Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:57
OnLine: 43, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Grafika
Temat: Grafika: lenox 57
Dodane: 12-07-2009 02:33 - Edytowane przez by_black dnia 12-07-2009 02:40
#lenox 57 - user - 10%
Nie jest to rysunek a moze raczej grafika hehe mniejsza z tym. Chodzi mi o to jakiej postury powinni byc aktorzy majacy grac w w filmie typu DB. Jak zobaczylem aktora grajacego Goku w DB Evolucion stwierdzilem ze jest zalosny. Goku chudy jak patyk????He He...Moim zdaniem takiej postury powinien byc aktor grajacy w DB. Co wy na to?..real Vegeta http://www.fotosi...d4afc.html :p pozdrawiam

Dodane: 12-07-2009 13:48
#alanziom - user - 0%
siemka

lenox 57
Nie wiem jak to powiedzieć, ale facet, którego tu przestawiłeś wygląda jak żywa reklama sterydów. Zobacz sobie Vegetę z mangi. Był umięśniony, dobrze zbudowany, ale nie "przepakowany". Poza tym "wybitny" film (ahahahahaha :) )
Dragon Ball : Evolution pokazuje Goku jako normalnego chłopca, znającego sztuki walki i nieposiadającego żadnych wybitnych zdolności (pomijając możliwość zmiany w małpę :) ). Według mnie db: Evo to największy filmowy kicz zrobiony "Po Amerykańsku". Żałosny scenariusz, gra aktorów w miarę, i ogólny wygląd do ****.

Przemyśl sobie wygląd Vegety i przedstaw go jeszcze raz, bo ten jest fajnie zrobiony ale nie w stylu DB.

pozdro

alanziom

Dodane: 12-07-2009 13:57
#Karolex - user - 90%
OMG! xDDD Facet masz talent. Nieźle to załatwiłeś :d Vegeta nie łykał sterydów! Był szczupły i dobrze zbudowany, ale nie aż tak! Fajnie to wykonałeś. Paint nie jest dobrym programem graficznym a ty go wykorzystałeś i zrobiłeś niezłe jajo xD Graty dla ciebie, czekam na kolejne prace!

Pozdro!

--------------------
Dodane: 12-07-2009 14:13
#Snajks - user - 30%
Fajnie ci to wyszło :p Ale raczej takiej postury nie powinien mieć aktor przedstawiający Vegetę, gdyż na pierwszy rzut oka widać że gość bierze masę sterydów. A Vegeta, co prawda był szczupły i dobrze zbudowany, ale aż tak przypakowany xD to nie :)

--------------------
Dodane: 12-07-2009 14:15
Nie moge powiedziec ze to mi sie podoba bo tak nie jest. Rozumiem Twoje oburzenie o zlym doborze aktorow do filmu ale zeby zrobic cos takiego jak Ty to musi byc niezla desperacja. :p Bez urazy oczywiscie.

Rysunek a wlasciwie przerobione zdjecie jest delikatnie mowiac takie sobie...jak zauwazyl poprzednik Paint to sie do tego zbytnio nie nadaje, sprobuj moze Photoshopa czy czegos podobnego.

Tylko nie zrazaj sie tym co napisalem :) To sa moje odczucia.

--------------------

Dodane: 13-07-2009 12:13
#lenox 57 - user - 10%
Widze ze Vegeta nie przypadl wam do gustu ,moze Goku wam sie spodoba heh http://www.fotosi...bbf3c.html :p

Dodane: 13-07-2009 12:22
#dexter86 - user - 70%
Śmiechowy ten Gokuu,też wygląda jakby był na sterydach tyleże mniej ich spożył niż Vejita, a co do Vejity to mam wrażenie,że ściągnąłeś go z netu, bo jkieś 2 lata temu widziałem już tą pracę z nim, a może jest tylko podobna, jednakże mam wrażenie jakbyś ją ściągnął,ale mogę się mylić

Dodane: 13-07-2009 12:26
#pacin - user - 90%
Jak na prace wykonane w paintcie to nie jest aż tak źle. Ogólnie to nie lubię takich prac, bo mnie odrzucają, ale twoje nie robią złego wrażenia od razu. Istnieją także inne programy do tworzenia grafiki.

--------------------
Dodane: 13-07-2009 12:42
Podziwiam Cię, bo sam tak w Paincie bym nie zrobił. Co do Vegety, to rzeczywiście jest trochę za bardzo przypakowany, natomiast Goku wg mnie za mało. Ogólnie to moim zdaniem Kakarotto wyszedł Ci lepiej niż Vegeta. Może przerzuć się na PS'a albo ewentualnie Gimpa? Wtedy Twoje prace wyglądałyby o niebo lepiej...

--------------------
"W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka."
Dodane: 13-07-2009 13:54
#Konrad - user - 100%
Gościu z DB powinien być dobrze umięśniony ale nie koksiarz...raczej taki bardziej żylasty..ale ja ocenię tą grafikę...

W sumie to nawet tako zrobione wiesz to nie to samo co anime ale jednak musiałeś się przy tym troszkę napracować więc ja ocenię tak 7/10

Dodane: 13-07-2009 14:25
#C@rL - user - max%
Buhahahaha xD Śmieszne, nawet bardzo xDDDD Trzeba być kreatywnym, nie xD? 8/10 :d

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 13-07-2009 15:35
#Karolex - user - 90%
WoW! Człowieku jesteś genialny! Goku wyszedł ci 100 razy lepiej od Vegety, a Vegetę oceniam 10/10! Stary masz talent! Narysuj coś takiego na kartce. Będziesz master. Nie zmarnuj się koleś. Potrafisz zrobić dobrą pracę z jajem. Mało osób tak umie. Dobry pomysł!

Pozdro!

--------------------
Dodane: 13-07-2009 15:54
#VegetaXX - user - 0%
Vegeta mnie dobił a Goku jest dużo lepszy chociaz to też nie to :d

Dodane: 13-07-2009 18:00
#Rocky - user - 90%
Khy.. no.. xD Jest gut :d Może nie jest to zbyt realistyczne ale chociaż śmieszne xD Mi tam się nawet podoba jak na painta ;) 7/10 za Goku bo Vegeta to.. no xD

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 13-07-2009 20:12
ciekawy pomysł , ale troche tutaj obraziłes db ;p vegeta tak nie wygladal ;PPPP nie no zart całkiem całkiem

Dodane: 14-07-2009 15:12
#olek_mi - user - max%
Te tatuaże wszystko psują :p Praca z painta nie jest zła ;)

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 14-08-2009 10:12
#lenox 57 - user - 10%
Co wy na to ? Goku SSJ3 http://www.fotosi...49bbb.html ;) pozdro

Dodane: 14-08-2009 11:03
#Bociak - user - max%
No śmiesznie jest na pewno. Słuchaj jak ty takie rzeczy w paincie wyrabiasz, to pomyśleć co ty mógłbyś zrobić w fachowym programie xD.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 14-08-2009 11:13
Bardzo dobre szczególnie Goku :) i zgodze się z Kolegą wyzej może spróbuj na profesjonalnym programie np Fotoshop :)

--------------------

-----------

Stoi przed Tobą człowiek,
który nie ma sumienia, i nie ma serca,
ten człowiek nie myśli o sobie tylko o przyjaciołach,
których zabiłeś

http://world1.kni...9&ref=link
Dodane: 14-08-2009 13:57
#Bojack69 - user - 10%
Dobre ;) heh

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online