Dodane: 21-05-2009 19:13
A z moja kondycja jest ostatnio kiepsko xD a zaczeło sie to jak poszedlem na studia czyli w zeszłym roku w pazdzierniku

imprezy kebaby hamburgery i przedewszystkim piwko

(ale jak mozna bez tego zyc!!!

) i pojawil sie brzuszek

ale ostatnio zabrałem sie za siebie zaczołem chodzic na silke i zaczołem biegac jakies 3 razy w tyg no narazie jest kiepsko ale wyrobie sie i wroce do formy
--------------------
-------------------------------

Dodane: 07-06-2009 14:59
Kondycja ? Dziękuję nie narzekam, dzięki systematycznym treningom na siłowni, bieganiu oraz rozsądnej diecie czuję się świetnie i wyglądam co raz lepiej.
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 07-06-2009 15:08
O matko! tylko 60 brzuchów i 50 pompek? Żartujesz?
Od razu widać, że masz 150cm w kapeluszu i ledwo 50kg warzysz skoro robisz o wiele więcej. 60 brzuszków i 50 pompek to jest bardzo dużo zaważywszy na to, że robisz je regularnie i dokładnie, bo do połowy każdy może zrobić ich miliard.
Co do mojej kondycji.. Kiedyś była lepsza, o wiele. Chociaż teraz też nie narzekam, po godzinie grania w pilke mógłbym spokojnie grać dalej. Ostatnio 6h jeździłem na rowerze + godzina grania w noge i jakoś specjalnie zmęczenia nie czułem dopóki nie usiadłem w domu na kanapie

. Poza tym od miesiąca robię 3x dziennie pompki i bawie się hantlą, muszę się troszkę przygotować bo od 1 lipca planuję iść na siłke.
Pozdrawiam.

Dodane: 07-06-2009 17:17
Szczerze mówiąc nie będe obijał w bawełnę. Od dziecka nie byłem typem sportowca, zawsze w głowie miałem co innego. Oglądałem mecze z bratem tylko dlatego by nie miał mnie za... kogoś tam xD I teraz też tak jest. Na obronie stoję jak słup, najwyżej jak halówa jest to nabieram trochę skrzydeł, nic więcej.
PS. Pieszo to i ja umię długo, do ego jestem zahartowany.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 10-06-2009 14:29
Uważam moja kondycje za dobra, moze dlatego ze jak sie spuzniam na autobus (5 dni w tygodniu) to biegne za nim xD

Dodane: 10-06-2009 14:38
Powiem tak, z moją kondycją jest różnie, czasem jest, a czasem jej nie ma. Jakoś nie uprawiam (póki co) żadnego sportu, czasami pójdę gdzieś na boisko na 2-3 godzinki. Na szczęście brak świetnej kondycji nadrabiam niemałą siłą
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 10-06-2009 14:41
Tomek467 tak jak ja. Nie ćwicze a i tak mam dobrą siłę
--------------------
Moja 1 sygnaturka w gimpie

Dodane: 12-06-2009 16:40
Ja tam nie ćwicze po prostu czasami sobie biegam gram w nogę i inne sporty dla rozrywki i kondycja sama się utrzymuje..co prawda nie potrafię biec bez przerwy na sprincie ale i tak nieźle mi idzie..zastanawiam się nad poprawą kondycji ale nie prze siłkę bo dla mnie to marnowanie kasy po prostu znajdę coś ciężkiego w stodole i sobie poćwiczę

Dodane: 12-06-2009 16:43
Mam tak samo jak Konrad..

Nie robie nic dla kondycji innego niż prowadzenia w miarę zdrowego trybu życia

Gram w nogę, biegam itp. No i odżywiam się myślę w miare dobrze... więc nie jest źle
--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy

Dodane: 12-06-2009 16:55
Kondycja...cóż jak byłam młodsza bywało lepiej, ale na stan ogólny mojego ciała nie narzekam. Jak dbam o to by w wieku 29 lat nie wyglądać jak inne 29 latki? Proste...co jakiś czas ostra gimnastyka [raz do tego stopnia zatraciłam się w rytmie że przesiliłam się i przez kilka dni ledwo się ruszałam ale warto było] przy porządnej muzyce, jedzenia takie ilości że normalny człowiek przy mnie wymięka [Moja mama zawsze twierdziła że lepiej mnie ubierać niż żywić,ale to nie jest wpływ DB czy coś..ja od zawsze lubiłam jeść] ,dużo ruchu, bieganie do sklepu i z powrotem bo po co jeździć autem. Krótko mówiąc nie oszczędzam się i nie dbam o dietę...jem to na co i kiedy mam ochotę. Pomyślicie pewnie że skoro tyle jem to muszę być osobą słusznej masy...otóż nic bardziej mylnego. Ważę 62 kilo przy wzroście 175 cm.
--------------------
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.

Dodane: 16-06-2009 10:58
Ja od kilku miesięcy wytrwale ćwiczę pięć razy w tygodniu brzuszki,pompki i hantelki.Jestem bardzo zdeterminowany,bo trochę trzeba zrzucić choć nadwagi nie mam w ogóle.Biegania nie lubię,bo mam astmę i cieżko mi się oddycha,ale kondycję ogólnie mam dobrą.
--------------------

Dodane: 16-06-2009 12:13
ja jestem zadowolony ze swojej kondycji.. od malego duzo biegam i gram w piłke... od trzech lat regularnie trenuje w lokalnym klubie futbolowym...
ostatnio nawet yslalem zeby troszku przytyc, bo mam 1.75 m i waze mniej niz 60 kg

Dodane: 16-06-2009 12:18
Sport to zdrowię, więc zachęcam każdego do jego uprawiania

Sam mam treningi tenisa stołowego 5 razy w tygodniu i do tego w weekendy zawody, więc dodatkowo nic nie muszę cwiczyc

. Teraz praktycznie siedzę godzinami na dworzu zamiast w szkole

Kondycja jest dobra, ale jako ambitny człowiek powiem, że zawsze mogłaby byc lepsza
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 18-06-2009 10:34
Teraz wziąłem się za siebie i nie jest tak źle. Z kumplem wyciskamy sobie sztangę, na razie 40 kg po 6 razy i 5 serii tak na dobre przygotowanie. Później podniesiemy poprzeczkę. Dodatkowo brzuszki i hantelka. Chociaż w środę zrobiliśmy niezła mordownie(ile tylko możemy tyle wyciskaliśmy xD) że na końcu aby 9 pompek zrobiłem bo siły nie miałem xD
--------------------

Dodane: 19-06-2009 10:08
Dopalacze są, chęci są, czas... no tu trzeba będzie troche pokombinować i jedziemy z tym koksem
--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."

Dodane: 19-06-2009 10:12
Ja mam bardzo dobrą kondycję bo codziennie ćwiczę i biegam. Ogółem dbam o siebie.
Chciałbym tylko powiedzieć jeszcze ze dziś mija moja rocznica na tej stronie i bardzo tu jest fajnie.

Dodane: 19-06-2009 13:05
Ja nie mam jakiejś mega dobrej kondycji, ale chyba nie jest taka zła skoro ostatnio pieszo przeszłam dwadzieścia parę kilometrów i nie byłam wcale zmęczona

Zależy do czego, bo np. biegać nie lubię i mnie to szybko męczy, ale jeżeli to bieganie jest połączone z jakąś grą zespołową to nie jest tak źle.
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 19-06-2009 13:23
Nom.. nie ćwiczyło się ostatnio, ale nie jest jeszcze tak źle. Muszę poprosić wujka żeby hantelek mi naprawił, a dzisiaj pobiję chyba sobie trochę w worek i na drążek wskoczę. Z rowerem lipa, bo u mnie ciągle leje. Jednak ogólnie to nie jest tak źle, ale mogłoby być lepiej, a ja lubię być silny i sprawny

Dodane: 19-06-2009 20:19
Ja mam plany żeby w wakacje z samego rana biegać albo po mieście albo po stadionie i zacząć ćwiczyć trochę na siłę. Aktualnie nie robię za dużo, no ale gram codziennie w kosza albo w nogę, albo w siatkę także kondycja jako taka jeszcze.

Dodane: 19-06-2009 20:22
Ja mam plany żeby w wakacje z samego rana biegać albo po mieście albo po stadionie i zacząć ćwiczyć trochę na siłę. Aktualnie nie robię za dużo, no ale gram codziennie w kosza albo w nogę, albo w siatkę także kondycja jako taka jeszcze.
Nie, że masz plany. Jak coś planujesz to zacznij od TERAZ a nie od kiedyś tam. Pewnie myślisz, że jesteś bardzo zdyscyplinowany, cóż, ja kiedyś też tak myślałem i zawsze było jakieś ale by zacząć od jutra czy od kiedyś tam, dobrze Ci radzę, że jeżeli coś planujesz to zacznij TERAZ, a nie później :-).
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.