Dodane: 14-05-2009 18:51
Już teraz możecie obejrzeć na stronie najnowszy odcinek "Naruto Shippuuden 109 - ", w tym artykule:
http://npolska.ne...online-304 , zaś po obejrzeniu zapraszam do komentowania

Dodane: 15-05-2009 22:58
Odcinek przeciętny trochę walki więcej gadania trza poczekać na napisy ^^
--------------------

Dodane: 15-05-2009 23:53
Odcinek średniej klasy. Teraz w 100% wiadomo, że nie zależy im na Yukimaru tylko na Sanbim. Widać dalej się to wszystko pociągnie, a końca nie widać. Trochę już te fillery przynudzają pomimo dość dobrej walki(momentami).
--------------------

Dodane: 16-05-2009 09:46
Nie wiem dlaczego ale ten odcinek bardzo dobrze mi się ogladało, czego nie moge powiedzieć o wcześniejszych częściach tego fillera.
Nareszcie akcja ruszyła w dynamiczny sposób poienaważ, pojawiły się interesujące walki. Odcinek ten rozpoczoł również ostateczne wydzarzenia w tym fillerze dlatego też nie moge się doczekać na następny odcinek
--------------------
The Lotus in Konoha Blooms Twice

Dodane: 16-05-2009 10:10
No to Ci muszę przyznać

Odcinek może i nie był najlepszy, ale bardzo dobrze mi się oglądało. Walki były ciekawe i można powiedzieć, że akcja ruszyła pełną parą. Jednak co jak co, ale nadal jest to odcinek fillerowy...
--------------------

Dodane: 16-05-2009 18:56
No nadal filler xD ale jeden z lepszych, no kur...de ile to jeszcze będzie trwało? przy 105 odc sądziłem że jeszcze z 5 i koniec, a tu się nie zapowiada na razie xD Było trochę akcji, teraz ci trzej dziwacy są o wiele mocniejsi xD wtedy sam Lee ich pokonał a teraz mierzą się z Kakasiem,Yamato i Shino. Ciekawe czy Yuukimaru przeżyje? czy przez te tablety rozerwie mu czaszkę ?! xDD Ale zapewne przeżyje bo to by było smutne zakończenie fillerów gdyby umarł
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
xD I gdzie jest kurde Tobi ? xD chyba Deidary nie może znaleźć xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.