Dodane: 18-06-2009 16:15
Już teraz możecie obejrzeć najnowszy odcinek "Naruto Shippuuden" o numerku 114. Serdecznie zapraszam do oglądania:
http://npolska.ne...online-309 zaś po obejrzeniu proszę o komentarze do epka

Dodane: 18-06-2009 19:53
Odcinek taki sobie, sądziłem że będzie więcej walki a większość odcinka to wspomnienia Orcia xD
--------------------

Dodane: 18-06-2009 22:50
Mi tam sie bardzo podobał, fajne były te przebłyski z pzreszłości Orka

Teraz Sasek bedzie szukał towarzyszy

Dodane: 19-06-2009 11:23
Odcinek uznaje za dobry, właśnie najlepsze było to, że Orochimaru, jak był młody miał jeszcze w sobie coś z człowieczeństwa

Jednak jego mania związana z wężami wzięła się od Trzeciego

Dodane: 19-06-2009 14:44
Ciekawy odcinek. No cóż ma trochę wspomnień ma. Trzeci jak wiadomo i sam to przyznał że mylił się co do niego że tak naprawdę nie ma w sobie nic z człowieka. Ale co do węży to przecież chyba jego imię ma coś z tym wspólnego

Dodane: 19-06-2009 14:52
wogole starzy orochimara byli wezami pewnie

Dodane: 19-06-2009 15:59
by_black napisał/a:Odcinek uznaje za dobry, właśnie najlepsze było to, że Orochimaru, jak był młody miał jeszcze w sobie coś z człowieczeństwa

Jednak jego mania związana z wężami wzięła się od Trzeciego
No nie do końca od trzeciego, bo trzeci mu tylko powiedział że to jest skóra węża, a on widząc na przykładzie tsunade jakie życie jest kruche postanowił że zajrzy do tych zakazanych jutsu

Dodane: 19-06-2009 16:05
Nie chodzi o to, że centralnie się wzięła od niego, tylko rozmowa z Trzecim natchnęła go na drogę węża, zresztą bardzo szybko zaczął manipulować wężami

Dodane: 19-06-2009 16:39
Troszkę zawiódł mnie ten odcinek ,myślałem że walka Orcia z Saske będzie ciekawsza a tu tak bam i po sprawie

Dodane: 20-06-2009 10:32
Można się było spodziewać takiej walki

Ale to że zaczął się tak pasjonować wężami nie musiało oznaczać że stanie się takim bezdusznym potworem.

Dodane: 20-06-2009 11:22
Gdyby walka od razu nastała znów szybko byśmy ujrzeli fillery. Poza tym mnie bardzo interesuje przeszłość bohaterów, zwłaszcza takich jak Orochimaru, Itachi itp. Tak więc nie wiem po co narzekać..

Dodane: 20-06-2009 16:33
No tak, warto sobie poprzypominać. Ale jednak powiem że starsze odcinki schippa mi się bardziej podobały. Teraz muzyka zrobiła sie trochę bardziej chaotyczna. Sprawa z wężami a technikami to dwie różne sprawy. Nawet gdyby trzeci nie powiedział mu o nich, to i tak by zajrzał do technik. To pogoń za wiecznym życiem zrobiła z niego potwora.
--------------------
Lala!

Dodane: 20-06-2009 18:12
Te odcinki teraz to są tzw. "półfillery", o których była mowa wcześniej. Pytanie tylko jak to się ma do anime, bo podobno ma nie być już fillerów tylko właśnie te całe "półfillery" w ich miejsce. To będzie pewnie wyglądało jak DBZ.
Co do samego odcinka to jak już wspominałem przy okazji wcześniejszego, taki odcinek jest lepszy od zwykłego fillera, a to znaczy że mi się podoba
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 22-06-2009 17:31 -
A ja uważam ten odcinek za bardzo ciekawy. Możemy tam dowiedzieć się dużo o przeszłości Orocimaru, która mnie interesuje. Wreszcie 1/3 legendarnych sanin'ów zostaje pokonany przez saska-grubaska. Robi się na prawdę ciekawie.
--------------------

Dodane: 24-06-2009 14:49
Będzie ten odcinek do pobrania ?

Dodane: 25-06-2009 10:08
Marek1992 napisał/a:
Będzie ten odcinek do pobrania ?
A czy to miejsce do takich pytań? Nie mogłeś zapytać się administracji na pw?
Dzisiaj już będzie kolejny odcinek ^^

Dodane: 27-06-2009 17:36
A ja mimo wszystko wciąż nie mogę uwierzyć , że to już koniec Wielkiego Orohimaru przecież to jeden z głównych badassów serii . Wiązałem nadzieję na jakąś epicką walkę a tu pyk i po sprawie - mimo wszystko jestem zawiedziony

Dodane: 27-06-2009 18:01
diablostars napisał/a:
A ja mimo wszystko wciąż nie mogę uwierzyć , że to już koniec Wielkiego Orohimaru przecież to jeden z głównych badassów serii . Wiązałem nadzieję na jakąś epicką walkę a tu pyk i po sprawie - mimo wszystko jestem zawiedziony
To trochę coś w rodzaju jak śmierć L w DN. A orocimaru był strasznie chory i wcześniej czy później umarłby, chyba że znalazł by se nowe ciało. Mnie nawet cieszy jego śmierć bo teraz w anime będzie lepsza akcja, a nie wszystko krążyło wokół Sasuke, żeby uratować go od Orochimaru.
--------------------

Dodane: 27-06-2009 18:38
Zgadzam się z tobą. Ale cóż z tego i tak Sasuke chcą sprowadzić do liścianej wiochy xD. Mam niedosmak że Orochimaru tak szybko mu się dał. Z resztą w końcu do tego musiało by dojść.
--------------------
Lala!
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.