Dodane: 30-05-2009 21:44 -
Sasuke zmierza ku Liściowi, co zatym idzie Sakura zobaczy go.. Lecz przy nim będzie lepiąca się do niego Karin.. xD Jak myślicie czy poza tym że prawdopodobnie będą ze sobą walczyć, ze względu na wioskę, będą też walczyć ze względu na Emokida?
--------------------

Dodane: 30-05-2009 21:50
Raczej nie. Do walki Sakury z Karin z pewnością powinno dojść, ale nie będzie to bójka o Sasuke. Sakura dojrzała, nie jest taka jak w normalnym Naruto. Znaczy będzie walczyć o Uchichę ale w innym sensie, sensie przyjaciela który obrał złą drogę. No i za konohę oczywiście.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 31-05-2009 14:43
Ja jednak mam wątpliwości co do tego. Karin już na samym początku była gotowa go zgwałcić. Zdecydowanie widać po niej że jest dla niej zbyt istotni. Kiedy dowie się o Sakurze, może obudzić się w niej wściekłość
--------------------

Dodane: 06-06-2009 11:21
Pewnie coś będzie, ponieważ Sakura jak i Karin drą jak głupie do Sasuke. Jeśli dowiedzą się o tym, że obydwie mają ten sam cel może rozpętać się zacięta i pewnie też pełna humoru pogawędka xD Potem prawdopodobnie zabójczy cios z liścia i kilka jutsu, no i mamy walkę xD Swoją drogą to czekam na ten moment, aż ekipa Emokida przybędzie do Konohy i wszyscy się spotkają
--------------------

Dodane: 06-06-2009 14:23
Co do walki to nie wiem, ale sądzę tak jak pepcio, że będzie naprawdę śmiesznie. Już to sobie wyobrażam jak mogą się kłócić o Sasuke.

Dodane: 06-06-2009 14:57
Sasuke rozwali Danzou na shoota^^. Bo jak to Madara tlumaczyl, ze to starszyzna kazala Itachiemu wymordowac klan, to i Danzou pewnie zginie - nie wyobrazam sobie go jako 6 Hokage. Jestem bardziej ciekawe, czy dojdzie do konfrontacji Naruto vs. Sasuke.

Dodane: 06-06-2009 15:21
knxvl napisał/a:
Sasuke rozwali Danzou na shoota^^. Bo jak to Madara tlumaczyl, ze to starszyzna kazala Itachiemu wymordowac klan, to i Danzou pewnie zginie - nie wyobrazam sobie go jako 6 Hokage. Jestem bardziej ciekawe, czy dojdzie do konfrontacji Naruto vs. Sasuke.
Spokojnie, a wobrazasz sobie inny scenariusz? Bo Ja nie, poza tym Naruciak sie trochę podciągnął, Sage Mode daje mu spore możliwości, ponadto dopracował Rasen-Shuriken, problem tkwi w tym ze Sasek też wymiata i moze byc ciekawiej jak z Painem

Dodane: 06-06-2009 17:46
Ludzie, ludzie zacznijcie gadać od rzeczy! Co ma Sasuke do Naruto, co Danzou, jak tu jest miły temacik xD. Temat o dwóch kobitkach zalecających się do biednego Saska

. Choć według mnie w tym sensie źle nie ma.
--------------------

Dodane: 06-06-2009 18:26
Na pewno będzie jakaś kłótnia o niego i gdy wywiąże się walka będą się przekrzykiwać "On jest mój!" xDD A wiadomo co się dzieje z Sakurą gdy się zdenerwuje xD włącza się power i ostro dopierda**[zazwyczaj obrywa Naruto] xDD Teraz ma tyle sił w rękach że może zabić jednym celnym uderzeniem xD w końcu to uczennica Tsunade xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 08-06-2009 21:58
Na pewno dojdzie do tej walki. Sasek pewnie będzie pośrednio powodem ich kłótni ale myślę że jednak właśnie ta Sakura trochę zmądrzała i Tsunade nabiła jej na tyle tego oleju do głowy ze nie będzie wrzeszczała za tym Saskiem.
--------------------

Dodane: 06-09-2009 19:18
ciekawe co zrobią obie gdy skapną się że sasuke jest pedałem...

Dodane: 06-09-2009 19:45
Raczej nie kiedy sasuke już będzie ze naruto wyskoczy i powie sasuke no i wszystko się zacznie chociaż czy ja wiem jak sasuek by walczył z naruto to karin by walczyła z sakórą ja nie wiem nie czytam mangi ale wszystko jest możliwe przeczytajcie mangę owszem sakura kocha sasuke karimn też możne dojść do sprzeczki XD. ;]

Dodane: 06-09-2009 20:18
Możliwe, że dojdzie do takiej walki. Byłaby ona na pewno "szczerą" walką, zapewne obie strony walczyłyby na 100%.
--------------------
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !

Dodane: 07-09-2009 11:08
mi tam się wdaję że Karin nie posiada żadnych umiejętności bojowych, w akcji Sasuke vs. Raikage siedzi za filarem i się chowa zamias pomóc chłopaką xd, wię jeśli dojdzie do jakieś bójki xd to Sasukra da jej popalić...
--------------------
"Gdybym była deszczem,
Mogłabym połączyć się z czyimś sercem,
Tak jak deszcz jednoczy,
Wiecznie rozdzielone niebo i ziemię.''

Dodane: 07-09-2009 18:40
Walka mogłaby być ale, na pewno nie będzie to jakaś super walka chociaż Sakura kopa ma..xD
Z tymi krzykami do Sasuke, to na pewno Sakura by krzyczała..na Naruciaka się drze, to za Saskiem ma nie wołac?!(Niektóre rzeczy nigdy się nie zmieniają

)

Dodane: 07-09-2009 21:46
To będzie dopiero walka, zatrzęśnie ona wszystkim oprócz serca Sasuke który obie ma gdzieś xD Żadna nie przepuści, nawet gdyby im się chakra skończyła to za kudły by się rwały xD
--------------------

Dodane: 07-09-2009 21:55
To jest właśnie kobieca szarpanina xD. Powiedziawszy szczerze to jednak Sakura dojrzała. Teraz bardziej za Saskiem jest Karin zabiegana i ona podtrzymuje rolę po niej

. Poza tym jak dla Sakura wygra, gdyż to w końcu uczeń Sannina, ale w końcu dokładnie umiejętności Karin nie widzieliśmy.
--------------------

Dodane: 07-09-2009 22:59
Już se wyobrażam walkę Karin vs Sakura. xD Myślę że jednak Sakura dorosła i nie będzie gonić za Saskiem, ale pewnie i tak wygrała by z Karin, chociaż nie widzieliśmy jeszcze co ona potrafi.
--------------------

Dodane: 08-09-2009 08:00
Sakura niby dorosła, jednakże, nie wiadomo co się stanie, gdy zobaczy go po tak długim czasie...
--------------------
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !

Dodane: 08-09-2009 16:03
Sakura niby dorosła, jednakże, nie wiadomo co się stanie, gdy zobaczy go po tak długim czasie...
prawda nie wiadomo jak zareaguje, teraz niby chce z nim skończyć, ale jak go zobaczy to może jej się odwidzi i będzie chciała przekonać do powrotu do wioski....
--------------------
"Gdybym była deszczem,
Mogłabym połączyć się z czyimś sercem,
Tak jak deszcz jednoczy,
Wiecznie rozdzielone niebo i ziemię.''
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.