Dodane: 19-03-2012 20:48
Mnie molestuje płyta ,a raczej komplikacja Eminema pt.Presents-the Re-Up.Jest tu wiele utworów z innych płyt dzięki czemu płyta nie jest nudna.
--------------------

Dodane: 19-03-2012 22:08
A mnie Zaczęło ponownie po dłuższym czasie molestować utwory Linking Park - raczej z tych starych ich utworów.
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 20-03-2012 16:01
Ostatnio zacząłem słuchać utworów Paktofoniki i przyznam, że nie mogę się od nich oderwać cały czas gdy siedzę przy kompie mam włączone ich piosenki.

Dodane: 25-03-2012 10:37
Aktualnie słucham dyskografii Linkin Parku.Do słuchania ich piosenek zachęca mnie fakt ,że nie poddają się schematom i stereotypom.Zacierają grubą linie pomiędzy typami muzyki i są w tym świetni.Zawsze wkurzało mnie to ,że ktoś uważa kogoś słuchającego rocka ,za "metala" ,a choćby słuchającego rapu ,za zwykłego "dresa".
--------------------

Dodane: 25-03-2012 12:10
Wcześniej miałem jazdę na metal teraz zanikła

.Słucham czasem owszem,ale tylko niektóre tytuły i już sporadycznie.Teraz jestem za klasyką albo czymś co ją naśladuje.Krótko mówiąc:
-Guns N' Roses
-lynyrd skynyrd
-dżem jeszcze czasem
-i blues tutaj wielu różnych wykonawców
-No i beatelsi czasem,oraz inne klasyki.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 25-03-2012 13:48
--------------------
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !

Dodane: 25-03-2012 17:59
Teraz już praktycznie nic, ale około miesiąc temu nie mogłem oderwać się od CHa la head Cha la(opening DBZ) i od piosenki, którą gwizdał Gohan w 4 filmie kinowym DBZ.

Dodane: 07-04-2012 16:59
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 17-05-2012 22:30 -
Ostatnio moją psychikę prześladuje utwór grupy Gang of four o tytule "damage goods" - nie jest to ani wokal szczególny, ani świetna gra gitarowa, jednakże utwór ma w sobie szczególny klimat.

Dodane: 21-05-2012 23:36 -
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.