Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:54
OnLine: 43, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Puchar Konfederacji
Dodane: 15-06-2009 14:39
wczoraj ruszył Puchar Konfederacji w którym udział biorą zwycięscy wszystkich kontynentów , gospodarz i mistrz świata , jednak przede wszystkim rozgrywki maja służyć jako próba przed mundialem .

Wczoraj dwa mecze bez niespodzianek Hiszpania gromi Nową Zelandie 5-0 , a RPA remisuje z Irakiem 0-0

hmm ,nie najgorzej wygladaja te stadiony w RPA , tylko jedno co mnie wkurzało to te trąbki którymi buczeli kibice.

Dla mnie faworyt jest jeden , Hiszpania , i czekam na finał Brazylia- Hiszpania , hmm.. może za rok też taki będzie ; :d

Dodane: 15-06-2009 17:36
Ja licze na Wlochy :)
Chcialbym zobaczyc final Wlochy vs. Hiszpania ale nie wiem czy to mozliwe ze wzgledu na losowanie :)
Czarnym koniem moze okazac sie USA wiec turniej moze byc pelen niespodzianek :)
Ogolnie fajne takie przetarcie przed mundialem :)

--------------------

Dodane: 15-06-2009 17:43
#C@rL - user - max%
Hehe.. ja głosuje na Irak xD

Ale tak na serio to kibicuje Brazylii ;) Mam nadzieję, że zgniecie w finale Włochy ;P

A czarnym koniem to może okazać się również RPA (chociaż w to wątpię - jest kilka % szans ^^).

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 15-06-2009 18:12
Ja kibicuje Hiszpanii, jednak jakby coś im nie wyszło to jako faworyta powinienem wyróżnić Brazylię.

Dodane: 15-06-2009 20:30
#pacin - user - 90%
A ja kibicuję Hiszpanii, ponieważ ma wielu uzdolnionych piłkarzy, którzy są ze sobą świetnie zgrani. Włochów nie lubię, ponieważ gra tam Del Piero xD Ogólnie nie lubię włoskich piłkarzy.

--------------------
Dodane: 15-06-2009 20:39
#C@rL - user - max%
Włochów nie lubię, ponieważ gra tam Del Piero xD

lol? Del Piero jeden z najlepszych zawodników w historii Serie A, w historii włoskiego footballu, więc nie rozumiem co masz mu do zarzucenia..

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 15-06-2009 21:07
#enigma - user - max%
Karol a co Ty lubisz tylko tych co dobrze grają ? Przecież może go nie lubić tak po prostu... Ja nie lubię C.Ronalda, mimo to jest on dobrym zawodnikiem, najdroższym 93 mln, no i co ? :) Nie lubię, bo nie i już :d Kibicuję Hiszpanii bo lubię tamten kraj za to, że stawiają na młodych graczy, mam nadzieję że tam Torres nastrzela bramkUF :d xD

Dodane: 15-06-2009 21:24
#Bociak - user - max%
A niech se grają xD. Szczerze mówie że ten puchar jest dobry, ale mi i tak wisi kto w nim wygra a kto nie. Na nikogo nie kibicuje.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 15-06-2009 21:29
#C@rL - user - max%
No to po co się wypowiadasz w tym temacie? Jeżeli nie jesteś zainteresowany pucharem to na cholerę umieszczasz tu posta?

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 15-06-2009 21:34
#enigma - user - max%
Zawsze to jeden post więcej co nie ? xDDD Co prawda nie śledzę tego na bieżąco, bo nie mam takich kanałów, jednak staram sie na bieżąco sprawdzać wyniki i oglądać bramki, także smiało mogę powiedzieć, że te strzelone przez Hiszpanię były nie najgorsze ;p

Dodane: 15-06-2009 22:22
#Macias - user - max%
Oczywiście będę kibicował wspaniałej Brazylii. Mam nadzieję, że udokumentują wyższość nad innymi reprezentacjami. Na dzień dzisiejszy najtrudniejszy rywalem dla Brazylijczyków, będzie chyba kapitalna ekipa z Hiszpanii. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 16-06-2009 12:15
#kavka - user - 0%
ja nikomu nie kibicuje, ale sledze rozgrywki pucharu by zorientowac sie kto teraz rzadzi w futbolowym swiecie :)

Dodane: 16-06-2009 12:26
#by_black - systemadmin - max%
Takie puchary są świetne :) Wczoraj oglądałem na TVP SPORT mecz Włochy - U.S.A. szkoda było mi Amerykanów. Zdecydowanie było widać, że zależało im na wygranej. Co do finału po meczu Egipt 3:4 Brazylia, jestem pewien, że Hiszpania ma wielkie szanse.

--------------------
Dodane: 17-06-2009 11:08
mecz Brazylia - Egipt byl znakomity , Egipcjanie teraz mają u mnie dużego plusa i mam nadzieje że jutro wygraja z Włochami , a dzisiaj Hiszpania - Irak i RPA 0 Nowa Zelandia

Dodane: 17-06-2009 11:12
#by_black - systemadmin - max%
Brazylia traci na swojej klasie, bardzo znacząco. Dawniej taki przeciwnik jak Egipt nie był nawet wyzwaniem dla Brazylii. Dzisiaj jednak faworytem tych rozgrywek jest Hiszpania, zaś odpadkiem Nowa Zelandia..

--------------------
Dodane: 18-06-2009 10:19
#Blade - user - max%
Jako że na cyfrowym polsacie dodali kanał TVP Sport to obejrzałem mecz Hiszpania-Nowa zelendia. Powiem jedno że Hiszpanie grają fenomenalnie i tak jak na euro im kibicowałem tak i teraz myślę że bez problemu wygrają ten puchar :)

--------------------
Dodane: 18-06-2009 10:23
#C@rL - user - max%
Podobnie jak Blady oglądałem ten mecz ;) Mam podobne zdanie jak jego na temat reprezentacji Hiszpanii... warto też dodać, że Hiszpanie jak jedyni przyjechali w optymalnym składzie! Są oni faworytami tej imprezy :)

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 18-06-2009 11:10
C@rL napisał/a:
Podobnie jak Blady oglądałem ten mecz ;) Mam podobne zdanie jak jego na temat reprezentacji Hiszpanii... warto też dodać, że Hiszpanie jak jedyni przyjechali w optymalnym składzie! Są oni faworytami tej imprezy :)

jako jedyni w optymalnym skladzie ?? , sa bez Iniesty ,
Brazylia rownierz jest w najmocniejszym składie według trenera :d , Włosi tez i reszta drużyn tez

Dodane: 18-06-2009 21:38
#C@rL - user - max%
Wiesz.. za to za bardzo nie śledzę tego ;) Puchar ten nie gra dla mnie tak istotnej roli jak inne puchary.. powtarzam tylko po Szpakowskim ;d

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 18-06-2009 22:06
#Staroch - user - 40%
ogladalem mecz Korea południowa ? z iranem. kozacki mecz. na poczatku sie smialem ze same labsy ale koreanczycy sa szybsi niz te pilkarzyki z europy :d park ji sung to wogole :d taka bombe z rzutu wolnego rabnol. i w slupek ;o ja taki szok :d myslalem ze gol bedzie :d

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online