Dodane: 11-06-2009 15:39 -
Już teraz możecie obejrzeć na stronie najnowszy odcinek "Naruto Shippuuden". Koniec z fillerami, a więc czas na walkę Orochimaru vs Sasuke! Po obejrzeniu zapraszam do komentowania.
Odcinek:
http://npolska.ne...online-308
--------------------

Dodane: 11-06-2009 15:56
No nareszcie odcinek 113. Już nie mogłem się doczekać walki Orochimaru vs. Sasuke. Jak tylko na neta wejdzie odcinek z polskimi napisami to od razu go zapuszczę.

Dodane: 11-06-2009 16:18
No wreszcie... sasek dobry jest xD znakomicie panuje nad chakrą i ładnie macha szabelką xDD Orcio chce go pożreć ale nie da rady xD Sasuke dziwnie wygląda na tym drugim poziomie xD ciekawe czy umie latać na tych niby skrzydłach?! xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 11-06-2009 16:22
Umie bo w pojedynku Sasuke i Naruto, w pierwszej serii już na nich latał
--------------------

Dodane: 11-06-2009 16:29
Najlepiej jakby Orochimaru kopną by se w kalendarz bo go nie lubię. Nażarł się ruloników to teraz ma. Ta fretka na początku odcinka była bardzo podejrzliwa. Trochę sobie z Kabuto powspominali. Ten motylek podczas treningu Sasuke był uroczy, nieprawdaż? xD A nie to ćma.
Powiem że walka między Saskiem a Orochimaru nie jest jakaś ciekawa. W następnym odcinku się rozkręci.
--------------------

Dodane: 11-06-2009 16:38
Oj był uroczy xD A jakże BŁYSKotliwy xD Co lepsze ta fretka zauważyła że domek Oro pilnowany jest przez gang węży xD Jakaś rodzinka chyba Oro xD
--------------------

Dodane: 11-06-2009 16:52
Choć odcinka nie oglądałem wiem co się stanie. Walka Orochimaru z Sasuke, nie mogłem się już doczekać gdy skończą się fillery. Ech trzeba poczekać na napisy, już się doczekać nie mogę xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-06-2009 16:56
Nareszcie! Oglądając odcinek spaliłem sobie obiad

Więc musi być warty uwagi, nie jest filerem, do najciekawszych nie należy, nie ma jakiejś specjalnej walki, ale akcja się rozwijała i nie było najgorzej

najlepiej z tego wszystkiego urzekła mnie mina sasuke który zobaczył orochimaru w pierwotnej formie i o dziwo wcale się nie zdziwił, a nawet się uśmiechnął

Dodane: 11-06-2009 16:58
Obiad to ci się spalił bo brat chyba zaspał, czy w ogóle on tak jakoś ma xD Najlepsze w tym wszystkim jest to, że czekałem na ekranizację tych scen przedstawionych dawno temu w mandze
--------------------

Dodane: 11-06-2009 17:19
Odkryłem po co była ta fretka! Ona była nowym wspólnikiem Saska, który bał się że przegra z Orocimaru i poprosił rodzinkę fretek o pomoc. Przecież wiemy że one też nie lubią węży. xD xD
Ikar co do tego obiadu to współczuję. xD
--------------------

Dodane: 11-06-2009 18:22
by_black napisał/a:Umie bo w pojedynku Sasuke i Naruto, w pierwszej serii już na nich latał
Poleciał na nich tyle samo co Naruto bez xD To raczej był taki duży wyskok ze skały

no ale może teraz się nauczył nimi posługiwać i poleci w przestworza xD Ale w walce to mu chyba zawadzają xD taki ciężar na plecach nosić xD
--------------------

Dodane: 11-06-2009 18:40
Umie latać bo w kinówce Naruto Shippuuden Movie 2: Kizuma było pokazane jak lata i naprawdę wychodzi mu to całkiem nieźle.
Co do odcinka to już nie mogłem się doczekać tej walki. Sasuke vs. Orochimaru. Szkoda, że dopiero w następnym odcinku pokażą dalszy przebieg tej walki. Już nie mogę się doczekać.

Dodane: 11-06-2009 19:18
Troche to frustrujace ze większośc odcinka to urywki z przeszłosci a w ostatnich kilku minutach rozpoczęła sie walka, ahh to bedzie jadka

Cóż czekamy następny tydzień

Dodane: 11-06-2009 19:28
No cóż poszli na łatwiznę używając starych odcinków, jednak lepsze to niż oglądanie Guren i Yuukimaru.. Ten łepek musi poginać teraz na detox xD
--------------------

Dodane: 11-06-2009 19:44
florek26 napisał/a:
Umie latać bo w kinówce Naruto Shippuuden Movie 2: Kizuma było pokazane jak lata i naprawdę wychodzi mu to całkiem nieźle.
No cóż muszę sobie obejrzeć tą i pozostałe kinówki z Naruto

będę wtedy bardziej doinformowany co do takich szczegółów xD
--------------------

Dodane: 11-06-2009 20:51
Sasuke latał? Jak to? W żadnym z odcinków tego nie pokazali, również w mandze. To jakaś bujda, kinówki nie muszą być zgodne z prawdą.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-06-2009 21:51
DJBociak napisał/a:
Sasuke latał? Jak to? W żadnym z odcinków tego nie pokazali, również w mandze. To jakaś bujda, kinówki nie muszą być zgodne z prawdą.
To po co mu te skrzydełka? Latał w odcinkach jak miał starcie z sasuke w dolinie końca i to było jeszcze w zwykłym naruto. Nie uważnie oglądałeś;p

Dodane: 11-06-2009 21:53
Ostatnie odcinki przed ucieczką Sasuke z Konohy

Kiedy to Naruto dościga, uciekiniera i następuje walka między nimi.
--------------------

Dodane: 11-06-2009 22:16
I chyba w mandze było nawet pokazane jak lata, ale wtedy miał tylko jedno "skrzydełko"

.
Odcinek... NARESZCIE KONIEC FILLERÓW!!! I to chyba tyle co mogę o tym odcinku powiedzieć, bo nic się ciekawego nie działo (chociaż nawet taki odcinek jest lepszy od najciekawszego fillera

), ale w przyszłym tygodniu już się zacznie

. Nie mogę się doczekać
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 11-06-2009 23:53
jak widzialem te urywki jak orochimaru byl jeszcze maly to w sumie wygladal spoko, a teraz widze ze to zmija byla :> Mam na dzieje ze sasuke walnie mu w ten glupi ryj w nastepnym odcinku
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.