Dodane: 21-03-2009 00:32 -
Co sądzicie o grze?
jakie są wasze ulubione postacie?
nie możecie przejść RPG chętnie doradzę
moje ulubione postacie to:
Itaś
pijany lee
lee shippuuden
temari shippuuden
temari genin
hinata
Gra jest genialna choć krótka ale zawsze można sepograć z kąpem lub z kumplem. Akcja dzieje się na początku shippudena do porwania gary i spotkaniu się naruto i saske.
Grafika 5/5
Grywalność 5/5
kombinacje 3/5
ogólnie daje 4/5
NAJLEPSZA GRA NARUTO JAKO ZOSTAŁA STWORZONA

Dodane: 29-07-2009 23:48
Też myślę, że to najlepsza gra na PS2 z serii NS. Gdy miałem PS2 ciągle w nią grałem. Moją ulubioną postacią była i jest Hatake Kakashi. Świetne i ciekawe ataki i dużo ich do użycia.

Dodane: 14-08-2009 23:18
W jakiej wersji jezykowej graliscie??

Dodane: 15-08-2009 10:14
Gra świetna, chociaż osobiście nigdy w nią nie grałem, to spokojnie mogę dać 9/10. Wystarczyły mi filmiki na youtube i opinia kumpla.

Dodane: 22-08-2009 17:57
Super Gierka moja ulubiona postac to itachi i Sasuke Shippuuden mam ja na kompie (Emulator)

Dodane: 29-10-2009 12:37
Na PS2 ta gra króluje z serii Naruto

Przechodziłem ją chyba miesiąc z poradnikiem, ale się opłaciło. Wszystkie postacie i jutsu mam . Zostało mi tylko grać w Survival u Gaia xD
omega94 ta gra jest tylko w japońskiej wersji językowej ale już wychodzi Ultimate Ninja 5. To to samo tylko że w angielskiej wersji

Dodane: 29-10-2009 20:11
Czemu wszystko na te denne konsole?!! Na pc nic nie chcą wypuścić, dlatego nie nawidze tych co stworzyli te gry. Przecierz mogliby wypuścić wersję na pc

Dodane: 29-10-2009 20:23
Z bijatykami na PC jest tak, jak z grami RTS na konsole...
Jest ich mało a jeśli już wychodzą to są to kmioty (zdarzają się wyjątki - np. Street Fighter 4 na pc). Chodzi prawdopodobnie o kontrolery. Na klawiaturze ciężko jest zrobić jakiegoś kombosa, tak jak na konsoli ciężko jest precyzyjnie sterować jednostkami za pomocą pada.
Co do Ultimate ninja 5 - zamierzam ją kupić gdy tylko pojawi się w rozsądnej cenie na allegro

Dodane: 30-10-2009 17:13
Według mnie to właśnie na padzie jest ciężko kombosy robić. Wogóle na padzie ciężko się gra, a na klawiaturze od razu przyjemniejsza gra się staje

Dodane: 16-12-2009 18:41
Wreszcie mialem okazje kupic ta gre na allgero. Jest to jedna z lepszych bijatyk ze swiata Naruto. Tworcy wprowadzili wiele zmian w stosunku do czesci 3 (w 4 nie mialem okazji zagrac, ale z tego co widzie, wiele nie stracilem). Adnimacje wydaja sie plynniejsze, jest wiecej kombinacji ciosow.Od teraz, w walce pomagaja nam inni shinobi. Poprawiono tez AI komputera (moim zdaniem, gra na poziomie INSANE jest latwiejsza, ale slyszalem, ze idzie odkryc jeszcze wyzszy poziom trudnosci).
Podsumowujac- kawal dobrej bijatyki w swiecie Naruto. Nie zaluje ani jednej zlotowki, wydanej na ta gre.
Zrobilem tez kilka gameplay'ow. Mozna obejrzec, jesli ktos ma ochote
Temari vs Shikamaru
http://www.youtub...NlgP8uQA-Y Naruto vs Neji
http://www.youtub...MS15d_Q0bI
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.