Dodane: 10-01-2010 17:21
http://dbpolska.n...ic,55,4807 przestrzegaj zasad zakładania tematów i pisania postów w tym dziale:
- Wszystkie obrazki podawane w waszych tematach muszą być w postaci linku bezpośredniego, dbajmy o to, by innym łatwiej było poruszać się na forum, nie każdy posiada szybkie łącza internetowe!
Zasady wyżej opisane nie są jakimś chorym wytworem wyobraźni administracji, mają na celu poprawić czytelność oraz jakość zakładanych tematów. Zasady które wyżej zostały wypisane, są zasadami zakładania tematów, a nie regulaminem forum. Powyższe nie przestrzeganie zasad zakładania tematu, ma i swoje konsekwencje, które są równe skasowania tematu wbrew regulaminowi.
Pierwszy i ostatni raz poprawiam wszystkie twoje sygny. Podawaj po prostu link, nic więcej robić nie musisz. Nie odpisuj mi na tego posta bo go skasuje.

Dodane: 10-01-2010 17:23
Sygnaturka średnia. Tło nie jest jakieś odkrywcze, nie pasuje mi do rendera. Napis również mi się nie spodobał. Powiem szczerze - robiłeś lepsze sygny.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 10-01-2010 18:25 -
O Jezu co to za okropieństwa nie idziesz dalej a mogę śmiało napisać że się cofasz. ;p staraj się fajnie ronić tło a nie c4d czy tam jakieś durne efekty. Druga rzecz nie komponujesz Rendera w tło a to już błąd cała sygna jest w tedy do kitu. Mam nadzieję że posłuchasz mojej rady i będziesz się starał poprawić swój styl na ten czas dam ci ocenę 0/10 przykro mi ale inaczej nie mogłem napisać na temat twoich prac tym bardziej że rewelacyjne to one nie są. Patrz jak inni robią sygny np ja i staraj się brać z takich osób przykład czytaj tutki, korzystaj z tekstur i c4d.A więc moja rada ćwicz i spędzaj nad jedną sygną więcej czasu niż 15 minut tak jak spędzasz nad innymi pracami jakie widziałem w twoim temacie to już koniec mojej rady mam nadzieję że ja przeczytasz i mój post nie pójdzie na marne.
--------------------

Dodane: 17-01-2010 19:36
napis mi nie wyszedł ale co tam
i jak by ktoś chciał wykorzystać moje sygny to proszę śmiało tylko niech o tym tu napisze
http://img15.imag...flower.png

Dodane: 17-01-2010 19:47
Zacznij robić mniejsze, ale za to szersze sygny, to daje lepszy efekt i zajmuje mniej miejsca w podpisie

. Obie sygny za bardzo mi się nie podobają, wykonanie jest bynajmniej średnie. Czekam na lepsze prace, z których mógłbym Cię pochwalić.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 17-01-2010 20:00
Wszystkie sygnatury bardzo mi się podobają, no może pomijając tą ostatnią. Każda ma w sobie to co trzeba. Pierwsza jest moim faworytem. Moja ulubiona postać w świetnym wykonaniu

Bardzo ci dziękuję za nią. Moim zdaniem masz talent, tylko go szlifuj i pokazuj nam co potrafisz.
--------------------

Dodane: 19-01-2010 16:22 -
dziękuję za opinie i uwagi odnośnie moich poprzednich sygnatur , wezmę to sobie do serca
teraz nowa sygna ,nie każdemu przypadnie do gustu ale myślę... jestem z niej b zadowolony
<b>monkey</b>
http://img297.ima...ysygna.png

Dodane: 19-01-2010 17:01
Nowa sygnaturka ładna,tylko ten napis jest nie bardzo.Nie pasuje i troszkę szpeci

Ładnie się tło komponuje z randerkiem.Najlepsza twoja sygnatura

Dodane: 24-01-2010 10:12 -

Dodane: 24-01-2010 16:58
Trochę te avatary duże

Na pewno za duże jak na te forum.Pierwszy avatar brzydki,bo nie ma ramki,która jest niemal wymagana

W drugim jest ramka,ale kolory są takie wyblakłe,mało żywe,a trzeci avatar jest spoko.Dobre kolory jest ramka najlepszy avek

Dodane: 24-01-2010 20:58
tak.. wielkość jest dopasowana do pewnej gry , no taki tam maja duże potrzeby , ale zawsze można zeskanować

Dodane: 25-01-2010 19:28
Sygna o wiele lepsza od poprzedniej i ładnie dobrana kolorystycznie. Myślę, że idziesz w dobrym kierunku i pamiętaj cały czas do przodu...Co do avków to w kolejności są ustawione od najgorszego od najlepszego i ten ostatni jest naprawdę niezły

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 06-02-2010 22:00
Jeśli chodzi o te avatary, to jakoś duże mi się wydają. Najładniej wyszły dwa ostatnie, chociaż arcydziełami nazwać ich nie można. Są całkiem przystępne, tylko dużo zależy jeszcze od napisu, którego tam nie ma.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.