Dziś jest Czwartek, 11 Marzec 2010, godz 20:50
OnLine: 123, statystyki

index > Naruto Anime i Manga > Premiery
Temat: Naruto Shippuuden 115 - Opinie
Dodane: 25-06-2009 22:04
#by_black - systemadmin - max%
Już teraz możecie obejrzeć najnowszy odcinek "Naruto Shippuuden" o numerku 115. Serdecznie zapraszam do oglądania: http://npolska.ne...online-310 zaś po obejrzeniu proszę o komentarze do epka :)

--------------------

-------------------------------------------------------------
Nie używaj wulgarnych słów, inaczej będę kasował twoje posty!
Dodane: 25-06-2009 22:13
Czesc Mam problem z obejrzeńiem odcinka, ponieważ gdy nacisnę zobacz odcinek pojawia mi sie na środku ekranu maly prostokąt i w nim laduj się coś ale po tym nic wiecej sie nie włancza. I czekam 30 minut i nic mugł byś mi jakość pomuc ??

Dodane: 25-06-2009 22:16
#by_black - systemadmin - max%
Tylko że temat nawet nie ma 10 minut? Jak ci nie działa plik to jest od tego odpowiedni temat, a nie pierwszy z brzegu. Poza tym jak nie działa to sprawdź pod inną przeglądarką.

--------------------

-------------------------------------------------------------
Nie używaj wulgarnych słów, inaczej będę kasował twoje posty!
Dodane: 25-06-2009 22:49
#pats90 - user - 20%
hmm no za wiele nie powiem bo nie znam japońskiego ale bo gestykulacji i pewnych scenkach widać trochę humoru i starych wspomnień z początku przygód naruto

Dodane: 25-06-2009 23:05
#Darknes - user - max%
No co tu można napisać Sasek wciela swój plan ,chociaż nie wiem co planuje xD jak zwykle laski do niego lgną xD co w nim takiego jest ? wspomina trochę dzieciństwo, a na końcu pokazali ładne pośladki xD

--------------------
Dodane: 26-06-2009 19:30
#pacin - user - 90%
Kurde nic się nie zmienił ten Sasek. Darknes już wspomniał że laski na niego lęcą, że hoho. Sasek zbiera drużyne. Tamtego przekupił mieczem Zabuzy, a ciekawe czy tamta ziomeczka pójdzie z nim dobrowolnie.
Ogólnie to odcinek bardziej na luzie. Niz szczególnego się tam nie dzieje. Ale nudny nie był.
Ale Sasek nie odpowiedział Suigetsowi, czy Zabuza był silny. Pokazali tylko urywek z poprzedniej serii Naruto. Czyli wszytko wskazuje na to że Suigetsu był uczniem Zabuzy, tak?

--------------------

Dodane: 26-06-2009 22:10
#Bociak - user - max%
Ale też synem, w końcu ma te jego ząbki xD. Szczerze powiem ze odcinek bardziej mi się spodobał jak poprzedni. Gdyż ten jest lepiej zrobiony oraz został fajnie przedstawiony i choć był na luzie z przyjemnością się go oglądało. To co zostało dodane też pozostaję w charmoni z resztą odcinka. Dobrze, 4 +.

--------------------
Dodane: 27-06-2009 00:05
#Blade - user - max%
Ale też synem, w końcu ma te jego ząbki xD

Wiesz Bociek to nie jest akurat możliwe :p

Odcinek dobry i mi się on podobał. Powrót Saska do krainy fal i związane z tym wspomnienia. I oczywiście nieźle Sasek zmotywował Suigetsu do walki o miecz.

--------------------

Dodane: 27-06-2009 10:52
#pacin - user - 90%
Jedno co mnie dziwi że Sasek nie ma jakiś złych intencji wobec ludzi. Kazał nikogo nie zabijać. A inny złoczyńca pewnie by to zrobił. :p
Ciekawi mnie także kiedy Zabuza był mistrzem Suigetsu. Przecież Zabuza cały czas był z tym chłopakiem Haku. A Suigetsu był zamknięty w słoiku u Orocimaru.

--------------------

Dodane: 27-06-2009 15:35
#Bociak - user - max%
To właśnie powinni w chapterach wytłumaczyć. A co do Sasuke nie zapominajmy iż o nie jest czystym złem jemu po prostu zależało tylko na Itachim. Bezbronnych nie zabija.

--------------------
Dodane: 27-06-2009 22:09
#by_ikar - systemadmin - max%
DJBociak napisał/a:
To właśnie powinni w chapterach wytłumaczyć. A co do Sasuke nie zapominajmy iż o nie jest czystym złem jemu po prostu zależało tylko na Itachim. Bezbronnych nie zabija.

Raczej nie jest tak jak myślisz, wydaje mi się że ich nie zabił jedynie dla tego że w ten sposób walka jest o wiele trudniejsza, bo tak może użyć chidori nagashi (nie wiem jak to się pisze :| ) i wszyscy zginęli za jednym ciosem. A jak szykuje atak na kanohę, to powiedz mi głównie prócz rady starszych kto tam jeszcze jest winny? Te wszystkie małe dzieci? A sasuke stale powtarza że zgładzi kanohę, więc teraz to co myślisz staje pod wielkim znakiem zapytania ;p

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
Dodane: 28-06-2009 18:54 - Edytowane przez pacin dnia 28-06-2009 18:55
#pacin - user - 90%
DJBociak napisał/a:

Myślę że nie chciał robić rozgłosu wokół swojej osoby. Gdy by zabił tych wszystkich ludzi na pewno większość kraju Ognia by o tym wiedziała.

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: Filmolandia - największe kino online