Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:44
OnLine: 47, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: Internet: Z jakiej poczty korzystasz?
Dodane: 31-05-2009 21:34
#Staroch - user - 40%
ja mam maila na wp i mi sie podoba gdyby nie to ze czasem wywala ;o
a na o2 nie ma zadnego problemu tylko spam na sto procent. to poprostu ;/
swieta trojca onet ,wp , o2 ? a nie przypadkiem interia byla pierwsza od o2 ?

--------------------

Dodane: 31-05-2009 22:00
#pacin - user - 90%
Ja korzystam z maila na stronie onet.pl i jestem w pełni z niego zadowolony. Nigdy nie było większych problemów. Kiedyś korzystałem z o2, lecz nie spodobała mi się. Więc dla mnie najlepszy jest onet.

Pozdrawiam!

--------------------
Dodane: 31-05-2009 22:13
#Darknes - user - max%
A ja mam pocztę na WP od xx czasu i nie narzekam, czasem jak się wchodzi to i jakieś ciekawe newsy ze świata można zobaczyć xD na innych też tak jest jednak nie odwiedzam onetu czy o2, kiedyś chyba miałem w gimnazjum szkolne konto na o2 ale nie jestem pewien.
Wrzutę czasem odwiedzę jak chcę ściągnąć szybko jakąś pojedynczą piosenkę.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 31-05-2009 22:44
#Wonsik - user - 60%
Ja mam poczte na neostradzie i mi się bardzo podoba wszystko od razu dostaje każdego maila i nie mam żadnych spamów ze świata i innych pierdół normalnie cud, miód i orzeszki xD A onet i te inne gówna to jest przereklamowane :/
pzdr

--------------------

"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Dodane: 01-06-2009 13:29
#Zuza - user - max%
Ja miałam wszędzie poczty, jednak moim zdaniem zdecydowanie wygrywa ta na o2.pl. Zdjęcia czy inne pliki można wysłać najszybciej, gdziekolwiek się zarejestruję maila od razu dostaję, najszybciej wysyła i najszybciej dochodzą wiadomości.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 01-06-2009 13:41
JA miałem konto na interi
mam na interi
I bende miał na interi :p :p :p www.interia.pl

--------------------
Dodane: 01-06-2009 13:41
#zookkoo - user - 20%
Jestem użytkownikiem wp i jestem z niej zadowolony wiadomości szybko dochodzą więc nie ma potrzeby jej zmieniania na inną

Dodane: 03-06-2011 23:59
by_black napisał/a:
Ja używałem głównie poczty o2, (...) spowodowało osłabienie wielu aspektów poczty, choćby błędy czy zbyt długie ładowanie. Ma ona jednak mało spamu, nie dołącza reklam itp.

właśnie te plusowe aspekty do mnie przemówiły by założyć pocztę na o2. 10 gb pojemności skrzynki, max rozmiar wszystkich załączników w 1 wiadomości to 100 mb. upierdliwe są niektóre pierdoły, które przychodzą jako spam.

--------------------
Dodane: 04-06-2011 00:12
#malpex - user - max%
Na o2 to ja chyba dostaje najwięcej spamu, zawsze mam miliard reklam... nie wiem jak to jest. Poczte mam też na wp i na onecie jedną od allegro a drugą oficjalną uczelnianą :p W sumie to mało korzystam z tych porali głównie czytam jakieś informacje lub je przeglądam jak się nudzę.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 04-06-2011 00:44
#hlkpl - user - 80%
Ja mam 2 konta pocztowe na wp, i nie narzekam , choć spamu jest tam multum ale to nie od tych kont pocztowych nie odstrasza. Co do serwisu to lubię wp bardziej niż onet, interie, czy jakieś tam o2 z którego nie korzystam. Aż wejdę sprawdzić zobaczyć stronę. :p

--------------------
Dodane: 04-06-2011 00:47
#owerfull - user - max%
Ja mam pocztę na wp.Wystarczy Mi, kiedyś miałem na Onet, a jeszcze kiedyś na Wp xD.Myślę że wp jest dla mnie najłatwiejsze w obsłudze, zresztą to tylko poczta, nie jestem jakimś zaawansowanym poczt-menem i nie mejluje całymi dniami, służy Mi to tylko w celach zamówień i poważniejszych celach jak dogadywanie się z jakąś firmą na temat wysyłki, zdobbywania informacji na temat firm :) .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 05-06-2011 18:18
#Sango - user - 100%
Od początku korzystam z onet.pl. Wszystko fajne, przejrzyste i miłe w korzystaniu. Ale ma również minusy takie jak plaga niechcianych wiadomości (czytaj: spam). Jak chce się czegoś dowiedzieć o świecie to włączam telewizje na dziennik o 19.00, a nie cuduje.

--------------------

Dodane: 05-06-2011 18:29
#Pepe - user - max%
Ja mam na o2, nie narzekam. Bez spamu, bez czekania na dostarczenie wiadomości, bez endu. A tych arcy interesujących ploteczek typu nowe gacie pudziana nie sprawdzą bo najzwyczajniej j*bie mnie to :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 05-06-2011 19:56
#JaroTrn - user - 10%
Gmail.com :d

Dodane: 05-06-2011 22:08
Posiadam konto na o2.pl i dobrze mi z tym :)
Emaile dochodzą szybko, ilość spamu można znieść, duża pojemność, integracja z komunikatorem + mały sentyment :)

Kiedyś siedziałem na wp.pl, jednak szybko zniechęciły mnie problemy z odbieraniem poczty (niektóre maile szły parę godzin) oraz ogólne cudowanie nad portalem (co na dobre mu nie wychodzi).

Jeśli mówić o źródle informacji to stawiałbym na tvn24.pl, onet.pl, interia.pl oraz internetowe wydania gazet (prócz wyborczej) ;)

--------------------

Dodane: 06-07-2011 18:38 - Edytowane przez Fire-Chidori dnia 20-09-2011 20:59
Ja korzystam z Wirtualnej Polski (WP).
Mam wolniejsze łącze (zwykle około 1 Kb/s) i korzystam z wersji mini poczta Wp, zero reklam i takich tam, na moim necie jest OK ;) !
Oczywiście też przylatują maile z reklamami (zwyke z Wp, więc niestety jest to nieuniknione), ale nie narzekam.

Drugą pocztą, która może też być za jakiś czas ,,wielką" i znaną jest Gmail.
Tu też mam konto; wedłyg mnie jest gorsze od normalnego WP, lecz lepsze od mini WP, jego minusem jest to, że na (bardzo) wolnym necie trochę długo się ładuję, ale jest na to parę sposobów, które po wykryciu przez pocztę, że długo się ładuję wspomniane sposoby się wyświetlają.
Gmail jest jakby połączeniem mini i normalnego WP, z wyjątkiem że się ,,uczy": Spam.

Dodane: 11-02-2012 22:49
#Byczusia - user - 80%
Ja używam onetu, mam też tam pocztę(ogólnie jej używam tylko do tego by móc zarejestrować się na różnych serwerach). Na o2 za dużo spamu przychodzi, w porównaniu do niego na onecie to prawie go nie ma to (chociaż na onecie do spamu wrzuciłam już sporo). Z resztą na onecie zwykle czytam różne wiadomości to świetny portal internetowy. WP jest sporo gorsze, co nie znaczy, że beznadziejne raczej rzadko tam bywam.

Dodane: 11-02-2012 23:41
#Arti1915 - user - 90%
Mam poczty na wp, na onecie, ale od długiego czasu korzystam z poczty z google. Sam nie wiem czemu, ale miałem jakiś powód i przesiadłem się na gmaila, i trzymam się z nim do tej pory. Jest ładny, przejrzysty i działą ze wszystkim. Przynajmniej nie miałem z tą pocztą jeszcze problemów. na o2 nigdy nawet nie byłem, na interie nigdy prawie nie wchodziłem, na wp wchodzę codziennie ale nie na pocztę, a onetu unikam odkąd pamiętam.

--------------------

Dodane: 12-02-2012 06:15
#Prynio - user - 30%
Cofnąć się jakieś Hmmm... 9 lat to korzystałem z WP w końcu to była moja pierwsza poczta, ale od 4 albo 3 lat korzystam z gmaila dobra poczta praktycznie 0 spamu i innych pierdół tylko moje sprawy co do onet, o2 itd ... nigdy nie byłem nawet jedyne poczty które odwiedzałem/odwiedzam to WP, gmail i powiem że gmail jest o wiele przyjemniejszą pocztą, na WP nie wejdę 3dni? i już z 30 Wiadomości które nie są mi wgl potrzebne tylko zaśmiecają pocztę co do onet, o2 i innych to nie wypowiem się bo nie używałem ich wgl

--------------------
Dodane: 12-02-2012 12:57
#slander - user - 70%
Pocztę mam i na interii i na wp. Kiedyś jeszcze miałem konto na o2 i onecie, ale nie pamiętam już do nich loginu i haseł :d . Rzadko wchodzę na pocztę, może raz w miesiącu albo raz na 2 tygodnie. Zawzwyczaj potrzebne mi jest do rejestracji na różnego typu fora czy jakiś innych stron internetowych.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online