Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:41
OnLine: 58, statystyki
index > Technologia > Oprogramowanie
Temat: Program Serwerowy
Dodane: 02-05-2009 18:30
#quentin7 - user - 30%
Witam wszystkich.
Mam problem, bo razem z kumplem chcemy zagrać w pewną starą gierke przez neta.Być może ją znacie, Ta gra to Warrior Kings .
Gdy właczamy ja przez GSA - (Game Spy Arcade) zaczyna nam mulić i to nie od poziomu jaki kompy muszą uniesic ani szybkości transferu bo to akurat sprzet i transfer jest wypas . Nowsza wersja tej gry Warrior Kings Batells nawet przy dózej ilosci wojsk nie zmula nam ,a jedynka niestety tak ;/ mimo że jest starsza i ma gorszą grafe .. Dlaczego tak sie dzieje .. Moze znacie cos z innych programów typu GSA aby nam nie zmulało podczas gry . Przeszukaliśmy sieć i niczego nie znaleźliśmy
.Liczymy na was ;) Pozdro

Pomurzcie .. Plis

--------------------
Dodane: 04-05-2009 21:48
#by_ikar - systemadmin - max%
Nie wiem czy przez hamachi można pograć w tą grę, ale jeżeli tak poszukaj na forum podałem bardzo dobry opis jak zainstalować i skonfigurować hamachi. Dalej, może wam się mulić przez jakieś sterowniki, gra może wykorzystywać jakieś stare wywołania API które już nie mają wsparcia w waszych wypasionych sprzęciorach i stąd też może być ten muł..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 07-06-2009 13:35
#quentin7 - user - 30%
No racja ikar . Dzięki bardzo !
Nie pomyślałem o hamachi ,kiedyś sie w nim bawiłem ,muszę spróbować.
Dzięki. Pozdrawiam ;)

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online