Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:52
OnLine: 34, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Shippuuden 113 - Opinie
Dodane: 11-06-2009 15:39 - Edytowane przez by_black dnia 11-06-2009 15:42
#by_black - systemadmin - max%
Już teraz możecie obejrzeć na stronie najnowszy odcinek "Naruto Shippuuden". Koniec z fillerami, a więc czas na walkę Orochimaru vs Sasuke! Po obejrzeniu zapraszam do komentowania.

Odcinek: http://npolska.ne...online-308

--------------------
Dodane: 11-06-2009 15:56
#florek26 - user - 20%
No nareszcie odcinek 113. Już nie mogłem się doczekać walki Orochimaru vs. Sasuke. Jak tylko na neta wejdzie odcinek z polskimi napisami to od razu go zapuszczę.

Dodane: 11-06-2009 16:18
#Darknes - user - max%
No wreszcie... sasek dobry jest xD znakomicie panuje nad chakrą i ładnie macha szabelką xDD Orcio chce go pożreć ale nie da rady xD Sasuke dziwnie wygląda na tym drugim poziomie xD ciekawe czy umie latać na tych niby skrzydłach?! xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 11-06-2009 16:22
Umie bo w pojedynku Sasuke i Naruto, w pierwszej serii już na nich latał :p

--------------------
Dodane: 11-06-2009 16:29
#pacin - user - 90%
Najlepiej jakby Orochimaru kopną by se w kalendarz bo go nie lubię. Nażarł się ruloników to teraz ma. Ta fretka na początku odcinka była bardzo podejrzliwa. Trochę sobie z Kabuto powspominali. Ten motylek podczas treningu Sasuke był uroczy, nieprawdaż? xD A nie to ćma.
Powiem że walka między Saskiem a Orochimaru nie jest jakaś ciekawa. W następnym odcinku się rozkręci.

--------------------
Dodane: 11-06-2009 16:38
Oj był uroczy xD A jakże BŁYSKotliwy xD Co lepsze ta fretka zauważyła że domek Oro pilnowany jest przez gang węży xD Jakaś rodzinka chyba Oro xD

--------------------
Dodane: 11-06-2009 16:52
#Bociak - user - max%
Choć odcinka nie oglądałem wiem co się stanie. Walka Orochimaru z Sasuke, nie mogłem się już doczekać gdy skończą się fillery. Ech trzeba poczekać na napisy, już się doczekać nie mogę xD.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-06-2009 16:56
#by_ikar - systemadmin - max%
Nareszcie! Oglądając odcinek spaliłem sobie obiad :p Więc musi być warty uwagi, nie jest filerem, do najciekawszych nie należy, nie ma jakiejś specjalnej walki, ale akcja się rozwijała i nie było najgorzej :) najlepiej z tego wszystkiego urzekła mnie mina sasuke który zobaczył orochimaru w pierwotnej formie i o dziwo wcale się nie zdziwił, a nawet się uśmiechnął :p

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 11-06-2009 16:58
Obiad to ci się spalił bo brat chyba zaspał, czy w ogóle on tak jakoś ma xD Najlepsze w tym wszystkim jest to, że czekałem na ekranizację tych scen przedstawionych dawno temu w mandze :d

--------------------
Dodane: 11-06-2009 17:19
#pacin - user - 90%
Odkryłem po co była ta fretka! Ona była nowym wspólnikiem Saska, który bał się że przegra z Orocimaru i poprosił rodzinkę fretek o pomoc. Przecież wiemy że one też nie lubią węży. xD xD
Ikar co do tego obiadu to współczuję. xD

--------------------
Dodane: 11-06-2009 18:22
#Darknes - user - max%
by_black napisał/a:
Umie bo w pojedynku Sasuke i Naruto, w pierwszej serii już na nich latał :p

Poleciał na nich tyle samo co Naruto bez xD To raczej był taki duży wyskok ze skały :p no ale może teraz się nauczył nimi posługiwać i poleci w przestworza xD Ale w walce to mu chyba zawadzają xD taki ciężar na plecach nosić xD

--------------------

Dodane: 11-06-2009 18:40
#florek26 - user - 20%
Umie latać bo w kinówce Naruto Shippuuden Movie 2: Kizuma było pokazane jak lata i naprawdę wychodzi mu to całkiem nieźle.

Co do odcinka to już nie mogłem się doczekać tej walki. Sasuke vs. Orochimaru. Szkoda, że dopiero w następnym odcinku pokażą dalszy przebieg tej walki. Już nie mogę się doczekać.

Dodane: 11-06-2009 19:18
#cwibelx - user - 0%
Troche to frustrujace ze większośc odcinka to urywki z przeszłosci a w ostatnich kilku minutach rozpoczęła sie walka, ahh to bedzie jadka :d Cóż czekamy następny tydzień :)

Dodane: 11-06-2009 19:28
No cóż poszli na łatwiznę używając starych odcinków, jednak lepsze to niż oglądanie Guren i Yuukimaru.. Ten łepek musi poginać teraz na detox xD

--------------------
Dodane: 11-06-2009 19:44
#Darknes - user - max%
florek26 napisał/a:
Umie latać bo w kinówce Naruto Shippuuden Movie 2: Kizuma było pokazane jak lata i naprawdę wychodzi mu to całkiem nieźle.

No cóż muszę sobie obejrzeć tą i pozostałe kinówki z Naruto :p będę wtedy bardziej doinformowany co do takich szczegółów xD

--------------------

Dodane: 11-06-2009 20:51
#Bociak - user - max%
Sasuke latał? Jak to? W żadnym z odcinków tego nie pokazali, również w mandze. To jakaś bujda, kinówki nie muszą być zgodne z prawdą.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-06-2009 21:51
#by_ikar - systemadmin - max%
DJBociak napisał/a:
Sasuke latał? Jak to? W żadnym z odcinków tego nie pokazali, również w mandze. To jakaś bujda, kinówki nie muszą być zgodne z prawdą.

To po co mu te skrzydełka? Latał w odcinkach jak miał starcie z sasuke w dolinie końca i to było jeszcze w zwykłym naruto. Nie uważnie oglądałeś;p

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 11-06-2009 21:53
Ostatnie odcinki przed ucieczką Sasuke z Konohy :p Kiedy to Naruto dościga, uciekiniera i następuje walka między nimi.

--------------------
Dodane: 11-06-2009 22:16
#PinCheR - user - 60%
I chyba w mandze było nawet pokazane jak lata, ale wtedy miał tylko jedno "skrzydełko" :p .

Odcinek... NARESZCIE KONIEC FILLERÓW!!! I to chyba tyle co mogę o tym odcinku powiedzieć, bo nic się ciekawego nie działo (chociaż nawet taki odcinek jest lepszy od najciekawszego fillera :p ), ale w przyszłym tygodniu już się zacznie :) . Nie mogę się doczekać :p

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 11-06-2009 23:53
#hasim - user - 20%
jak widzialem te urywki jak orochimaru byl jeszcze maly to w sumie wygladal spoko, a teraz widze ze to zmija byla :> Mam na dzieje ze sasuke walnie mu w ten glupi ryj w nastepnym odcinku

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online