Dodane: 15-06-2009 14:39
wczoraj ruszył Puchar Konfederacji w którym udział biorą zwycięscy wszystkich kontynentów , gospodarz i mistrz świata , jednak przede wszystkim rozgrywki maja służyć jako próba przed mundialem .
Wczoraj dwa mecze bez niespodzianek Hiszpania gromi Nową Zelandie 5-0 , a RPA remisuje z Irakiem 0-0
hmm ,nie najgorzej wygladaja te stadiony w RPA , tylko jedno co mnie wkurzało to te trąbki którymi buczeli kibice.
Dla mnie faworyt jest jeden , Hiszpania , i czekam na finał Brazylia- Hiszpania , hmm.. może za rok też taki będzie ;

Dodane: 15-06-2009 17:36
Ja licze na Wlochy
Chcialbym zobaczyc final Wlochy vs. Hiszpania ale nie wiem czy to mozliwe ze wzgledu na losowanie
Czarnym koniem moze okazac sie USA wiec turniej moze byc pelen niespodzianek
Ogolnie fajne takie przetarcie przed mundialem
--------------------

Dodane: 15-06-2009 17:43
Hehe.. ja głosuje na Irak xD
Ale tak na serio to kibicuje Brazylii

Mam nadzieję, że zgniecie w finale Włochy ;P
A czarnym koniem to może okazać się również RPA (chociaż w to wątpię - jest kilka % szans ^^).
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 15-06-2009 18:12
Ja kibicuje Hiszpanii, jednak jakby coś im nie wyszło to jako faworyta powinienem wyróżnić Brazylię.

Dodane: 15-06-2009 20:30
A ja kibicuję Hiszpanii, ponieważ ma wielu uzdolnionych piłkarzy, którzy są ze sobą świetnie zgrani. Włochów nie lubię, ponieważ gra tam Del Piero xD Ogólnie nie lubię włoskich piłkarzy.
--------------------

Dodane: 15-06-2009 20:39
Włochów nie lubię, ponieważ gra tam Del Piero xD
lol? Del Piero jeden z najlepszych zawodników w historii Serie A, w historii włoskiego footballu, więc nie rozumiem co masz mu do zarzucenia..
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 15-06-2009 21:07
Karol a co Ty lubisz tylko tych co dobrze grają ? Przecież może go nie lubić tak po prostu... Ja nie lubię C.Ronalda, mimo to jest on dobrym zawodnikiem, najdroższym 93 mln, no i co ?

Nie lubię, bo nie i już

Kibicuję Hiszpanii bo lubię tamten kraj za to, że stawiają na młodych graczy, mam nadzieję że tam Torres nastrzela bramkUF

xD

Dodane: 15-06-2009 21:24
A niech se grają xD. Szczerze mówie że ten puchar jest dobry, ale mi i tak wisi kto w nim wygra a kto nie. Na nikogo nie kibicuje.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 15-06-2009 21:29
No to po co się wypowiadasz w tym temacie? Jeżeli nie jesteś zainteresowany pucharem to na cholerę umieszczasz tu posta?
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 15-06-2009 21:34
Zawsze to jeden post więcej co nie ? xDDD Co prawda nie śledzę tego na bieżąco, bo nie mam takich kanałów, jednak staram sie na bieżąco sprawdzać wyniki i oglądać bramki, także smiało mogę powiedzieć, że te strzelone przez Hiszpanię były nie najgorsze ;p

Dodane: 15-06-2009 22:22
Oczywiście będę kibicował wspaniałej Brazylii. Mam nadzieję, że udokumentują wyższość nad innymi reprezentacjami. Na dzień dzisiejszy najtrudniejszy rywalem dla Brazylijczyków, będzie chyba kapitalna ekipa z Hiszpanii. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 16-06-2009 12:15
ja nikomu nie kibicuje, ale sledze rozgrywki pucharu by zorientowac sie kto teraz rzadzi w futbolowym swiecie

Dodane: 16-06-2009 12:26
Takie puchary są świetne

Wczoraj oglądałem na TVP SPORT mecz Włochy - U.S.A. szkoda było mi Amerykanów. Zdecydowanie było widać, że zależało im na wygranej. Co do finału po meczu Egipt 3:4 Brazylia, jestem pewien, że Hiszpania ma wielkie szanse.
--------------------

Dodane: 17-06-2009 11:08
mecz Brazylia - Egipt byl znakomity , Egipcjanie teraz mają u mnie dużego plusa i mam nadzieje że jutro wygraja z Włochami , a dzisiaj Hiszpania - Irak i RPA 0 Nowa Zelandia

Dodane: 17-06-2009 11:12
Brazylia traci na swojej klasie, bardzo znacząco. Dawniej taki przeciwnik jak Egipt nie był nawet wyzwaniem dla Brazylii. Dzisiaj jednak faworytem tych rozgrywek jest Hiszpania, zaś odpadkiem Nowa Zelandia..
--------------------

Dodane: 18-06-2009 10:19
Jako że na cyfrowym polsacie dodali kanał TVP Sport to obejrzałem mecz Hiszpania-Nowa zelendia. Powiem jedno że Hiszpanie grają fenomenalnie i tak jak na euro im kibicowałem tak i teraz myślę że bez problemu wygrają ten puchar
--------------------

Dodane: 18-06-2009 10:23
Podobnie jak Blady oglądałem ten mecz

Mam podobne zdanie jak jego na temat reprezentacji Hiszpanii... warto też dodać, że Hiszpanie jak jedyni przyjechali w optymalnym składzie! Są oni faworytami tej imprezy
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 18-06-2009 11:10
C@rL napisał/a:Podobnie jak Blady oglądałem ten mecz

Mam podobne zdanie jak jego na temat reprezentacji Hiszpanii... warto też dodać, że Hiszpanie jak jedyni przyjechali w optymalnym składzie! Są oni faworytami tej imprezy
jako jedyni w optymalnym skladzie ?? , sa bez Iniesty ,
Brazylia rownierz jest w najmocniejszym składie według trenera

, Włosi tez i reszta drużyn tez

Dodane: 18-06-2009 21:38
Wiesz.. za to za bardzo nie śledzę tego

Puchar ten nie gra dla mnie tak istotnej roli jak inne puchary.. powtarzam tylko po Szpakowskim ;d
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 18-06-2009 22:06
ogladalem mecz Korea południowa ? z iranem. kozacki mecz. na poczatku sie smialem ze same labsy ale koreanczycy sa szybsi niz te pilkarzyki z europy

park ji sung to wogole

taka bombe z rzutu wolnego rabnol. i w slupek ;o ja taki szok

myslalem ze gol bedzie
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.