Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:59
OnLine: 36, statystyki
index > Hydepark
Temat: Majtki
Dodane: 10-02-2012 21:16
#Byczusia - user - 80%
Ja tam noszę takie zwykłe majtki. Nie żadne stringi, bo mi nie odpowiadają i są zbyt niewygodne. I dbam by w nich było jak najmniej koronek bo mnie to irytuje maksymalnie.

Dodane: 10-02-2012 21:26
#Arti1915 - user - 90%
A ja noszę bokserki. Mam kilka par luźnych i obcisłych, ale wolę te luźne. Niestety w szkole na wf bardziej preferuję te obcisłe, bo przy wykonywaniu różnych ćwiczeń nie lubię jak wszystko dynda i lata. Ale mimo to, najlepiej nosi mi się te luźne, nie ważne do jakich spodni.

--------------------

Dodane: 12-02-2012 06:20
#Prynio - user - 30%
Bokserki nie ma bata, SPRINGI?! nie wyobrażam sobie żebym wgl to kiedyś mógł założyć Ale slipki też są oke.

--------------------
Dodane: 12-02-2012 12:49
#Blade69 - user - 50%
Bokserki, jak nie ma kto wyprać to trzeba czasem zniżyć się do zwykłych slipów, nic innego nie wchodzi w grę.

Zaciekawiły mnie natomiast pewne wypowiedzi kobiet tutaj, albowiem mam 2 siostry i parę koleżanek tez się znajdzie i z ich mniej lub bardziej jasnych wypowiedzi wynika, że stringi są w pewnych warunkach wygodniejsze niż zwykłe majtki/figi np. do jakichś dość obcisłych spodni. Tutaj natomiast widzę posty sugerujące, że są jednak niewygodne... hmmm może za mało testów praktycznych wykonałyście?? :p
Ze swej strony dodam jeszcze, że zarówno figi jak i stringi wyglądają "sweet" na zgrabnym tyłku [wesoly]

--------------------
"(..)on zapytał mnie z miejsca: Jakie ma pan zdanie?
-Sprawiedliwość i prawda to jest dla mnie wszystko
usłyszałem odpowiedź: Odejdź ekstremisto!"

Dodane: 12-02-2012 12:54
#Henkok - user - 80%
Blade69 napisał/a:
Bokserki, jak nie ma kto wyprać to trzeba czasem zniżyć się do zwykłych slipów, nic innego nie wchodzi w grę.

Zaciekawiły mnie natomiast pewne wypowiedzi kobiet tutaj, albowiem mam 2 siostry i parę koleżanek tez się znajdzie i z ich mniej lub bardziej jasnych wypowiedzi wynika, że stringi są w pewnych warunkach wygodniejsze niż zwykłe majtki/figi np. do jakichś dość obcisłych spodni. Tutaj natomiast widzę posty sugerujące, że są jednak niewygodne... hmmm może za mało testów praktycznych wykonałyście?? :p
Ze swej strony dodam jeszcze, że zarówno figi jak i stringi wyglądają "sweet" na zgrabnym tyłku [wesoly]

Co do ostatniego zdania to prawda :d ,jednak nie zbyt to zdrowe itd. możecie sobie poczytać :d .A ja nosze tylko i wyłącznie bokserki :d .Najwygodniejsze więc innych nie kupuje.

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 12-02-2012 14:54
Właśnie... Jaką bieliznę preferujecie u dziewczyn? Panowie, macie pole do popisu :d

Co do tematu, to zdarza mi się nosić każdy rodzaj, w zależności od stroju i pogody :)

--------------------
http://dragon-bal...gspot.com/
Dodane: 13-02-2012 01:33
#Prynio - user - 30%
kiczka1991 napisał/a:
Właśnie... Jaką bieliznę preferujecie u dziewczyn? Panowie, macie pole do popisu :d

Hmmm... zwykle w koronki są fajne ^^ no i stringi mogą być ale to tak odświętnie.

--------------------
Dodane: 01-03-2012 12:14
#Kyuubi - user - 70%
Ja tam preferuje slipy. Bokserki są za duże i jak dla nie nie są wygodne. Stringów bym w życiu nie założył :d

--------------------

Razem możemy więcej :)
Dodane: 02-03-2012 18:45
#DeaDMen - user - 90%
Ja zazwyczaj chodzę w bokserkach, bo już się do nich przyzwyczaiłem i dość wygodnie się mi w nich chodzi czasem ubiorę slipy.

Dodane: 02-03-2012 18:55
#Seba-TQ - user - 10%
Ja chodzę w bokserkach ponieważ slipki mi nie odpowiadają i dla mnie są niewygodne. Bokserki najlepsze są luźne ale obcisłe też nosze choć są mniej wygodne.

--------------------
Ulubione mangi:
-Bleach -Fullmetal Alchemist
-Naruto
Ulubione anime:
-Naruto,-Deadman Wonderland,-Black Rock Shoter,-Durarara!,... Bardzo dużo tego jest.

Dodane: 02-03-2012 19:17
#tonko7 - user - 10%
Zwykle chodzę sobie w obcisłych bokserkach. Na mecze zakładam ściągacze termoaktywne - gacie z ochronką na genitalia i zapobiegają zerwaniu pachwiny :)

kiczka1991

Kobitki najlepiej wyglądają w niczym ;D

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online