje. A to niestety fakt, jeszcze 2 generacja jest w miarę OK a potem nie licząc kilku sztuk to same badziewia bez charakteru.

--------------------

Dodane: 22-11-2009 18:43
#by_black - systemadmin - max%
Tak, to jest właśnie najlepsze, że ni stąd ni zowąd pojawiły się coraz to nowsze pokemony.. I wszystko wygląda na to, że już o nich wcześniej wiedzieli, mimo że wcześniej o nich nie wiedzieli xD

--------------------
Dodane: 22-11-2009 19:00
#ssjmega - user - 0%
Moim ulubionym był Charizard i Mewtwo. To były pokemony, a nnie jakiś szajs co teraz leci w telewizji. To żałosne np: Pokemony strzelające kulami energi [umarl] (mogli od razu powiedzieć, że KI) Z fajnego anime na takie coś to kicha a nie pokemony :p

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online