Dodane: 15-06-2009 12:07
Na jutro na pewno nie uda mi się zdążyć z blackiem, bo na kartę telewizyjną uzbieraliśmy (160zł) ale możliwość zakupu będziemy mieli dopiero za tydzień góra dwa (czyli ostatecznie na koniec miesiąca) więc kilka odcinków może przelecieć, ale już dzisiaj możecie być pewni że wszystkie anime jakie będzie leciało w tv i my będziemy mieli dostęp do tych kanałów wy będziecie je oglądać

Jako że odcinki naruto na axn mają lecieć w raw jedynie dodany lektor, żeby jakość była lepsza, będziemy dodawać ścieżkę dźwiękową do odcinków RAW tworząc odcinki z napisami i z lektorem - jak komuś się lektor nie podoba przełącza się na napisy i oryginalną ścieżkę dźwiękową. A to wszystko dzięki możliwością MKV

Dodane: 15-06-2009 12:37
Lol. Poważne przedsięwzięcie. Twoje słowa bardzo mnie uradowały. Sprawiłeś, że gdzieś tam na dnie w moim serduszku coś zabiło mocniej. Nareszcie naruto w odpowiednim wydaniu i to dostępny na tej stronce.

Dodane: 15-06-2009 12:51
Wielkie dzięki za te twoje ambitne przedsięwzięcie. Chociaż sam z naruto jestem na bierząco to z chęcią sięgne po odcinki z lektorem. Swoja drogą to, bardzo dobrym pomysłem jest danie dwóch ścieżek dzwiękowych w jedym odcinku w ten sposób każdy znajdzie dla siebie to co chce.
No i właśnie dla takich pomysłów i udogodnień jestem użytkownikiem strony od ponad roku i zamierzam zostać tu jeszcze bardzo, bardzo długo
--------------------
The Lotus in Konoha Blooms Twice

Dodane: 15-06-2009 12:53
zielony545 napisał/a:
Lol. Poważne przedsięwzięcie. Twoje słowa bardzo mnie uradowały. Sprawiłeś, że gdzieś tam na dnie w moim serduszku coś zabiło mocniej. Nareszcie naruto w odpowiednim wydaniu i to dostępny na tej stronce.
Wcale nie takie poważne, ale chcemy udostępnić każdemu komu się tylko da anime w dobrej jakości z możliwie jak najlepszym sposobie oglądania. Dla tego prawie już skończyłem pobierać packa z wszystkimi odcinkami naruto (36gb naruto + 17gb shippuuden) żeby móc potem robić odcinki z oryginalnym dźwiękiem, polskimi napisami oraz polskim lektorem do wyboru. Na chwile obecną zrobiłem coś takiego z dbkai i jak skończę upować to pokażę wam tego owoce

Dodane: 15-06-2009 17:33
To dbkai będzie mieć lektor lub napisy, będzie do wyboru ? A jak sie zmienia głos w filmie nie na dvd ?

Dodane: 15-06-2009 17:40
Marek1992 napisał/a:
To dbkai będzie mieć lektor lub napisy, będzie do wyboru ? A jak sie zmienia głos w filmie nie na dvd ?
Znów, bądź trochę cierpliwy dobrze? Wszystko wytłumaczę, trochę wyluzuj.. Poza tym jest to temat o naruto na axn.

Dodane: 15-06-2009 23:23
Ikar czy portal nie potrzebowal byc moze uploadera , mam internet 10 mb na 1 mb uploadu wiec moglbym cos tam wspomoc , sorry ze tu pisze ,ale akurat podczepiam sie pod watek

.A co do axn chetnie zobacze jak to bedzie z tm lektorem

w Db mi pasowal :>.

Dodane: 16-06-2009 00:24 -
matrex napisał/a:Ikar czy portal nie potrzebowal byc moze uploadera , mam internet 10 mb na 1 mb uploadu wiec moglbym cos tam wspomoc , sorry ze tu pisze ,ale akurat podczepiam sie pod watek

.A co do axn chetnie zobacze jak to bedzie z tm lektorem

w Db mi pasowal :>.
Dziękuje ale nie, nie korzystamy z pomocy innych głównie dla tego żeby potem nie było zbędnych nie domówień że to są kogoś innego pliki itp. Radzimy sobie sami jak narazie widać a puki się nie ogłaszamy że potrzebna nam pomoc pytania są zbędne. I nie podczepiaj się pod wątek tylko napisz jak człowiek PW.

Dodane: 16-06-2009 11:41
Dzisiaj w gazecie oraz EPG pisało, że o 9:30 ma być Naruto i powtórka o 15:30. Okazało się, że było to inne anime, mam nadzieję, że nie był to żart ze strony AXN.
--------------------

Dodane: 16-06-2009 15:50
No właśnie dziś specjalnie wstałem o 8:00, żeby nie zaspać na pierwszy odcinek,a tu jakiś "Honey and Clover", a gdzie moje naruto

! Jak będziecie coś wiedzieć napiszcie, bo nawet sprawdzałem na oficjalnej stronie An Sci-Fi "06.16 15.30 Naruto"

Dodane: 16-06-2009 15:58
Już teraz mogę powiedzieć ze axn kontynuuje to co zostawił jetix, naruto na axn zaczyna się od 100 odcinka. W programie piszę że dzisiaj powinien być, ale teraz nie mam możliwości sprawdzenia czy leci..

Dodane: 16-06-2009 16:06
ikar, niemusisz sprawdzać nie leci,mamnadzieje, że jutro wszystko już pójdzie dobrze i puszczą. Ciekawi mnie jednak,że skoro dziśmiał być emitowany 101 epek, to jutro (jak puszczą) będzię emitowany 102? Czy puszczą od 101, szkoda, że tak zrobili, obawiam się,że to naruto to będzie kopia naruto z jetix, tylko zamiast dubbingu będzie lektor

Dodane: 16-06-2009 16:18
No nieźle się zapowiada z tym Naruto na AXN. Jeszcze fajniej że odcinki będą także na stronie.
Ciekawe czy Axn, skusi się także na serię Shippuuden.
--------------------

Dodane: 16-06-2009 16:20
Od setnego odcinka? Czyli na razie większość to będą filtery. Co za pech.

Dodane: 16-06-2009 16:20
Nie, nie będzie tak jak myślisz, dla tego że ci z jetix musieli na bieżąco dubingować i często czekało się na kolejną serię odcinków, a axn nie prowadzi takiej polityki i nawet wątpię że kupili te odcinki od jetix. Puszczają od 101 ponieważ do 100 były emitowane na jetix. Z jednej strony mądre bo po co jak już leciało, z drugiej głupie bo nie każdy oglądał. Cóż nie każdemu dopasujesz..

Dodane: 16-06-2009 16:23
Jeżeli będzie ta sama seria z Jetixa lecz zamiast dubbingu z lektorem, będzie miało cenzurę. W najgorszym wypadku wyjdzie, że był to kiepski żart..
--------------------

Dodane: 16-06-2009 16:37
Przecież z tego co piszę na stronie AXN Sci-fi to Naruto jest emitowany od pierwszego odcinka. Liczba 101 jest myląca, 01 odnosi się do numeru odcinka, a pierwsza cyfra Bóg wie co oznacza. W wszystkich innych tytułach odcinki są w podobny sposób numerowane.
Tak więc Naruto jest emitowane od 1 odcinka :)
http://www.axnsci...ries2/1422

Dodane: 17-06-2009 09:56
A ja się zdenerwowałem lekko.. włączam axn sci-fi dziś o 9:30 (wtedy kiedy ma być naruto) wszystko jest ok - pisze 2 odcinek, więc się napaliłem xD A tu opening Honey and Clover... cóż pozostaje mi czekać na godzinę 15:30 ^^
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 17-06-2009 10:30
Nie liczył bym na to. Liczę się już z tym, że w tym tygodniu nie będzie emitowane, jak i może w tym miechu..
--------------------

Dodane: 17-06-2009 16:35
Naruto najprawdopodobniej będzie emitowany na AXN Sci-Fi kiedy skończy się seria Honey And Clover, która liczy około 38 odcinków...Czyli poczekamy sobie miesiąc i kilka dni :/
--------------------
171793<----pisac na gadu ;]
Pzdr all xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.