Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:56
OnLine: 35, statystyki
index > Hydepark
Temat: Sposób na niedzielę?
Dodane: 26-12-2009 17:47
#malpex - user - max%
W srode spaam do 18 nie wspominajc

My mamy spaam jak sie nudzimy w sobote xDD rozumiem ze miało byc 'spałam' spoko wszyscy robia błedy :)
Ja tez nie moge za duzo spac jak spie wiecej niz 9 h to wtedy mnie glowa boli xD
Dzis mi od 2.30 do 10 starczyło zeby sie wyspac :)

--------------------

-------------------------------

Dodane: 26-12-2009 19:16
#by_ikar - systemadmin - max%
JCD napisał/a:
Nie chodziło mi o liceum jako o czymś strasznym tylko o kolejnym etapie w życiu, kiedy przybywa ci obowiązków. Ja nadal mogę sobie wygospodarować sporo wolnego czasu ale między gimnazjum różnica jest zauważalna, jeśli ktoś nauki nie olewa.

Możemy się zamienić etapami życia, z chęcią wrócę do liceum i się pouczę :p

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 29-12-2009 00:47
#Darknes - user - max%
To gdzie ty w końcu chodziłeś, że chcesz wrócić do liceum ? ja myślałem, że byłeś w technikum xDDDD

Aktualnie w niedzielę oglądam Kai'a, połażę po necie, pojadę do kumpla na 2 godzinki albo on do mnie przyjedzie xD jak jest ciepło i ma się kasę to do pizzeri można skoczyć to jak jest szkoła to tak najczęściej spędzam niedzielę a w wakacje niedziele to dla mnie czas obijania się xD poleżę poszwendam się trochę po dworze i siedzę przed kompem.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 01-01-2010 21:43
#enigma - user - max%
Niedzielniak, udręka każdego chyba... :d Zawsze na ten dzień odkłada się naukę, żeby powiedzieć sobie, że i tak nie zajrzymy do książek. xD Ostatnimi czasy staramy się z kolegami ciekawie niedziele spędzać, bo jeden z `paczki` niedługo leci za granice, nie wiadomo na ile, więc chcemy się nacieszyć pełnym składem. Oglądamy filmy, gramy w różne konsole, ogólnie bardzo fajnie jest ostatnimi czasy w niedziele. :p

Dodane: 24-07-2011 22:54
#Aero - user - 90%
Rzadko kiedy nudzi mi się w niedziele, ale jeśli tak to gram na PS3, wychodzę gdzieś ze znajomymi albo oglądam TV.

Mam wrażenie, że jest taki sam, bądź podobny temat.

--------------------
Dodane: 28-07-2011 23:09
#Cyrus - user - max%
Na pewno nie idę do kościoła ;D Nawet z nudów bym nie poszedł bo tam to już jest katorga wysiedzieć ;P Najczęściej włączam sobie jakiś film, albo dwa pod rząd i jakoś to leci ;)

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 29-07-2011 12:04
Ja zazwyczaj po obiedzie jak się nudzę to idę pokopać w piłkę jak jest z kim a jak nie ma z kim to idę spać.

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 29-07-2011 12:14
#owerfull - user - max%
Gdy się nudzę oglądam anime lub czytam mangę, ale obecnie robię to rzadziej, wypalam się w tym, tak samo z grami, jakoś powoli mnie nudzą.Najczęściej trenuję pod wieczór, oczywiście jeśli nie robię czegoś innego, np ostatnie kilka dni nie trenowałem bo kupiłem Killzone'a 3 i musiałem go przetestować i nabić przynajmniej 30 % trofeów(nabiłem 29% i styka na razie).Czasem robię różne ciekawe rzeczy :>, kiedyś biegałem( a chyba zacznę jeszcze), a na dzisiejszą nudę nie mam pomysłu xd, może nawiążę kontakt z starymi kolegami, od czerwca ich nie widziałem xD.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 29-07-2011 16:57
#Bociak - user - max%
Nie ma czegoś takiego jak nudy w XXI wieku. Można czytać, oglądać coś, słuchać muzyki, pobiegać, cokolwiek. :p Pomyślcie sobie o szkole lub pracy... aż chce się nudzić. :p

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 29-07-2011 18:30
#Rocky - user - 90%
Bociek, ostatnią receptą na nudę jaką od ciebie usłyszałem można skrócić do 'włącz komputer' xD W takie deszczowe dni to jedno z niewielu wyjść w sumie.

Dodane: 29-07-2011 18:30
#GokuDBZ - user - 60%
Ja się tam nie nudze zawsze coś znajde do roboty . Jest dużo rzeczy które można robić np. granie na konsoli xD lub rysowanie czy pogranie w piłkę ;)

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 29-07-2011 18:37
#owerfull - user - max%
Rocky napisał/a:
Bociek, ostatnią receptą na nudę jaką od ciebie usłyszałem można skrócić do 'włącz komputer' xD W takie deszczowe dni to jedno z niewielu wyjść w sumie.

W sumie to ja podczas deszczu biegałem nie raz ;>.Nie uważam aby to było złe w lato, gorzej w zimę kiedy temperatura spada do 0 lub poniżej 0 wtedy lepiej uważać.Ale taki trening w deszczu jest dobry na zahartowanie się :p .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 30-07-2011 17:12
#Bociak - user - max%

Pamiętam. :p Na dwór wychodzę tylko profilaktycznie bym zawału jakiegoś nie dostał od nołlajfienia. xD

--------------------

Dodane: 05-08-2011 12:45
Ja za wszystkie przenudzone niedzielę zbieram kasę na wyjazd. Muszę się gdzieś wyrwać i rozerwać i wynudzić ale w innym miejscu- nie w domu. Postanowiłam, że za tydzień jadę na Słowację. Oczywiście rodzinka dopłaciła do domu wakacyjnego .Sama nie dałabym rady. Tak się w góry wybieramy a co :-) kiedys trzeba sie gdzies wybrac, bo tak to sie w niedziele naprawdę zgnije a Słowacja wygląda mi na ciekawą.

Dodane: 18-08-2011 21:15 - Edytowane przez Ahalian dnia 18-08-2011 21:15
#Ahalian - user - 80%
U mnie każda niedziela jest praktycznie nudna.
Wstaję, idę do kościoła, jem obiad, oglądam TV, siedzę na kompie, wychodzę ze znajomymi, kolacja i spanko. To mój plan na niedzielę. Nic innego, cały czas to samo. Aż robi się to już nudne.

--------------------
Dodane: 18-08-2011 22:31
#Dragmen - user - 20%
Ja w niedzielę chodzę do kościoła o 18(co niedzielę), czasami siedzę przy kompie a potem oglądam "Na dobre i na złe" potem siedze i sleep.

--------------------

Zapraszam DO KOMENTOWANIA I OCENIANIA !
http://dbpolska.n...topic/8019
Dodane: 18-08-2011 22:45
#Bociak - user - max%
Niedziela jest dniem przed poniedziałkiem, ta klątwa, że już nie pośpisz dłużej tylko... no właśnie. :( Często odkłada się na ten dzień wszelka nauka, mimo tysięcy przyrzeczeń, iż zajrzysz do książek wcześniej.

--------------------

Dodane: 18-08-2011 23:06
#Darknes - user - max%
Ja to niedzielę najczęściej książkę czytam, chyba najlepszy dzień na takie zajęcie, i lubie sobie poleżeć i dobrej muzyki posłuchać, uczyć się na razie nie muszę więc niedziela to mega leniuchowanie :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 18-08-2011 23:09
#Bociak - user - max%
Dla mnie niedziela na razie mało znaczy, ale ta dnia 28 już odwrotnie. xD Kilka dni przed szkołą jest znacznie goręcej.

--------------------

Dodane: 18-08-2011 23:11
#malpex - user - max%
Do kościoła! xD Ja w niedziele nie pracuje najwyżej coś zrobić na uczelnie w czasie roku akademickiego ale tak to zazwyczaj totalny rekaks, piwko, muzyka, anime.

--------------------

-------------------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online