Dodane: 12-05-2009 20:30
by_black
napisał/a:
12-05-2009 03:15 A tam xD Ostatnio właśnie zacząłem oglądać Naruto jeszcze raz i rozwalił mnie pewien tekst: "Wiśniowe cycuszki.. muah... mleczne cycuszki... muah.... karmelowe cycuszki...... muah..." xD Jutro wrzucę tego screena xD
xD To było w pierwszym odcinku shippuudena xD

Dodane: 07-03-2010 17:27
Napewno jest to chwyt na męską część publiczności, bo mi osobiście (i pewnie innim też) podobają się tego typu wątki.By_black zgadzam się z tobą całkowicie ,że Anko ,Tsunade i Ino ... wiesz xDD
--------------------

Dodane: 07-03-2010 17:50
zedług mnie wszystkie odpowiedzi są poprawne dla smaku dla przyciągnięcia większej części młodzieży ];> i takie tam...

Dodane: 08-03-2010 09:50
Anime nie oglądam, ale w mandze na prawdę nie ma tak wiele erotyzmu w porównaniu z tym, co widzę w innych produkcjach, które nawet nie są ecchi. Wy zboczeńce się wszędzie podtekstów doszukujecie i je znajdujecie
--------------------

Dodane: 10-03-2010 10:00
jako dziewczyna niepowinnam sie na ten temat wypowiadac
ale chcialam tylko podkreslic ze NS w porownaniu do wiekszosci anime
ma niewiele erotycznych scenek..
Pozatym NS oglada bardzo duzo doroslych wiec wlasciwie dziwne by bylo gdyby wgl nic takiego tam sie niezdarzylo..
PZD :*

Dodane: 10-03-2010 21:04
Tak to prawda, że w naruto nie ma, aż tylu erotycznych scen co w innych anime, ale przecież nie jest to głównym wątkiem. Czasami zdarzają się oczywiście takie dwuznaczne sytuacje, ale od kiedy nie ma Jirayi zapewne będą się pojawiać coraz rzadziej.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 19-03-2010 13:38
hehe w naruto nie ma tak dużo erotyzmu jak w dargon ballu ale w 53 odcinkui bez cennzury jest kupeerotyzmu bo jirayie spotykamy! chyba wiadomo o co mi chodzi

Dodane: 19-03-2010 15:03
Według mnie Kishimoto wrzuca takie sceny po to żeby rozbawić, i żeby uprzyjemnić oglądanie. Nie sądzę, że panowie oglądają Naruto tylko ze względu na erotyczne sceny. Pewnie sam lubi popatrzeć na goły tyłek, czy cycka, więc dlaczego ma nam ne uprzyjemnić oglądania?
--------------------

Dodane: 21-03-2010 22:27
Właściwie, to w każdym praktycznie anime trochę erotyki występuje

W DB było jej chyba nawet więcej. Ale wyobrażacie sobie co by było gdyby tego zabrakło, trochę by jednak uroku straciło całe te dzieło.
--------------------

Dodane: 21-03-2010 23:45
Takie smaczki żeby się pośmiać

Głównie w Naruto Jiraya stał za sprawą erotycznych igraszek i tekstów xD Chociaż na początku Naruciak mnie rozwalił swoim seksi jutsu xD W DB Genialny Zółw wcale gorszy nie był xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 13-06-2010 13:57
a ja osobiście chiałabym chociaż mi to nie przystoi jako dziewczynie widzieć hentai , no dobra przeginam ;D
--------------------
We live, as we dream - alone. — Joseph Conrad(Heart of Darkness)

Dodane: 09-08-2010 10:37
Przyznam się szczerze że na takie 'szczegóły' nie zwracam uwagi...takie coś to może jedynie 'super' niania wymyślić xD... ale Jiraya rządził xDD
--------------------

Dodane: 09-08-2010 10:42
Wg mnie to może być i chwyt ale też umilenie fanom oglądania Naruto. Często erotyka dodaje humoru np Jiraya albo w (chyba) 169 odcinku na końcu z Tsunade Ino i Sakurą
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.