Dodane: 13-09-2009 20:51
A skąd taka informacja?
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 13-09-2009 20:55
SonGoku xD napisał/a:
Ohhh... za pare dni powinna pojawic sie 2 seria ^^ Juz nei moge sie doczekac nowych tekstów i postaci ^^
No wlasnie skad??
--------------------
"Pozdrawiam wszystkich fanów Metalliki – widzimy się na koncertach! I pozdrawiam fanów Napstera – widzimy się w więzieniu, gdzie zaliczycie na sobie zbiorowy gwałt!" - Lars Ulrich (Metallica)

Dodane: 13-09-2009 20:58
Nie za kilka tylko kilkadziesiąt bo z tego co wiem to przewidywany termin to początek października ewentualnie końcówka września ale mogę się mylić

cierpliwości
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 13-09-2009 21:29
Właśnie Dareks też nie wiem, jak przetłumaczyć tę ich informację, ale chyba wydaje mi się, że chodzi o koniec września, bo już przecie wydali FAQ nr 2...
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 16-09-2009 12:02
haha, naprawdę dobre. Śmieszne teksty są nie które.

Dodane: 17-09-2009 09:58

Dodane: 17-09-2009 13:38 -
--------------------

Dodane: 26-09-2009 18:03
Wymiata to dbz i również nie mogę sie doczekać 2 częsci choć skasowali główne konto abirged ale mam nadzieje ze będzie "namek saga"

Dodane: 02-10-2009 21:46
#Usunięty -

-
z moich tajnych informacji xD

(abridgedpl) dowiedzialem sie ze oni mają koniec wakacji około 18 poaździernika a potem biorą się do roboty ale nikt nie pragnie tak jak ja tego skróconego ragon balla xD
LUUUUUUUUUUUUUUUUDZIE UWAGA WYSZEDŁ NOWY FILM TEAMFOURSTAR
http://www.youtub...vlQsDOJP5c

Dodane: 02-10-2009 21:59
Hehe śmieszne jak wszystkie przeróbki choć mój angielski nie jest na wysokim poziomie to co nie co zrozumiałem.
pozdro
--------------------

Dodane: 03-10-2009 19:41 -
--------------------

Dodane: 02-11-2009 10:16 -

Dodane: 02-11-2009 16:50 -
Nie pierwszy xD bo ja to pierwszy wczoraj zauważyłem

a Kasia może poświadczyć

tylko ze jakoś tak się zapomniało i nie napisało w temacie
No co tu można powiedzieć parodia jak zwykle super a niedługo powinien być już drugi sezon
Edit dół: nie no zielony ja sobie żartuję

no pewnie że się przekrzykiwać nie będę... jak w przedszkolu xD
--------------------

Dodane: 02-11-2009 23:48
Nie ma sensu się przekrzykiwać "kto pierwszy obejrzał". Pozostaje nam tylko czekać na sezon drugi. Muszę szczerze przyznać, że wymiękłem w niektórych momentach np.
-fragment z It's raining man alleluja
-bla bla bla freezera
-albo wizje bardocka
po prostu git

Dodane: 03-11-2009 07:16 -
Ja pierwszy, bo mam ich w swoim czytniku rss... Świetny początek sezonu. Genialnie dobrano muzykę na modłę starych filmów przygodowych.

Dodane: 04-11-2009 14:53 -
--------------------

Dodane: 23-11-2009 16:10
Kurde a miałem to zapodać ale byłaś szybsza

No coś się w końcu pojawiło i może na grudzień będzie drugi sezon

taka świąteczna niespodzianka xD
--------------------

Dodane: 07-12-2009 11:16
--------------------

Dodane: 07-12-2009 19:28
"Kakarot pedalal" niezłe xDD czeski to udany język xD Nie wiem czy to widzieliście to zapodam
Link to wypowiedź MasakoX na temat drugiego sezonu i jakiegoś konwentu czy czegoś w ten deseń

jest po angielsku ale wychodzi z tego, że drugi sezon ujrzymy aż w styczniu i oby był to już ostateczny termin xD
--------------------

Dodane: 09-12-2009 00:34
Właśnie obejrzałem 10 odcinków bez przerwy i myślałem, że zleję się ze śmiechu. Niektóre akcje są na serio udane. Nappa to już w ogóle, nieogar totalny xD Te jego teksty w stylu muszę go złapać i pokeball się pokazuje, lub zatrzymuje się i ''Vegeta.'', ''co?'', ''.... umiem latać!''. Polewka totalna. Nie mogę się już doczekać kolejnych odcinków
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.