Dodane: 26-06-2009 12:53
Na stronie możecie zobaczyć już, najnowszy chapek online. Serdecznie zapraszam do przeglądnięcia go, zaś po obadaniu nowych ciekawostek zapraszam do komentowania
LINK:
http://npolska.ne...nga/453/1/ W godzinach wieczornych, bądź jutro po południu pojawi się w naszym ojczystym języku
--------------------
-------------------------------------------------------------
Nie używaj wulgarnych słów, inaczej będę kasował twoje posty!

Dodane: 26-06-2009 13:03
Zapowieda się ciekawie
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik

Dodane: 26-06-2009 13:17 -
No nareszcie, bo myślałem ze jajko zniosę, chociaż wolałbym po polsku. Kurde ale po co oni zmierzają na spotkanie 5 Kage przecież to jest bez sensu. Najpierw do Konohy, chociaż nawet do niej nie dotarli, a później na spotkanie tych Kage. Ciekawe o czym będą gadać Tobi z Czarnym Zetsu.
--------------------

Dodane: 26-06-2009 16:38
Sasuke chce zabić Danzo za to co zrobił Itachiemu

Dodane: 26-06-2009 20:23
No to nieźle. W taki sposób to Sasuke może zabić Danzou. Napad na kage, to będzie nawałka xD. Chaptery są coraz ciekawsze, a ten jest znakomitym potwierdzeniem tej tezy. Czekamy

.
--------------------

Dodane: 27-06-2009 00:20
Fajny chapek. Trochę można się było z niego dowiedzieć. Sasuke rusza by zabic 5 kage a szczególnie Danzou za Itachiego. Ale najbardziej ciekawi mnie to jaki teraz ruch wykona Madara i o co może chodzić z tą operacją "księżycowe oko".

Dodane: 27-06-2009 02:44
A przede wszystkim pokazali Gaarę

. To chyba mnie najbardziej ucieszyło z całego tego chaptera
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 27-06-2009 09:51
Ale dali mu ochroniarzy, w końcu nie jest pewnie tak śliny jak kiedyś, chociaż to jest Gara i nie należy go nie doceniać. I założę się że niebawem zobaczymy jego walkę z Sasuke.

Dodane: 27-06-2009 10:44
Jeśli zabije 5 Hokage to wszyscy będą mieli pretekst żeby zabić Saska. Sądzę że w następnym chapterze będziemy mogli zobaczyć podróż Sasuke z jego kompanami na to spotkanie, a walka rozpocznie się w 455 chapterku.
--------------------

Dodane: 28-06-2009 16:56
Myślę, że wszystkich nie zabije (Danzuo to chyba jednak), ponieważ Sasuke nie jest głupi i wie, że Madara chce go wykorzystać do własnych celów, a on nie daje sobą tak manipulować. A zabójstwo 5 kage to by tylko problemów mu narobiło.

Dodane: 28-06-2009 17:36
A zabójstwo 5 kage to by tylko problemów mu narobiło.
Mario jakiego piątego? Szóstego Hokage wioski Liścia

. Według mnie nie wiem po co by się tam wybierał jakby nie chciał go zabić. W końcu czym by się kierował? On chce pomścić brata, za to co mu zrobił. To jego cel, nic innego go nie obchodzi.
--------------------

Dodane: 28-06-2009 21:01
Poprawka chodziło mi o PIĘCIU KAGE (Hokage, Raikage, itd.)

Dodane: 01-07-2009 12:32
Ostatnio zaciekawiła mnie manga.... przez 2 dni nadrobiłem wszystkie chaptery od ostatniego odcinka anime.. Nie wiedziałem że potrafi to tak wciągnąć xD a ja sobie myśle że Sasuke zrobi z Madarą tak samo jak z Orochimaru

Przecież on nie jest taki głupi i musi coś podejrzewac... a bynajmniej mi się tak wydaje.. Czekam teraz na walke Sasuke vs Naruto

powinno byc ciekawie
Pozdro

Dodane: 01-07-2009 13:08
Sasuke póki co nie zabije Madary i odwrotnie z powodu Ameratsu. Według mnie 5 kage nie zginie, najpewniejszy do odstrzału jest Danzou.
--------------------

Dodane: 01-07-2009 13:45
Według mnie 5 kage nie zginie, najpewniejszy do odstrzału jest Danzou
.
Tak samo mi się wydaje. Ale Saskowi różne pomysły do głowy przychodzą i będzie chciał sprawdzic się wykańczając i innych kage. I może zapragnie dokończenia swojej walki z Garą z czasów egzamina na chunina.

Dodane: 01-07-2009 14:31
Gara teraz to przy nich cienki pikuś chyba jest
Bynajmniej mi się tak wydaje. No bo teraz pewnie za dużo czasu na treningi nie ma więc
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.