Dodane: 10-02-2012 21:16
Ja tam noszę takie zwykłe majtki. Nie żadne stringi, bo mi nie odpowiadają i są zbyt niewygodne. I dbam by w nich było jak najmniej koronek bo mnie to irytuje maksymalnie.

Dodane: 10-02-2012 21:26
A ja noszę bokserki. Mam kilka par luźnych i obcisłych, ale wolę te luźne. Niestety w szkole na wf bardziej preferuję te obcisłe, bo przy wykonywaniu różnych ćwiczeń nie lubię jak wszystko dynda i lata. Ale mimo to, najlepiej nosi mi się te luźne, nie ważne do jakich spodni.
--------------------

Dodane: 12-02-2012 06:20
Bokserki nie ma bata, SPRINGI?! nie wyobrażam sobie żebym wgl to kiedyś mógł założyć Ale slipki też są oke.
--------------------

Dodane: 12-02-2012 12:49
Bokserki, jak nie ma kto wyprać to trzeba czasem zniżyć się do zwykłych slipów, nic innego nie wchodzi w grę.
Zaciekawiły mnie natomiast pewne wypowiedzi kobiet tutaj, albowiem mam 2 siostry i parę koleżanek tez się znajdzie i z ich mniej lub bardziej jasnych wypowiedzi wynika, że stringi są w pewnych warunkach wygodniejsze niż zwykłe majtki/figi np. do jakichś dość obcisłych spodni. Tutaj natomiast widzę posty sugerujące, że są jednak niewygodne... hmmm może za mało testów praktycznych wykonałyście??
Ze swej strony dodam jeszcze, że zarówno figi jak i stringi wyglądają "sweet" na zgrabnym tyłku
--------------------
"(..)on zapytał mnie z miejsca: Jakie ma pan zdanie?
-Sprawiedliwość i prawda to jest dla mnie wszystko
usłyszałem odpowiedź: Odejdź ekstremisto!"

Dodane: 12-02-2012 12:54
Blade69 napisał/a:Bokserki, jak nie ma kto wyprać to trzeba czasem zniżyć się do zwykłych slipów, nic innego nie wchodzi w grę.
Zaciekawiły mnie natomiast pewne wypowiedzi kobiet tutaj, albowiem mam 2 siostry i parę koleżanek tez się znajdzie i z ich mniej lub bardziej jasnych wypowiedzi wynika, że stringi są w pewnych warunkach wygodniejsze niż zwykłe majtki/figi np. do jakichś dość obcisłych spodni. Tutaj natomiast widzę posty sugerujące, że są jednak niewygodne... hmmm może za mało testów praktycznych wykonałyście??
Ze swej strony dodam jeszcze, że zarówno figi jak i stringi wyglądają "sweet" na zgrabnym tyłku
Co do ostatniego zdania to prawda

,jednak nie zbyt to zdrowe itd. możecie sobie poczytać

.A ja nosze tylko i wyłącznie bokserki

.Najwygodniejsze więc innych nie kupuje.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 12-02-2012 14:54
Właśnie... Jaką bieliznę preferujecie u dziewczyn? Panowie, macie pole do popisu
Co do tematu, to zdarza mi się nosić każdy rodzaj, w zależności od stroju i pogody

Dodane: 13-02-2012 01:33
kiczka1991 napisał/a:Właśnie... Jaką bieliznę preferujecie u dziewczyn? Panowie, macie pole do popisu
Hmmm... zwykle w koronki są fajne ^^ no i stringi mogą być ale to tak odświętnie.
--------------------

Dodane: 01-03-2012 12:14
Ja tam preferuje slipy. Bokserki są za duże i jak dla nie nie są wygodne. Stringów bym w życiu nie założył

Dodane: 02-03-2012 18:45
Ja zazwyczaj chodzę w bokserkach, bo już się do nich przyzwyczaiłem i dość wygodnie się mi w nich chodzi czasem ubiorę slipy.

Dodane: 02-03-2012 18:55
Ja chodzę w bokserkach ponieważ slipki mi nie odpowiadają i dla mnie są niewygodne. Bokserki najlepsze są luźne ale obcisłe też nosze choć są mniej wygodne.
--------------------
Ulubione mangi:
-Bleach -Fullmetal Alchemist
-Naruto
Ulubione anime:
-Naruto,-Deadman Wonderland,-Black Rock Shoter,-Durarara!,... Bardzo dużo tego jest.

Dodane: 02-03-2012 19:17
Zwykle chodzę sobie w obcisłych bokserkach. Na mecze zakładam ściągacze termoaktywne - gacie z ochronką na genitalia i zapobiegają zerwaniu pachwiny
kiczka1991
Kobitki najlepiej wyglądają w niczym ;D
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.