Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:40
OnLine: 46, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: Mortal Kombat
Dodane: 08-04-2009 13:33
#Bociak - user - max%
Hejloł!!!
Tyle tematów o grach, a nic o Mortal Kombat. Było coś o Coqvest, lecz nic o MK. Co sądzicie o tej grze? Jest to według mnie najlepsza bijatyka którą do tej pory wymyślono. Można się w nią zagrywać całymi dniami. Co o niej sądzicie? Kogo najbardziej lubicie? Do tego prosiłbym poruszać sprawy jakiś problemów z grą, coś poradzimy. Czekam.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 08-04-2009 13:40
Moim zdaniem najlepsze było wyrywanie kręgosłupa przez Sub-Zero lub ogień z czaszki Scorpiona. to najlepsza gra z bijatk na PC w której krew lała się strumieniami. Dobra grafika, duży wybór postaci oraz to coś dzięki czemu Mortal Kombat nadal ma wielu fanów. ;)

--------------------

Dodane: 08-04-2009 14:07
#Ra - user - 70%
To jest sentyment, bo łupałem w to za łepka na amidze, pamiętam, że nie jeden "dżoj" poszedł na tej grze xD Ciosy były fajne, postaci jak na tamte czasy dużo xD no ale za mało kombinacji, czyli uderzenie jakieś od dołu, jakiegoś haka się podstawiło, tu i tam z wyskoku aż przychodził piękny moment jak dochodziło się do bossa, w jednej części był Goro, a jak się go pokonało to staruszek Shang Tsung, był to łatwy przeciwnik. Bodajże druga odsłona to już Kintaro nie do przejścia dla mnie xD Czas przy niej spędzony wspominam ciepło i przyjemnie, aha jeszcze pytałem na pc w chyba 4 część, też w miare fajna.

Dodane: 08-04-2009 14:18
#BenaS - user - 40%
Mortak Kombat to była chyba moja pierwsza bijatyka w jaką grałem :)
zawsze lubiłem fatality Raptaina czy scorpina :)
a grywałem to wszystkimi :)

Dodane: 08-04-2009 14:25
#Glamb - user - 70%
Ja grałem w mk3 i 4 na pc. Dobrze wspominam obie części, ale więcej grywałem w 4. Do dziś mam ją na kompie :d Te dwie części, w które grałem są nawet fajne. Grafika słaba, ale gry są stare, jednak w niczym nie przeszkadza. Jedyne co troszkę przeszkadza to tak jak wspominał Ra - mała ilość kombinacji. Tą grą zaraził mnie brat. I tak jak on bardzo lubię grać Raidenem, ale też uwielbiam Sub-Zero. Najlepsze w tej grze są fatality [wesoly] To jej znak rozpoznawczy. Ogólnie można popykać, ale żeby nazywać ją "najlepszą bijatyką, jaką wymyślono" to, chyba przesada. Choć ja nie grałem w nowsze wersje na ps2 i w najnowsze MK vs DC Universe. Dla mnie najlepsze są Tekken 3 i Virtual Fighter 2 :)

Dodane: 08-04-2009 14:29
Ta to była fajna seria, niestety już tylko na konsole wychodzi. Najwięcej grałem w MK4, a moja ulubiona postać to Johnny Cage.

Dodane: 08-04-2009 14:38
#Konrad - user - 100%
Swego czasu z brejdakiem sporo namłuciliśmy w tą gierkę..właściwie nie miałem ulubionej postaci po prostu lubiłem se pokopać i zrobić trochę sieczki..aż mnie nabrała ochota żeby znowu trochę czasu przy niej stracić :p

Dodane: 08-04-2009 15:52
#melon1 - user - 10%
Najlepsza czesc to Mortal Kombat 2 i Trylogy, to sa super bijatyki dlugu sie w nie gralo z kumplem najbardziej lubilem grac reptile a kumpel sub-zero.

Dodane: 08-04-2009 20:58
#enigma - user - max%
Co prawda, Martal Kombat to bardziej kojarzy mi się z filmem, który był dosyć fajny, jednak w grę także grałem. Jak dla mnie, zawsze to była konkurencja dla Tekkena, jednak Martal Kombat szybko wysiadł i stał się tylko klasykiem, bez żadnych rewelacji, bardzo chętnie powracam do tej gry, szczególnie na konsole.

Dodane: 08-04-2009 21:03
#symptom - user - 20%
No no temat który mnie ruszył ;] Na salonach potrafiłem grać nawet na pieniądze w trylogie ;] ulubiona postać Skorpion ;] Nawet przez parę lat miałem nick taki wszędzie do puki nie narobiło się milion skorpionów... Teraz dobry jest mortal na PS3 i ma zaj.ebi.ste fatale ;] Są tam postacie z batmana i nie tylko ;] polecam ;]

--------------------

Bóg Zesłał Mnie Na Ziemię Bym Siał Terror I Zniszczenie
Dodane: 08-04-2009 22:31
#Tomson - user - 90%
Kiedy byłem na kolonii gdzieś w górach, moi kumple odkryli, że w spożywczaku jest automat z mortalem :d Po jakichś 2 dniach skończyły nam się drobne :p
W tedy grałem tylko Shivą, ale na kompie moja ulubiona postać to raiden.

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 20-04-2009 20:36
#Dumel - user - 0%
Niepamietam jak sie to pisalo i z ktorej to bylo czesci chyba mk3 trilogy ale moja najlepsza postac to noobsaibot ;D

Dodane: 26-06-2009 22:26
#JCD - user - max%
Mój kumpel nadal chętnie gra w MK4. Można pograć w Mortala szczególnie, że na PC strasznie mało jest dobrych bijatyk, więc dobry i stary Mortal ze swoimi fatality.

--------------------

Dodane: 27-05-2011 06:55
Mortal Kombat jest rewelacyjną bijatyką na co wskazuje fakt iż wydawane są dalej kontynuacje. czasy swojej świetności ma dawno za sobą ale MK 9 i MK vs DC maja dopracowane grafiki i w porównaniu z konkurencją wypadają naprawdę mocno. nawalanka jakich mało, najlepiej bić się którymś z ninja a trochę ich było: Sub-Zero, Reptile, Ermac, Rain, Chameleon, Smoke, Tremor, Noob Saibot i oczywiście ulubiony Scorpion ze swoja liną.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online