Dziś jest Czwartek, 11 Marzec 2010, godz 20:49
OnLine: 125, statystyki

index > Naruto Anime i Manga > Premiery
Temat: Naruto Chapter 452 - Opinie
Dodane: 19-06-2009 11:03
#by_black - systemadmin - max%
Na stronie możecie zobaczyć już, najnowszy chapek online. Serdecznie zapraszam do przeglądnięcia go, zaś po obadaniu nowych ciekawostek zapraszam do komentowania :)

LINK: http://npolska.ne...nga/452/1/

W godzinach wieczornych, bądź jutro po południu pojawi się w naszym ojczystym języku :)

--------------------

-------------------------------------------------------------
Nie używaj wulgarnych słów, inaczej będę kasował twoje posty!
Dodane: 19-06-2009 14:57
#Blade - user - max%
Chapek taki średni, no cóż z tego co wyczytałem to Sasek trochę narozrabiał i teraz jest ścigany przez tych z kamienia. A Danzou sprytnie wykorzystuje Saia i niezły sposób z zapieczętowaniem języka.

--------------------

Dodane: 19-06-2009 15:10
#pats90 - user - 20%
zachciało mu się walczyć z 8-ogoniastym (i teoretycznie upozorować jego śmierć) to teraz go ściągają ;p

Dodane: 19-06-2009 15:31
#roza_155 - user - 50%
chapter taki sobie... widać Danzou zabezpieczył się (chodzi o tą pięczęć Sai`a)...

Dodane: 19-06-2009 15:43
Sai oraz inni jego podwładni dokładnie znają jego zamiary oraz tajemnice. Jednak Sai jako że zbliżył się do Naruto mógłby wydać go.

--------------------

Dodane: 20-06-2009 10:34
#Blade - user - max%
Gdyby nie na pieczęć to myślę że wydał by Danzou. A tak poza tym to w chwili obecnej Konoha jest najsilniejsza. Chociaż jest zniszczona to nadal posiada coś co inne wioski już nie mają, czyli ogoniastego potwora xD

--------------------

Dodane: 20-06-2009 11:19
Nawet Naruto nie dałby rady wszystkim wioskom :p Jeżeli Danzou wprowadzi swoją politykę w życie rozpoczną się wojny, co dobrze nie wróży.

--------------------

Dodane: 20-06-2009 11:57
#Blade - user - max%
Właśnie, ale myślę że on może i mieć plany związane z Naruto, a raczej jego mocą. W czasie wojny Naruto mógł by być dobrym atutem.

--------------------

Dodane: 20-06-2009 12:00
Oczywiści, chce go wykorzystać, nawet jasno można to wyczytać z jego intencji. Dlatego też posłuży się nim w razie wojny, którą będzie chciał rozpętać. Od dawna jest to wiadome, że w jego mniemaniu leży władza nad całym światem, oraz od początku zabijał/niszczył tych/to co mu wchodziło w paradę..

--------------------

Dodane: 20-06-2009 12:09 - Edytowane przez zadyma dnia 20-06-2009 14:54
#zadyma - user - 80%
myślałem ze naruto pokaże coś w walce z tą trójką z pioruna a tu klapa bohater podczas walki z painem nie może sobie poradzić z niejakimi ninja(wiem ze wtedy był w senjutsu ale w dalszym ciągu powinien coś pokazać)

Dodane: 20-06-2009 12:11
#by_ikar - systemadmin - max%
zadyma169 napisał/a:
myślałem ze naruto pokaże coś w walce z tą trójką z kamienia a tu klapa bohater podczas walki z painem nie może sobie poradzić z niejakimi ninja(wiem ze wtedy był w senjutsu ale w dalszym ciągu powinien coś pokazać)

Owszem, ale supermen też czasami ma problemy, stawianie bohatera w sytuacjach w których czasami sobie rady dać nie może jest bardzo realistyczne. To nie są pokemony że ten pokonuje te typy i tak jest zawsze. Urozmaicenie jest dobre, poza tym to nie była walka, bo się jeszcze nie skończyła, a nawet dobrze nie zaczęła. Dużo przeszkadzała naruto sakura. Wydaje mi się że sam jak by tam był lepiej by dał sobie radę.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
Dodane: 20-06-2009 12:23
Oni nie są z kamienia tylko błyskawicy.. Przecież widać od razu na pierwszy rzut oka, że to błyskawica, anie kamień.. Trzeba też liczyć się z tym, że nie znamy przybyłej trójki, a sam Naruto jest poważnie osłabiony po walce z ciałami Nagato..

--------------------

Dodane: 20-06-2009 13:44
#PinCheR - user - 60%
Poza tym to przysłał ich Raikage (Raiton, czyli błyskawica). Co do samego Danzou to wydaje mi się... nie, mam taką nadzieję, że w głosowaniu Jouninów przgłosują go i nie będzie Hokage.

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 20-06-2009 13:45 - Edytowane przez matrex dnia 20-06-2009 13:46
#matrex - user - 0%
Dla mnie chapterek znowu przegadany , lecz dowiadujemy sie z niego wiele istotnych rzeczy. Sprawa Sasuke, intencje Danzoui i przybycie ninja z wioski blyskawicy jak powiadacie. Czekam z niecierpliwieniem na nastpeny :p .

Dodane: 20-06-2009 16:29
#Bociak - user - max%
No kolejny chapter będący wstępem przed bijatyką. Mi się ogólnie podobał, lecz cały Danzou jest dla mnie wnerwiającym stworem. W końcu co on dokonał? Jeśli na serio będzie Hokage całą Konohę wpędzi w tarapaty. Ale i tak jest sprytny, ma ciekawą taktykę. Gdyby Sai nie miał tej pieczęci na języku, z pewnością by wszystko wypaplał.

--------------------
Dodane: 22-06-2009 14:17
#pacin - user - 90%
No to se Sasek nagrabił. Teraz mają jakiś sensowny pretekst do zabicia go. A ja się prawie cieszyłem że Kakashi zostanie Hokage, a tu ten stary brzyydal. No jak tak można?! Mam nadzieję że to się jeszcze zmieni i wywalą tego pajaca z miejsca Hokage.

--------------------

Dodane: 23-06-2009 17:24
#Blade - user - max%
A ja się prawie cieszyłem że Kakashi zostanie Hokage, a tu ten stary brzyydal. No jak tak można?! Mam nadzieję że to się jeszcze zmieni i wywalą tego pajaca z miejsca Hokage.

Już od poprzedniego chapka było wiadomo że nim nie będzie :p Danzou nie zmienią tak szybko, prędzej mi się wydaje że sam się przekona że jego poglądy są chore i z miłości do wioski zmieni się, albo blondasek go odmieni jak Garę i resztę.

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: Filmolandia - największe kino online