Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:45
OnLine: 58, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: AXN Sci-fi
Dodane: 26-11-2009 19:41
Seria konczy sie na epizodzie 52. Naruto ma zaczac trening u Jirai, ktory wlanie przybyl do wioski. AXN moglo zaszalec i wykupic licence chociaz do momentu oblezenia Konohy.

Dodane: 28-11-2009 22:09
Czasem oglądnę, ale napisy zlepiają się w tłem ;/ i mało odcinków ;/. Gdy było Shippuuden było by super, bo się tego spodziewałem

Dodane: 28-11-2009 23:21
Czasem oglądnę, ale napisy zlepiają się w tłem ;/

Czasmi to nawet nie da się tego oglądać - tylko mnie to wtedy zniechęca. Mi akurat bardzo to przeszkadza. Ogólnie to staram się oglądać Naruto na tym kanale regularnie, ale nie zawsze mam na to czas. Fajnie, że jeszcze jakaś stacja emituje takie fajne anime.

--------------------

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 04-06-2011 19:10
Dziś ;) (05.06.11) w AXN zostaną wyemitowane dwa pierwsze odcinki , w nocy. Wreszcie się doczekaliśmy

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Naruto: AXN Sci-fi

Dodane: 04-06-2011 19:26 - Edytowane przez Hecate dnia 05-06-2011 10:40
#Hecate - user - 30%
Patrzylem na rozklad axn sci fi i naruto ma byc wyemitowane o 2 w nocy co oni sobie mysla to ja nie wiem, ciekaw jestem kto bedzie ogladal o tak poznej porze
@jakos wstalem i ogladnalem oba odcinki i powiem ze bylo warto dobre tlumaczenie i wiele momentow ktore wycieto na jetixie mozna bylo zobaczyc dlatego maja u mnie duzego + z napisami sie lepiej oglada niz z dubbingiem wiec tu tez zaplusowali ;P

Dodane: 05-06-2011 10:53
#by_black - systemadmin - max%
Szkoda tylko że znów powtórki, "Nana" się skończyła, to prawdopodobnie znów włączyli "Naruto" jako zapychacz..

--------------------
Dodane: 05-06-2011 12:50
Jak macie cyfrowy polsat HD razem z dyskiem to można sobie nagrać, ja tak zrobiłem :) . A rano sobie obejrzałem. A i chyba Naruto będzie lecieć w soboty i niedziele w nocy

Dodane: 05-06-2011 14:02
#by_black - systemadmin - max%
Nie chyba tylko na pewno: http://www.cyfrow...xn-sci-fi/

Axn Sci-Fi zawsze ma blok nocny z anime, jako że jakieś anime im się kończy wstawiają zapychacz, tak samo było przed Ghost in the Shell. Każdy operator teraz oferuje dekodery z funkcją nagrywania, nie tylko Polsat ;)

--------------------
Dodane: 05-06-2011 14:08
Ja to się ciesze że znowu leci Naruto na AXN. Posiadam Telewizje n i mi nie przeszkadza pzżna godzina.

Miło tak znów pooglądać pierwszą serie Naruto.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online