Dodane: 05-06-2009 16:41
Dziś jest piątek, a więc wyszedł nowy chapter Naruto. Oczywiście z numerkiem 450. Tym razem Naruto po stoczonej walce ledwo żywy wraca do wioski w której został uznany za bohatera xD ale na tym się nie kończy, gdyż nad Konohą krąży nowe niebezpieczeństwo a Danzou wykorzystuje sytuację w której znalazła się wioska. Reszty dowiecie się z samego chapka który jest na stronie.
http://npolska.ne...nga/450/1/
--------------------

Dodane: 05-06-2009 16:52
Czarne chmury nad Konohą! Daznou nie może zostać Hokage! Jestem pewien, że nim nie zostanie, bo Naruto obiecał coś Nagato, więc to się tak skończyć nie może. Nie mogę się już doczekać kolejnego chaptera żeby zobaczyć jak to wszystko dalej się potoczy. Już myślałem, że Naruto zostanie Hokage, ale jednak jeszcze nie
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 05-06-2009 16:56
Mniej więcej takiego chapka się spodziewałem. Nareszcie Naruto otrzymał to czego pragnął od dzieciństwa. Został doceniony przez wszystkich. Danzou szóstym Hokage ? Tego przecież nie chcemy xD
--------------------

Dodane: 05-06-2009 17:10
Najbardziej mnie zdziwiło to że chcą z Danzou mianować 6 hokage. No i manga jak widać nie zwalnia i ciągle zaatakuję. Ale on już raczej na 99% nim będzie ale długo na pewno nim nie zostanie ci co go wybrali będą tego żałować. A tak przy okazji to nie zapominajmy że Sasek ma z nim do pogadania i zmierza w kierunku wioski
--------------------

Dodane: 05-06-2009 18:34
Nawet jeśli Danzou zostanie hokage to długo tym się nie nacieszy. Sasuke zmierza w kierunku wioski i chce go zabić, więc jego dni są policzone.
A tak nawiasem sądzę, że Kakashi zasługuje na to aby zostać hokage, choć nie wiem czy by się na to zgodził.

Dodane: 05-06-2009 19:31
Chapter wysokiej klasy. Manga ciągle czymś zaskakuję, ale nie mógłbym bym się pogodzić z zostaniem 6 Hokage przez Danzou. Jednak co tego, mój ulubiony bohater z pewnością go rozwali, Sasuke z pewnością dotrze do niego. Więc niech nie będzie takim cwaniaczkiem. A wogle to powinni durnie o Naruto pomyśleć.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-06-2009 19:38
Sasuke rusza na Konohe chcac pomscic Itachiego. Mysle ze to Sasuke zalatwi Danzou.

Dodane: 06-06-2009 11:11
A wogle to powinni durnie o Naruto pomyśleć.
Naruto zrobił bardzo dużo dla Konohy, ale na Hokage jest wciąż niedojrzały. Uważam, że po tym co zrobił powinien zostać jeszcze bardziej doceniony i mianowany ninja wyższej rangi.
--------------------

Dodane: 06-06-2009 11:25
Oczywiście Naruto wciąż ma wsiu bzdziu, zwłaszcza na punkcie Sasuke. Kakashi jest idealnym kandydatem. Była mowa że ten rok będzie jego rokiem. Może faktycznie zostanie HoKage ^^
Co do chapka mocny, naprawdę ostatnie dwa chapki dają nie złą dawkę emocji
--------------------

Dodane: 06-06-2009 11:30
Tylko jest pytanie czy Kakashi chciałby zostać Hokage ? Moim zdaniem nie przyjąłby takiej posady. On lubi położyć się gdzieś pod drzewem i czytać książki. Tutaj musiałby pracować, podbijać papierki itp. a za tym to raczej nie przepada.
--------------------

Dodane: 06-06-2009 11:42
Sądzę że w momencie takim jak ten, kiedy to Danzou chce być władcą, zrozumiał by, że to dla dobra wioski. Jest typowym lekkoduchem, jednak nie zapominajmy że to Kakashi xD
--------------------

Dodane: 06-06-2009 15:15 -
pepcio napisał/a:A wogle to powinni durnie o Naruto pomyśleć.
Naruto zrobił bardzo dużo dla Konohy, ale na Hokage jest wciąż niedojrzały. Uważam, że po tym co zrobił powinien zostać jeszcze bardziej doceniony i mianowany ninja wyższej rangi.
No niestety to prawda, chodz poprawił swoje umiejętności to w głowie nadal ma poprzewracane xD Ale tutaj podejzewam ze sie nie zmieni nigdy takze i takim Hokage będzie w przyszłości

A co do chapeta to wydaje mi sie ze mimo wszystko 6 Hokage będzie Kakashi, a 7 będzie Naruto

Dodane: 06-06-2009 22:07
Czytam nowy chapter, rada, już myślę że Kakashi zostanie Hokage a tu: Danozu, Mianuje cię 6 Hokage. Już nie wiem co się wydarzy w następnym chapterze.
Naruto jest za młody na zostanie Hokage (w radzie padło że nawet Kakashi jest za młody), a poza tym wyobraźmy sobie Naruto który siedzi spokojnie w biurze i zajmuje się różnymi sprawami i nie może chodzić na misję.

Dodane: 07-06-2009 13:37
Teraz jeżeli on przejmie władzę, pewnym będzie kolejna wojna, choć napewno nie ze strony AmeGakure czy SunoGakure
--------------------

Dodane: 08-06-2009 20:59
Teraz jeżeli on przejmie władzę, pewnym będzie kolejna wojna, choć napewno nie ze strony AmeGakure czy SunoGakure
Racja, Naruto by do tego nie dopuścił nawet, w końcu za dużo przyjaciół. A co do Kakashiego i Danzou to myślę że możemy jeszcze zobaczyć ich starcie o tytuł Hokage.
--------------------

Dodane: 09-06-2009 06:43 -
w tej sytuacji Kakashi pasuje na Hokage, nie widzę Danzou w tej roli, jakoś go nie lubie...

Dodane: 09-06-2009 11:04
#Usunięty -

-
gdzie jest polski czapek?? nie moge znalezc

Dodane: 09-06-2009 11:12
Niema jeszcze po Polsku na stronie będzie wieczorem jak znajdę chwilę czasu.
--------------------

Dodane: 10-06-2009 12:52
#Usunięty -

-
chyba nie miales czasu

Dodane: 10-06-2009 23:14
Ludzie nie zawsze wszystko jest na czas. Admini też mają swoje życie i robią wszystko co jest w ich mocy by dbać o tą stronkę. Nauka, praca, sprawy osobiste to wszystko jest ważne. Oprócz tego jeszcze kłopoty techniczne które czasem mogą nastąpić. Trochę wyrozumienia.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.