Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 19:03
OnLine: 64, statystyki
index > Manga i Anime
Temat: Akira Toriyama nie żyje?
Dodane: 20-10-2009 20:12 - Edytowane przez by_black dnia 22-02-2011 12:07
Na początku chciałbym bardzo przeprosić za reklamę innej strony ale ona w żadnym stopniu nie dorównuje tej,
Spójrzcie na 1st newsa Fake czy...
http://www.anime-...l/news.php

Sądzę że to na 100% FAKE, zresztą przeczytajcie treść. Nie wydaje wam się trochę śmieszna?

Dodane: 20-10-2009 20:18
Już któryś raz ktoś przedwcześnie informuje o śmierci Toriyamy. Sądzę że jest on na tyle znany że gdyby taka rzecz miała miejsce gdzieś indziej zostałaby zamieszczona ta informacja :) W jakimś bardziej zaufanym portalu...

--------------------

Dodane: 20-10-2009 20:26
#Spark - user - 40%
Pff, jak ja nie lubię takich żałosnych żartów.. Gdyby to była prawda, DBP od razu by o tym napisało. Poza tym, na innych stronach ( bardziej wiarygodnych od tego anime cośtam ;p) nie ma takich informacji. Ale jak się człowiekowi nudzi to pisze takie bzdury. "Sławny rysownik zamordowany w wannie przez toster" haha xD Pozdrawiam

Dodane: 20-10-2009 20:32
#by_ikar - systemadmin - max%
Matko co za głupoty, news z 12 października i o dziwo 18 października premiera odcinka dbkai ma się normalnie? :) i to jeszcze z tym tosterem dołożyli xD daruj sobie tamą stronę i informacje na niej zawarte bo są brane znikąd.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 20-10-2009 20:39
#Darknes - user - max%
O ludzie co za idioci [umarl] nabrał kredytów ? po co ? jak on ma sporo kasy za swoją twórczość a z tym tosterem to dobre... xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 20-10-2009 20:43
#Zuza - user - max%
Łoo w pytę, ładnie z nimi. Chcą po prostu nabić sobie odwiedziny chyba, chociaż w fatalny sposób, bo to niefajne delikatnie powiedziawszy korzystać na czyjejś śmierci.. Toć to ściema roku.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 20-10-2009 20:49
#malpex - user - max%
Niezle pocisneli XD to pewnie taki chwyt marketingowy zeby ludzi sciagnac... głupi zart a z tym tosterem to juz wogule jazda :p nie kumam jak on popełnił samobojstwo podcinajac gradło tosterem [skrzywiony] lol :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 20-10-2009 20:54
#pajdek76 - user - 50%
Haha on umarł, a żadne źródło tego nie potwierdza oprócz podrzędnej strony. Takie osoby to na pierwszych stronach portali o anime były by ogłaszane... Zresztą jak można sobie podciąć gardło tosterem chyba jakiś radziecki musiał by być.

--------------------

Dodane: 20-10-2009 21:56
#Cyrus - user - max%
Ale jaja xD Koleś musi mieć ładnie na bani żeby coś takiego n napisać ;P Możliwe że jest to celowa plotka bo się starannie przyłożył do opisania sytuacji :p Szkoda, e tylko on o tym wie...

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 20-10-2009 21:58
#enigma - user - max%
O nie ! Akira nie żyje ! :( Kurde i co ja teraz zrobię ? :( Lepiej żeby takie fake newsy dawali niż kopiowali z tej strony, co już zdarzało się nie raz, prawda Filip ? :d Takie strony są żałosne, no niestety, tacy idioci też żyją. :p

Dodane: 21-10-2009 09:11
#by_black - systemadmin - max%
Sprawdziłem główne źródła informacji oraz oficjalne portale jedyne co ukazało się przed moimi oczami to zagraniczna strona gdzie na forum, ktoś się o to zapytał, więc to nie Polacy wymyślili tą bzdurę, jednak tak czy siak, pogratulować pomysłu, trzeba być totalnym debilem..

http://www.wykop....a-nie-zyje a tutaj się wzięło to coś..

--------------------
Dodane: 21-10-2009 13:22
#olek_mi - user - max%
Twórca mangi "Crayon Shin-chan" - Yoshito Usui - zaginął 2 tygodnie temu. Jego rodzina skontaktowała się z policją, a ta rozpoczęła poszukiwania w prefekturze Saitama i poza nią.

Kilka dni temu znaleziono ciało 51-letniego mangaki pod górą Arafune. Po autopsji, policja oświadczyła iż prawdopodobnie przewrócił się i spadł z klifu z wysokości okolo 120m. Prawdopodobnie zmarł na miejscu.

HAHA xDDD... Zszedłem trochę niżej tego newsa i znalazłem to info. Oni uśmiercają kogoś co jakiś czas :p .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 21-10-2009 13:52
#by_black - systemadmin - max%
Wiecie ja powiem tylko tyle, że wciąż jest taka głupia mania słabych stron na wymyślanie bzdurnych informacji byle podskoczyć w zainteresowaniu fanów, tylko szczerze powiedziawszy osobiście to jeszcze bardziej zlałbym taką stronę.

--------------------
Dodane: 21-10-2009 14:22
#Karolex - user - 90%
To jest jakiś niesmaczny żart. Za głowę się złapałem gdy to przeczytałem. Tu piszą o morderstwie Akiry a obok jego zdjęcie z "zabawnym" uśmieszkiem. "Admini" albo chcą sobie nabić odwiedzin albo naprawdę się nudzą. Prawdopodobnie tą stronę prowadzą osoby poniżej 15 roku życia.

Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 21-10-2009 14:24
#malpex - user - max%
Takie informacje sa straszne. I to nie chodzi o to ze byłaby to prawda bo to co innego. Ale straszne sa dlatego ze jak ktos byl jego fanem i zajzal na taka strone to mogł pasc na zawał :p W ogóle nie rozumiem tych ludzi co wypuszczaja takie informacje... poprostu szkoda słów.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 21-10-2009 14:39
#by_ikar - systemadmin - max%
Generalnie to nie jest po to żeby sobie odwiedzin nabić, bo co z tego że nabijesz sobie odwiedzin? Według mnie, to jest kiepskie poszukiwani informacji w kiepskich źródłach, głównie polskich, bo gdzie na zagranicznym o takich głupotach piszą? Się jeszcze nie spotkałem. To jest tak samo jak ze streszczeniem DBAF, nikt nie wie skąd się wzięło, ale fajnie to mieć na stronie, bo wszyscy to mają, albo ktoś lepszy od nas to ma. Jakby akira umarł daje sobie nogę uciąć że pierwsze co to odczulibyśmy to w odcinkach dbkai, a potem wszystkie serwisy gdzie jest odrobina nawet nawiązania do DB by o tym alarmowały.

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 21-10-2009 15:07
#C@rL - user - max%
Fake jakich dużo w dzisiejszych czasach.. napiszemy o kimś, że umarł i zwrócimy na siebie uwagę! Takie jest rozumowanie 14 letnich adminów stron internetowych. Trochę to żałosne ale ponoś wszystko idzie do przodu :o

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 21-10-2009 15:29
WOW poderżnął gardło tosterem kurde dobry jest ja tak nie umiem.. :p Nie no kurde żal mi tych ludzi którzy piszą takie bzdury kurde naprawdę nie mają co robić [yyy]

Dodane: 21-10-2009 17:56
#Macias - user - max%
Nie mieści mi się w głowie, jak forum fanowskie o anime, może wydać tego rodzaju fałszywą informację. Może i podskoczy im odrobinę frekwencja osób na stronie, ale jakim kosztem? Jak ludzie nazywający się fanami Dragon Balla mogą siać takie herezje pod adresem boga ojca anime? To oburzajace. W dodatku pewnie połowa odwiedzających stronę od razu uwierzyła w te puste słowa. Po prostu żal mi tak prymitywnie debilnej redakcji...

--------------------
Dodane: 21-10-2009 18:17
A dajcie spokój, a takie ploty to też już często bywały. Ale zgodzę się z Ikarem, że raczej by emisja kolejnego odcinka DB Kai nie odbyła by się tak normalnie. I w ogóle, coś by o tym mówili na jakiś porządniejszych portalach.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online