Dodane: 23-08-2009 08:55 -
Odcinek 20 w Japońskiej wersji językowej jest już na stronie do obejrzenia. Aby zobaczyć go online zapraszam pod ten link:
http://dbpolska.n...online-543 Napisy pojawią się z opóźnieniem z racji problemów z łączem internetowym administracji.
--------------------

Dodane: 23-08-2009 11:10
Po prostu uwielbiam głos Frezera.
Sam odcinek bardzo ładnie skrócony, lada moment zacznie się walka z oddziałem specjalnym a potem Goku, witaj na Namek.
Muzyka jak zwykle, żadnej nowej ścieżki.
To raczej na tyle, ogólnie akcja zacznie się za 3 odcinki może 4 i na to czekam.
--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.

Dodane: 23-08-2009 11:21
Ta piosenka jak Goku leciał na Kinto świetnie pasowała

Odcinek fajny było trochę akcji a głos Frezera normalnie wymiata xD teraz powtórka można powiedzieć bo Goku znowu śpieszy na ratunek tak jak w sadze Sajan xD szybciej Goku, szybciej! xDD
Zaczynają się ciekawsze odcinki Kai'a i Naruto też a durna szkoła za tydzień
![[zly] [zly]](/templates/emoty/zly.png)
i będzie mniej czasu na oglądanie.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 23-08-2009 11:40
Po prostu boskie grafika wymiata z odcinia na odcinek wydaje się jak by był coraz ładniejsza grafika nie mogę sie doczekać walki Vegety z zarbonem. czekam n kolejne odcinki

Dodane: 23-08-2009 11:54
Odcinek jest elegancki dla mnie mistrzostwo

Dodane: 23-08-2009 11:58 -
No fajny odcinek, głos Frezera i ścieżka dźwiękowa. Końcówka z serii nic nie robienia, i zaraz zacznie się walka. I pomyśleć że w Z dopiero doleciał w tym odcinku do kaio.

Dodane: 23-08-2009 13:05
A w cale że nie xD Bo w 20 Goku złapał Bublesa, gonił Grzesia, walnął go xD i zaczął się trening Kaiokena
--------------------

Dodane: 23-08-2009 15:35
No z tego odcinka to mi się chyba najbardziej podobała... zapowiedź następnego, w którym zacznie się porządna akcja

Niedługo Ginyu Force, walka z Freezerem... Już wcześniej pisałam, że głos Freezera bardzo mi się podoba, jest taki w sam raz dla tyrana, aż ciarki przechodzą

I w tym odcinku fajnie, że wszystko tak skrótowo (pewnie znowu nowy eyecatcher będzie, bo nie ma już Cui [lub Kiwi jak kto woli xD]). No nic, czekamy na następny
PS. Zaczęłam być ciekawa, jak Team Four Star przedstawi te scenki z tych odcinków, czyli jaki będzie powód zabicia Cuiego?
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 24-08-2009 09:09
Nie wiecie czemu nie mozna pobrac odcinka ? mogłbym prosic o link bezposredni do pobrania ? Klikam na pobierz i przenosi mnie na strone glowna odcinka ... ;/

Dodane: 24-08-2009 09:19
Pobrać odcinka jeszcze nie można ponieważ nie ma go w strefie plików, w strefie plików narazie jest 19 odcinków.

Dodane: 24-08-2009 13:17
Gokufight napisał/a:
Pobrać odcinka jeszcze nie można ponieważ nie ma go w strefie plików ...
Rozumiem ... a wiadomo juz kiedy bedzie mozna go pobrac ?

Dodane: 24-08-2009 18:50
Miał być dziś rano ... a jest wieczór

.
Szkoda...

Dodane: 24-08-2009 19:29
Weźcie przeczytajcie newsa i nie zadawajcie głupich pytań. Za każdym razem w każdym jednym temacie każdemu jednemu na pw i może jeszcze na maila i gg mamy pisać że nie mamy dostępu do neta? Oszaleć idzie z wami.

Dodane: 25-08-2009 10:58
Wy to macie problemy ;/ kiedys bylo jeszcze OK bo byly odcinki od razu tłumaczone ... a teraz ? jest tylko coraz gorzej ;]

Dodane: 25-08-2009 11:06
siny1988 napisał/a:
Wy to macie problemy ;/ kiedys bylo jeszcze OK bo byly odcinki od razu tłumaczone ... a teraz ? jest tylko coraz gorzej ;]
Normalne problemy jak zwykli ludzie. Coś mi się wydaje, że za bardzo was rozpieszczaliśmy. Teraz jak jest jakieś opóźnienie, to od razu obsmarujecie nas na forum... Może trochę pokory userze?
--------------------

Dodane: 25-08-2009 11:06
czemu nie moge nadal obejrzec 20 odcinka online?? tylko jest takie smieszne ladowanie i nic sie nie dzieje :/

Dodane: 25-08-2009 11:31
Macias napisał/a:
Może trochę pokory userze?
Ja jestem osobą cierpliwą ;p ale jesli chodzi o nowe odc. DB Kai to jakos trudno wspomniec o cierpliwosci ;]

Dodane: 25-08-2009 11:56
Cierpliwą mówisz ? mamy dopiero wtorek czyli minęły niecałe 2 dni a ty już się domagasz,śmieszne... ja jestem osobą cierpliwą bo w ciągu tych dwóch dni nawet nie pomyślałem żeby się o to spytać

jak minie powiedzmy tydzień a nadal nic nie będzie to wtedy zaczynam się dopytywać, jak dostane wiadomość że nie mają czasu to potrafię to zrozumieć bo w końcu oni mają już po 20 lat i sami na siebie robią więc uzbrajam się w jeszcze większą cierpliwość i czekam... więc jako osoba cierpliwa mogę powiedzieć że ty raczej do takich nie należysz xDD
P.S. Podałem tu najprostsze wytłumaczenie czyli brak czasu a jak czytam problemy z netem to już się nie odzywam...
--------------------

Dodane: 26-08-2009 00:47
No i 20 odcinków za nami w DBZ dopiero zaczynaliby się bić z sajanami. DBKai odcinek 20 kończy się w połowie odcinka 45 DBZ. Czyli nieźle to wszystko wychodzi, akcja jest przez to udoskonalenie o wiele ciekawsza, dużo też nadrobią na walce w Cellem, pamiętam ile to trzeba było czekać zanim zniknie kurz po danym ataku...

Dodane: 26-08-2009 09:31
siny1988 napisał/a:
Ja jestem osobą cierpliwą ;p ale jesli chodzi o nowe odc. DB Kai to jakos trudno wspomniec o cierpliwosci ;]
Jak ci tak śpieszno to naucz się szukania w googlach. Tam nie ma problemu ze znalezieniem tego odcinka. Co do napisów to są na animesub.info więc jeśli ktoś chce niech sobie ściągnie (nienajlepsze w prawdzie ale lepiej z niż bez

)
Co do odcinka to ciekawy, zostało dużo scen wyciętych. Naszczęście mojej ulubionej nie wycięto
A jest nią jak Yairobe przynosi Goku fasolke, to zachowanie doktora itd
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.