Dodane: 25-01-2010 15:59
dla mnie najsmutniejszym momentem w DB bylo poswiecenie Majin Vegety jak wlaczyl z Bubu , normalnie ryczalem jak poryty

Dodane: 26-01-2010 13:10
Hymmm... ja może nie na temat ale myśle jak tu wpleśc to tak ładnie by nawiązac i zadac pytanie

) a więc mowiąc o ostatniej częsci a raczej odc DBGT to w moim przekonaniu zostawił niedosyt napewno nie tylko u mnie. Zbyt tajemnicze zakończenie dręczy wielu fanów... Twórcy wykazali się troche bezlitością dla przeciętnych ogladaczy anime... Zastanawia mnie jednak czemu zostawili furtkę do kontynuowania sagi?? P.S moje
pytanie WIE KTOŚ CZY BEDĄ WYSTAWIANE KOLEJNE ODCINKI RAW?? Bo ja czuje w tym przypadku niedosyt iż wszystko stoi od dłuższego czasu na 41 odcinku...Z góry dzieki za info..

Dodane: 27-01-2010 18:20
Ognos2009 napisał/a:P.S moje
pytanie WIE KTOŚ CZY BEDĄ WYSTAWIANE KOLEJNE ODCINKI RAW?? Bo ja czuje w tym przypadku niedosyt iż wszystko stoi od dłuższego czasu na 41 odcinku...Z góry dzieki za info..
I liczysz że na odpowiedź udzieli ci użytkownik która jest skierowana do administracji? Skąd macie takie nawyki że byle gdzie pytacie się o coś na co już są odpowiedzi? Poszukaj to znajdziesz sobie.

Dodane: 27-01-2010 21:12
Ja przy Dragon Ball wzruszyłem się tylko raz czytając mangę
Było to wtedy gdy na turnieju Uranai Baby, Goku spotkał swojego dziadka.

Dodane: 29-01-2010 23:02
Moim zdaniem najsmutniejsze momenty to koniec każdej części db aczkolwiek ostatni odcinek gt był naprawdę przytłaczający , ta świadomość że to już koniec.

Dodane: 03-02-2010 20:00
powiadasz smutne?
Podam pare scen które mnie w wzruszyły:
-Bardock The Father of Goku [cały odc]
-poświęcenie się Picollo w Saiyan sadze
-monolog Vegety przed śmiercią na Namek w którym opowiada o zniszczeniu saiyan przez Frezee
-poświęcenie się vegety w buu sadze gdy to zamienił się w kamień
toi chyba na tyle, ale w DB Kai juz nie są takie jak w Z ; (

Dodane: 04-02-2010 14:01
Dla mnie najsmutniejszy odcinek to jak chaoz ulega samozniszczeniu i zegna sie z przyjaciółmi. Az mi łzy poleciały i było mi smutno
--------------------
DRAGON BALL ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodane: 04-02-2010 20:27
Ja jestem aktualnie przy 82 odcinku Z-eta.
Wzruszyły mnie trochę dwie sceny:
- Obrona Gohana przez Picollo
- Trochę się łezka zakręciła kiedy Krillan w walce z Frezzerem został przebity rogiem. (Oczywiście chwile potem został wyleczony przez Dindiego)

Dodane: 11-02-2010 22:38
Zgodzę się z załorzycielem tego tematu ostatni odcinek był dla mnie po prostu tragedia i za każdym razem gdy go oglądam jest mi szkoda

. kiedy pierwszy raz zobaczyłem ten odcinek to po obejrzeniu go płakałem wtedy chyba ze 2 godziny

miałem wtedy z 7 lat .

Dodane: 11-02-2010 22:47
Jak ktoś tam wyżej wspomniał, najsmutniejsza była cała kinówka o ojcu Goku. Ale w moim odczuciu również ta o Future Trunksie, gdzie Songo umiera na serce, cyborgi zabijają po kolei wszystkich bohaterów, a na końcu Gohan traci rękę i również umiera. Jest to bardzo tragiczna kinówka... A tak po za tym to najsmutniejszymi momentami było zasłonięcie Gohana przez Piccolo, płacz Vegety, gdy umiera zabity przez Frezera i oczywiście ostatni odcinek GT.
Myślę, że każdy doskonale pamięta końcowe Dan Dan Kokoro Hikareteku z tego odcinka
Heh, aż się łezka w oku zakręciła...
--------------------
"Piłka nie jest wszystkim, ale życie bez niej nie miałoby sensu..."

Dodane: 21-02-2010 17:14
Zdecydowanie kinówki z Bardockiem i Future Trunksem. Oprócz tego poświęcenie się Piccolo, aby uchronić małego Gohana oraz zamoszniszczenie Vegety podczas walki z buu. No i i ostatni odcinek GT, ale to już z innych pobudek
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 20-03-2010 21:29
Dla mnie to kiedy Picolo nie teleportował się na statek to leciałem po chusteczki ;p

Dodane: 20-03-2010 22:20
Goiszym63 w tej scenie wlasnie jeszcze przerazliwy placz gohana gdy piccolo telepatycznie sie z nim pozegnal + typowo melancholijna smutna muzyka do tego zrobilo swoje, lezka poszla a moze i dwie

Dodane: 04-04-2010 19:47
Ostatni odcinek GT moim zdnaiem

Dodane: 05-05-2010 14:40
Oczywiście ostatni odcinek GT jest bardzo smutny [pewnie dlatego że to koniec DB

] ale kiedy myślę o najsmutniejszym momencie to przychodzi mi na myśl odcinek 188 w Cell Game kiedy Goku poświęca swoje życie, zawsze brakuje mi wtedy chusteczek :'(

Dodane: 18-06-2010 18:26
wiciu5 napisał/a:Który odcinek albo cześć filmu poruszyła was najgłębiej. Ja przy ostatnim odcinku w GT to ryczałem
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
że mi chusteczek brakowało. A wg was która część filmu albo odcinek były takie najsmutniejsze ??
powim szczerzeterz na ostanim odcinko gt ryczałem ze ,,srajtasmy'' mi brakłosmutmo mi sie zrobiło i zapraszam na temat zakończenie gt
--------------------
,,Człowiek jest trzciną ale trzciną myśląc''
^----pomysl dobrze co to znaczy

Dodane: 18-06-2010 18:47
moim zdaniem najsmutniejsze było to gdy goku poświęcił się żeby zabić Radiza Dragon ball kai 3 odcinek

Dodane: 19-06-2010 13:20
RafalSSj1 napisał/a:
moim zdaniem najsmutniejsze było to gdy goku poświęcił się żeby zabić Radiza Dragon ball kai 3 odcinek
Teraz to już odcinki Kai, zamiast Z będą podawać, pogubimy się niedługo xD
Jak byłem mały to najbardziej mnie wzruszyło poświęcenie Vegety W sadze Buu. A tak to chyba nic innego

DB teraz wzrusza z sentymentu xD

Dodane: 01-07-2010 01:03
w Db raczej nie bylo takich odcinkow bo np jak sonqo umarł to odwalal zawsze cos w niebie xD ten turniej czy cos takiego i nie bylo tak ze juz potem nic o tej osobie nie bylo i jej wcalnie nie pokazywali jak w niekturych anime.

Dodane: 02-07-2010 20:56
Mnie najbardziej wzruszały rozstania z Goku, ale także zasłonienie Gohana przez Piccolo czy też poświęcenie Vegety.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.