Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:52
OnLine: 34, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Future Gohan
Dodane: 11-06-2009 18:49
#lenox 57 - user - 10%
Po za Future Gohanem z kinowki pokazal jeszcze klase Teen Gohan ssj2 w cell saga ta furia byla niesamowita..

Dodane: 11-06-2009 23:21
Future Gohan dostał niezłe baty od życia. Zginęli wszyscy jego bliscy, chyba oprócz ChiChi. Nie było nikogo kto mógłby mu pomóc w walce z androidami, dopóki Trunks nie dorósł. Przeżył wiele, zapewne za wiele jak na młodą osobę. W kinówce widać że trochę to zmieniło jego psychikę, brak uśmiechu na twarzy, jakiś taki dziwny wzrok, miałem odczucie jakby to była zupełnie inna osoba. Mogłoby się wydawać, że zginął w bezmyślny sposób, gdyż praktycznie nie miał szans, ale patrząc na wszystko z góry, to uratował Ziemię w swojej rzeczywistości. Gdyby nie zginął nie wiadomo czy Trunks uzyskałby SSJ i czy wróciłby do przeszłości. A jak wiadomo, zrobił to , więc Foture Gohan uratował nie tylko swój świat, ale i świat naszych bohaterów...

Dodane: 13-06-2009 13:49
#Napojasz - user - 90%
Mimo wszystko trunks był postacią wyjątkową, jego poświęcenie i zaciętość w walce różniła się od tej Vegety. Był podobno do Goku, oboje walczyli dla innych, nie znosili przemocy. Future Trunks to po Gotenksie SSJ3 moja ulubiona postać.

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 13-06-2009 13:53
#Rocky - user - 90%
Napi to temat o Gohanie xDD
Tak ta postać była świetna. Gohan z przyszłości był bardzo odważny i waleczny. Poświęcił dla Trunksa rękę.... Ale miał wiele cech ojca np. Humo czy to że ciągle jadł xD

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 13-06-2009 13:58
#Darknes - user - max%
Był bardziej waleczny bo tylko on i Trunks przeżyli :p musiał zmężnieć i trenować Trunksa, z którym mocno się zżył bo był to jego jedyny przyjaciel na świecie, nie mógł pozwolić mu zginać bo wtedy nie było by już nikogo kto byłby zdolny pokonać cyborgi.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 14-07-2009 17:15
#Usunięty - user - 10%
Future gohan był bardzo zawzięty i walczył jak prawdziwy super wojownik z tymi andro pozdro^^

Dodane: 14-07-2009 22:41
#Blade - user - max%
Future Gohan to jest jedna z moich ulubionych postaci. O wiele bardziej wolę jego niż tego Gohana ze świata naszych bohaterów. Został sam z teamu Z, musiał w pojedynkę strzec ziemię przed androidami i oprócz tego zadbać o rozwój Trunkusa. Można powiedzieć że szybko dorosnąć i przejął obowiązki po ojcu. Stał się bardziej podobny do Goku lecz złe wspomnienia i sytuacja w której się znajdował wymagała powagi i nie uśmiechał się za często.

--------------------
Dodane: 15-07-2009 11:16
#SzynaFDZ - user - 10%
a ja sie zastanawiam gdzie sie podzial Goten ;)

Dodane: 15-07-2009 11:35
#by_black - systemadmin - max%
Jak gdzie? Nie narodził się, chyba logiczne, że gdy Goku zmarł na serce, inaczej potoczyły się losy.

--------------------
Dodane: 15-07-2009 11:42 - Edytowane przez olek_mi dnia 15-07-2009 11:42
#olek_mi - user - max%
Jak to w kamehasutrze to inaczej było opowiedziane xD Wracając do tematu to Future Gohan tak jak Future Tronk szybko stał się bardzo poważny i mężny, wiedział, że losy ludzkości lezą w jego rękach ;) To dzięki niemu przeżył Future tronk w trudnych czaasach

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 21-07-2009 00:58
#ruysei - user - 40%
Przyklad poswiecenia sie Gohana. Kiedy Cell wypuscil w Veget silny pocisk ki a Gohan rowniez oslonil go soba co skonczylo sie bodajze zlamaniem (a napewno paralizem) reki.

--------------------
Dodane: 29-06-2010 19:57
#Sango - user - 100%
Gohan to bardzo szlachetny wojownik i ambitny wojownik,zresztą ten z przyszłości jak i terazniejszości,w kinówce bardzo mi zaimponował szkoda że zginął...

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online