Dziś jest Piątek, 12 Marzec 2010, godz 06:49
OnLine: 17, statystyki

index > Naruto Anime i Manga > Premiery
Temat: Naruto Chapter 453 - Opinie
Dodane: 26-06-2009 12:53
#by_black - systemadmin - max%
Na stronie możecie zobaczyć już, najnowszy chapek online. Serdecznie zapraszam do przeglądnięcia go, zaś po obadaniu nowych ciekawostek zapraszam do komentowania :)

LINK: http://npolska.ne...nga/453/1/

W godzinach wieczornych, bądź jutro po południu pojawi się w naszym ojczystym języku :)

--------------------

-------------------------------------------------------------
Nie używaj wulgarnych słów, inaczej będę kasował twoje posty!
Dodane: 26-06-2009 13:03
#estello - user - 40%
Zapowieda się ciekawie :)

--------------------

Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik
Dodane: 26-06-2009 13:17 - Edytowane przez pacin dnia 26-06-2009 13:26
#pacin - user - 90%
No nareszcie, bo myślałem ze jajko zniosę, chociaż wolałbym po polsku. Kurde ale po co oni zmierzają na spotkanie 5 Kage przecież to jest bez sensu. Najpierw do Konohy, chociaż nawet do niej nie dotarli, a później na spotkanie tych Kage. Ciekawe o czym będą gadać Tobi z Czarnym Zetsu.

--------------------

Dodane: 26-06-2009 16:38
#maciek99 - user - 20%
Sasuke chce zabić Danzo za to co zrobił Itachiemu

Dodane: 26-06-2009 20:23
#Bociak - user - max%
No to nieźle. W taki sposób to Sasuke może zabić Danzou. Napad na kage, to będzie nawałka xD. Chaptery są coraz ciekawsze, a ten jest znakomitym potwierdzeniem tej tezy. Czekamy :) .

--------------------
Dodane: 27-06-2009 00:20
#Blade - user - max%
Fajny chapek. Trochę można się było z niego dowiedzieć. Sasuke rusza by zabic 5 kage a szczególnie Danzou za Itachiego. Ale najbardziej ciekawi mnie to jaki teraz ruch wykona Madara i o co może chodzić z tą operacją "księżycowe oko".

--------------------

Dodane: 27-06-2009 02:44
#PinCheR - user - 60%
A przede wszystkim pokazali Gaarę :) . To chyba mnie najbardziej ucieszyło z całego tego chaptera :p

--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka :)
Dodane: 27-06-2009 09:51
#Blade - user - max%
Ale dali mu ochroniarzy, w końcu nie jest pewnie tak śliny jak kiedyś, chociaż to jest Gara i nie należy go nie doceniać. I założę się że niebawem zobaczymy jego walkę z Sasuke.

--------------------

Dodane: 27-06-2009 10:44
#pacin - user - 90%
Jeśli zabije 5 Hokage to wszyscy będą mieli pretekst żeby zabić Saska. Sądzę że w następnym chapterze będziemy mogli zobaczyć podróż Sasuke z jego kompanami na to spotkanie, a walka rozpocznie się w 455 chapterku.

--------------------

Dodane: 28-06-2009 16:56
Myślę, że wszystkich nie zabije (Danzuo to chyba jednak), ponieważ Sasuke nie jest głupi i wie, że Madara chce go wykorzystać do własnych celów, a on nie daje sobą tak manipulować. A zabójstwo 5 kage to by tylko problemów mu narobiło.

Dodane: 28-06-2009 17:36
#Bociak - user - max%
A zabójstwo 5 kage to by tylko problemów mu narobiło.

Mario jakiego piątego? Szóstego Hokage wioski Liścia :) . Według mnie nie wiem po co by się tam wybierał jakby nie chciał go zabić. W końcu czym by się kierował? On chce pomścić brata, za to co mu zrobił. To jego cel, nic innego go nie obchodzi.

--------------------
Dodane: 28-06-2009 21:01
Poprawka chodziło mi o PIĘCIU KAGE (Hokage, Raikage, itd.)

Dodane: 01-07-2009 12:32
#Snajki - user - 10%
Ostatnio zaciekawiła mnie manga.... przez 2 dni nadrobiłem wszystkie chaptery od ostatniego odcinka anime.. Nie wiedziałem że potrafi to tak wciągnąć xD a ja sobie myśle że Sasuke zrobi z Madarą tak samo jak z Orochimaru :d Przecież on nie jest taki głupi i musi coś podejrzewac... a bynajmniej mi się tak wydaje.. Czekam teraz na walke Sasuke vs Naruto :) powinno byc ciekawie :)
Pozdro

Dodane: 01-07-2009 13:08
#santi99 - user - 30%
Sasuke póki co nie zabije Madary i odwrotnie z powodu Ameratsu. Według mnie 5 kage nie zginie, najpewniejszy do odstrzału jest Danzou.

--------------------

Dodane: 01-07-2009 13:45
#Blade - user - max%
Według mnie 5 kage nie zginie, najpewniejszy do odstrzału jest Danzou
.

Tak samo mi się wydaje. Ale Saskowi różne pomysły do głowy przychodzą i będzie chciał sprawdzic się wykańczając i innych kage. I może zapragnie dokończenia swojej walki z Garą z czasów egzamina na chunina.

--------------------

Dodane: 01-07-2009 14:31
#Snajki - user - 10%
Gara teraz to przy nich cienki pikuś chyba jest :p

Bynajmniej mi się tak wydaje. No bo teraz pewnie za dużo czasu na treningi nie ma więc :d

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: Filmolandia - największe kino online