Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:53
OnLine: 42, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 11 - Opinie
Dodane: 18-06-2009 03:54
#Wonsik - user - 60%
Dik2 ale zauważ że w DB nie tylko liczy się walka, czasem pogadać trzeba. Chociaż w DB czasem przesadzają z gadaniem. Jak z wrogiem można tak dużo gadać xD Co do Odcinka, ładny, ale nie pasuje mi że czasem jest krew na postaci taka a później inna i często się różnią kolory nie za dobrze to wygląda :/ Ale Odcinek jak zawsze Super :d
pzdr

--------------------

"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Dodane: 18-06-2009 10:06
#Blade - user - max%
Racja, wkurzające ale i tak w kai nie ma tyle tej zbędnej gadaniny. Nie wiem jak wytrwałem takie momenty w zwykłym DBZ xD

--------------------
Dodane: 18-06-2009 20:08
#jozio04 - user - 30%
Odcinek bardzo fajny. Najbardziej podobał mi sie Kienzan Krilana mimo że nie był to efektywny, atak był bardzo widowiskowy. Nie moge sie doczekac nastepnego odcinka. Goku spuści niezły łomot Nappie. mam jeszcze pytanko. czemu nie ma napisów do 10 odcinka DBKai?? a i jeszcze jedno. czy odcinki DBKai [HD] będą nadal uploadowane i czy będą miec napisy??

zauważyłem że w tym odcinku jest jakaś plamka w górnym lewym rogu. odpowie mi ktos na moje pytania powyżej??

--------------------
Dodane: 18-06-2009 22:12 - Edytowane przez cholus dnia 18-06-2009 22:12
#cholus - user - 0%
Przeczytaj caly temat ;) Wszystko pisze ;)
Co do plamki to wydaje mi sie ze jest to zamazany zegar :d zeby sie "lepiej" ogladalo ;P A no własnie co do ogladania :p niee przeszkadzaja wam troszke te angielskie napisy pod spodem ?? ;> Jak dlaaa mnie troszke za duzo tego tam jest ;)

Ikar mozna by prosić żeby odcinki były robione jak poprzednie ?? :> czyli z zegarem i żólte napisy na czysto ? ;>

Dodane: 18-06-2009 22:18
#jozio04 - user - 30%
no właśnie. xD Ja też bym prosił o odcinek z zegarem i z samymi żółtymi napisami. ta plamka nie za ciekawie wygląda. w niektórych momentach zamazuje kawałek postaci, wogóle ten odcinek jest troszkę inny. te angielskie napisy nieco przeszkadzają prosiłbym żeby odcinki były robione tak jak poprzednie. pzdr xD

--------------------
Dodane: 19-06-2009 15:56
#by_ikar - systemadmin - max%
jozio04 napisał/a:
Odcinek bardzo fajny. Najbardziej podobał mi sie Kienzan Krilana mimo że nie był to efektywny, atak był bardzo widowiskowy. Nie moge sie doczekac nastepnego odcinka. Goku spuści niezły łomot Nappie. mam jeszcze pytanko. czemu nie ma napisów do 10 odcinka DBKai?? a i jeszcze jedno. czy odcinki DBKai [HD] będą nadal uploadowane i czy będą miec napisy??
zauważyłem że w tym odcinku jest jakaś plamka w górnym lewym rogu. odpowie mi ktos na moje pytania powyżej??

W sumie też mam kilka pytań, pierwsze czemu wy (czytaj użyszkodniki) zawsze chcecie żeby wam odpowiadać na pytania inne niż prowadzony wątek? Pytanie drugie, dla czego mam odpowiadać każdemu po kolei na to pytanie zamiast jeden z drugim ruszyli by mózgownica i zobaczyli chociażby na poprzednie strony tego tematu albo poszukali w innych tematach? Kolejne pytanie, myślisz że celowo zrobiłem jakiś śmieszny znaczek? Spod mojej ręki wychodzą te odcinki? Ja jedynie wklepuje tam napisy.

Jak odpowiesz mi na powyższe (moje) pytania to ja ci odpowiem na twoje dobrze?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 19-06-2009 16:02
Odcinek fajny i ciekawy, niestety zginął Piccolo, ochraniając Gohana, już w następnym odcinku przybędzie Goku i pokona Nappe. Pozdrawiam ;)

Dodane: 20-06-2009 16:08
#Usunięty - user - 10%
Ja tez ogladalem wszystkie odc db i teraz ogladajac kai czekam na jakis fajny moment. Szkoda za w 11 odc goku jeszcze sie nie zjawil... na to czekałem :p

A ktos wie co dokladnie bedzie w db kai??
Na wiki czytalem ze to skrocona wersja DBZ. To prawda?? Nie bedzie niczego nowego??? Ogladalem juz 11 odc kai i narazie jest to samo co w DBZ tylko na skróty. Zastanawialem sie czy nie lepiej obejzec jeszcze raz DBZ bo jak kai jeden odc na tydzien.... :(

Dodane: 21-06-2009 15:38 - Edytowane przez C@rL dnia 21-06-2009 15:38
#C@rL - user - max%
Epek naprawdę dobry :) Oprawa muzyczna jak zawsze mnie zachwyca ! ;) Kreska również świetnie się prezentuje! Autorzy epka dopracowali najlepszą jak wg. mnie scenę w db z - scenę, w której to Piccolo się poświęca :) Nie widzieliśmy jej całej ale już oglądając ten epek widziałem, że to nie będzie to samo co w tamtym, starym dbz - i dobrze! Ogólnie big pozytyw! :)

--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online