Dodane: 26-12-2009 17:47
W srode spaam do 18 nie wspominajc
My mamy spaam jak sie nudzimy w sobote xDD rozumiem ze miało byc 'spałam' spoko wszyscy robia błedy
Ja tez nie moge za duzo spac jak spie wiecej niz 9 h to wtedy mnie glowa boli xD
Dzis mi od 2.30 do 10 starczyło zeby sie wyspac
--------------------
-------------------------------

Dodane: 26-12-2009 19:16
JCD napisał/a:
Nie chodziło mi o liceum jako o czymś strasznym tylko o kolejnym etapie w życiu, kiedy przybywa ci obowiązków. Ja nadal mogę sobie wygospodarować sporo wolnego czasu ale między gimnazjum różnica jest zauważalna, jeśli ktoś nauki nie olewa.
Możemy się zamienić etapami życia, z chęcią wrócę do liceum i się pouczę

Dodane: 29-12-2009 00:47
To gdzie ty w końcu chodziłeś, że chcesz wrócić do liceum ? ja myślałem, że byłeś w technikum xDDDD
Aktualnie w niedzielę oglądam Kai'a, połażę po necie, pojadę do kumpla na 2 godzinki albo on do mnie przyjedzie xD jak jest ciepło i ma się kasę to do pizzeri można skoczyć to jak jest szkoła to tak najczęściej spędzam niedzielę a w wakacje niedziele to dla mnie czas obijania się xD poleżę poszwendam się trochę po dworze i siedzę przed kompem.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 01-01-2010 21:43
Niedzielniak, udręka każdego chyba...

Zawsze na ten dzień odkłada się naukę, żeby powiedzieć sobie, że i tak nie zajrzymy do książek. xD Ostatnimi czasy staramy się z kolegami ciekawie niedziele spędzać, bo jeden z `paczki` niedługo leci za granice, nie wiadomo na ile, więc chcemy się nacieszyć pełnym składem. Oglądamy filmy, gramy w różne konsole, ogólnie bardzo fajnie jest ostatnimi czasy w niedziele.

Dodane: 24-07-2011 22:54
Rzadko kiedy nudzi mi się w niedziele, ale jeśli tak to gram na PS3, wychodzę gdzieś ze znajomymi albo oglądam TV.
Mam wrażenie, że jest taki sam, bądź podobny temat.
--------------------

Dodane: 28-07-2011 23:09
Na pewno nie idę do kościoła ;D Nawet z nudów bym nie poszedł bo tam to już jest katorga wysiedzieć ;P Najczęściej włączam sobie jakiś film, albo dwa pod rząd i jakoś to leci

Dodane: 29-07-2011 12:04
Ja zazwyczaj po obiedzie jak się nudzę to idę pokopać w piłkę jak jest z kim a jak nie ma z kim to idę spać.

Dodane: 29-07-2011 12:14
Gdy się nudzę oglądam anime lub czytam mangę, ale obecnie robię to rzadziej, wypalam się w tym, tak samo z grami, jakoś powoli mnie nudzą.Najczęściej trenuję pod wieczór, oczywiście jeśli nie robię czegoś innego, np ostatnie kilka dni nie trenowałem bo kupiłem Killzone'a 3 i musiałem go przetestować i nabić przynajmniej 30 % trofeów(nabiłem 29% i styka na razie).Czasem robię różne ciekawe rzeczy :>, kiedyś biegałem( a chyba zacznę jeszcze), a na dzisiejszą nudę nie mam pomysłu xd, może nawiążę kontakt z starymi kolegami, od czerwca ich nie widziałem xD.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 29-07-2011 16:57
Nie ma czegoś takiego jak nudy w XXI wieku. Można czytać, oglądać coś, słuchać muzyki, pobiegać, cokolwiek.

Pomyślcie sobie o szkole lub pracy... aż chce się nudzić.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 29-07-2011 18:30
Bociek, ostatnią receptą na nudę jaką od ciebie usłyszałem można skrócić do 'włącz komputer' xD W takie deszczowe dni to jedno z niewielu wyjść w sumie.

Dodane: 29-07-2011 18:30
Ja się tam nie nudze zawsze coś znajde do roboty . Jest dużo rzeczy które można robić np. granie na konsoli xD lub rysowanie czy pogranie w piłkę

Dodane: 29-07-2011 18:37
Rocky napisał/a:
Bociek, ostatnią receptą na nudę jaką od ciebie usłyszałem można skrócić do 'włącz komputer' xD W takie deszczowe dni to jedno z niewielu wyjść w sumie.
W sumie to ja podczas deszczu biegałem nie raz ;>.Nie uważam aby to było złe w lato, gorzej w zimę kiedy temperatura spada do 0 lub poniżej 0 wtedy lepiej uważać.Ale taki trening w deszczu jest dobry na zahartowanie się

.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 30-07-2011 17:12
Pamiętam.

Na dwór wychodzę tylko profilaktycznie bym zawału jakiegoś nie dostał od nołlajfienia. xD
--------------------

Dodane: 05-08-2011 12:45
Ja za wszystkie przenudzone niedzielę zbieram kasę na wyjazd. Muszę się gdzieś wyrwać i rozerwać i wynudzić ale w innym miejscu- nie w domu. Postanowiłam, że za tydzień jadę na Słowację. Oczywiście rodzinka dopłaciła
do domu wakacyjnego .Sama nie dałabym rady. Tak się w góry wybieramy a co :-) kiedys trzeba sie gdzies wybrac, bo tak to sie w niedziele naprawdę zgnije
a Słowacja wygląda mi na ciekawą.

Dodane: 18-08-2011 21:15 -
U mnie każda niedziela jest praktycznie nudna.
Wstaję, idę do kościoła, jem obiad, oglądam TV, siedzę na kompie, wychodzę ze znajomymi, kolacja i spanko. To mój plan na niedzielę. Nic innego, cały czas to samo. Aż robi się to już nudne.
--------------------

Dodane: 18-08-2011 22:31
Ja w niedzielę chodzę do kościoła o 18(co niedzielę), czasami siedzę przy kompie a potem oglądam "Na dobre i na złe" potem siedze i sleep.

Dodane: 18-08-2011 22:45
Niedziela jest dniem przed poniedziałkiem, ta klątwa, że już nie pośpisz dłużej tylko... no właśnie.

Często odkłada się na ten dzień wszelka nauka, mimo tysięcy przyrzeczeń, iż zajrzysz do książek wcześniej.
--------------------

Dodane: 18-08-2011 23:06
Ja to niedzielę najczęściej książkę czytam, chyba najlepszy dzień na takie zajęcie, i lubie sobie poleżeć i dobrej muzyki posłuchać, uczyć się na razie nie muszę więc niedziela to mega leniuchowanie
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 18-08-2011 23:09
Dla mnie niedziela na razie mało znaczy, ale ta dnia 28 już odwrotnie. xD Kilka dni przed szkołą jest znacznie goręcej.
--------------------

Dodane: 18-08-2011 23:11
Do kościoła! xD Ja w niedziele nie pracuje najwyżej coś zrobić na uczelnie w czasie roku akademickiego ale tak to zazwyczaj totalny rekaks, piwko, muzyka, anime.
--------------------
-------------------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.