Dodane: 07-02-2012 19:31
Mój nick powstał w bardzo prosty sposób. Po prostu Songo ( wolę tą spolszczoną wersję ) to moja ulubiona postać w Dragon Ball'u. A SSj1, dlatego że w czasie gdy utworzyłem konto na tej stronie to oglądałem DB i byłem na odcinkach, w których Songo walczy z Frezerem i co za tym idzie przemiana Songa w SSj1.

Dodane: 07-02-2012 19:34
Nie zaskoczę nikogo, jeśli powiem, że mój nick wziął się z mojej sympatii do Black Stara, który jest jedną z moich ulubionych (o ile nie ulubioną) postaci w mandze i anime. Duże A w nicku są dlatego, ze kiedy Black Star się podpisywał, to zamiast dwóch A robił jeden pentagram - niestety nie potrafię strzelić z klawy pentagramem, więc zadowoliłem się wielkim A.

Dodane: 08-02-2012 12:29
Też nic ciekawego i zaskakującego. Wszyscy w domu i wśród znaojmych mówią do mnie Kiczka i urodziłam się w '91.

Dodane: 08-02-2012 14:35 -
Mój nick powstał od podtytułu gry Kane&Lanche 2.Po prostu nie miałem pomysłu i ten podtytuł wpadł mi do głowy.

Dodane: 08-02-2012 15:13
Był taki film Hancock.Przerobiłem na henkok bo tak mi się podobało xD,a w rzeczywistości to niektórzy moi kumple wołają na mnie logan(od mojego ulubionego bohatera z marvela xD) ,a inni michun od imienia

.A henkok to sobie sam nadałem,ponieważ podoba mi się takie imię

.Jest dla mnie tak samo fajne jak terry czy inne

.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 09-02-2012 16:15
Mój nick bierze się od mojego nazwiska "wąsacz", oprócz tego koledzy wołają na mnie "Wąsik", to zrobiłem sobie nick "Wonsik" - dlatego "on" bo nie wszystkie strony obsługują polskie znaki, a "Wasik" nie brzmi moim zdaniem, jak na stronach ten nick jest zajęty to używam MrWonsik.
--------------------
"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Dodane: 09-02-2012 16:20
Mój nick skąd się wziął? proste daniel z imienia a 122 to tylko zbieżność używam też daniel12296, Laxus122, gaara122_96 ale to rzadko jak daniel122 jest zajęte

Dodane: 09-02-2012 22:41 -
Utah - stan na środkowym zachodzie USA, ze stolicą Salt Lake City. Nazwa pochodzi z języka Indian co oznacza "ludzie gór". Spodobało mi się i tak zostało

.
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 09-02-2012 23:41
Lambiel jest od łyżwiarza figurowego bo on się nazywa Lambiel no i to wszystko a i jeszcze jedno Lambiel mieżka w Szwajcarii cześć.
--------------------
Seresu1.

Dodane: 10-02-2012 01:05

Dodane: 12-02-2012 08:43
Ten dlatego że inny by nie podołał moim wymaganiom tylko ten gościu na avku daje rade jakoś ale sobie radził i za to ma plusa, Nick taa? skąd? jak powstał? za małolata mnie tak już wołano i jakoś tak się w internet wcisną co do tego jak powstał nie pamiętam.
--------------------

Dodane: 28-03-2012 14:52
Nic nadzwyczajnego - Lunatic w języku ang znaczy wariat, ktoś szalony etc. Być może przyczynił się do tego okres, w którym słuchałem muzyki Hardstyle i wpadł mi w ucho kawałek
http://www.youtub...jKtBSEmYxc
--------------------
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett

Dodane: 28-03-2012 16:34 -
nic nie mogłem znalezć więc wpadłem na ten pomysł inny nick to techno 45 z chomikuj.pl z mego własniego forum
http://pasjonaci.... JERU nick ten się wziął stąd iż używałem tej nazwy w grze urt (urban terror)

Dodane: 13-04-2012 15:28 -
Mój nick pochodzi od inicjałów (KK) które czyta się kaka a duże K to tak jakby nacisk na to że są ważniejsze. A 663 spodobało mi się jak nagrywaliśmy taka jakby parodię telexpresu jak byliśmy młodsi i kolega podał nr 66363073 i zapamietalem Avatar? po prostu lubie Gohana
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.