Dodane: 26-07-2011 15:45
Mam pytanie, zamierzam kupic sobie DB na PS3, ale nie wiem jaką wybrać, chcem aby jak najbardziej przypominała Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3. Co możecie mi polecic. Cena nie gra roli.
--------------------

Dodane: 26-07-2011 15:58
Ja proponuje zaczekac na ultimate tenkaichi

bo gry na ps3 ktore sa teraz w sklepach sa kiepskie chyba ze raging blast 2 gdzie masz ta kinowke z doktorem Raichim.
--------------------
Dziel się swoją wiedzą!!!
To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności...

Dodane: 31-07-2011 19:01
Ehh, a ja mam nowy problem z tą grą na PCSX2. Stało się tak. Gram wczoraj na padzie, przechodzę grę na nowym poziomie trudności, i jest walka Vegeta vs Goku, ostatnia w Sayian sadze. I gdy ten mówił "Injured... Injured by this low-class scum!", no nieważne, to wtedy jest walka - Galick Gun z Kamehameha. Wtedy się dowiedziałem o problemie. Analogi przestały działać. Nie wiem co sie stało. Stawiam, że to wina emulatora, a raczej opcji analogów, bo gdy ustawiam sterowanie strzałkami jako gałka, to działa ok. Tylko chodzi o oś Y i X. Nie chcą działać, nie wiem o co chodzi, bo działały sprawnie. Na joysticku jest włączony analog, jednak w sterowaniu nie da się go "załączyć". Używam pluginu SSSPSX Pad Preassure Mod 1.7.1.
Wszystko jest normalnie ok - strzałki chulają, przyciski wszystkie też, nawet mogę się transformować przez R3, ale gałki to nie mam pojęcia co z nimi w tym pluginie.
Są ustawione w ten sposób:
LX:J0_AXIS0
LY:J0_AXIS1
RX:J0_AXIS5
RY:J0_AXIS2
Ma ktoś pomysł jak to zrobić, żeby działało?
--------------------
THIS
IS
SPARTA

Dodane: 31-07-2011 21:03
czester123tenja napisał/a:
Mam pytanie, zamierzam kupic sobie DB na PS3, ale nie wiem jaką wybrać, chcem aby jak najbardziej przypominała Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3. Co możecie mi polecic. Cena nie gra roli.
Raging Blast 2... nic innego bardziej przypominającego BT3 jeszcze długooooo nie zobaczymy...
Jeśli bardzo zależy ci na fabule to Raging Blast, bo 2 nie ma fabuły, zamiast niej jest tryb Galaxy Mode.

Dodane: 17-10-2011 10:26
Witam mam pytanie jak zmieni poziom trudności w turnieju bo np. włączam Cell Games i włącza mi się 2 poziom trudności a potrzebuje włączyć na 3 poziom żeby odblokować postać King Cold z góry dzięki.

Dodane: 17-10-2011 16:26
Niestety, ale w kwestii turnieju wszystko zależy od szczęścia. O ile dobrze pamiętam, to są dwa tryby do wyboru, i to właśnie w tym drugim mogłeś sobie samodzielnie wszystko ustawić, tylko że nie zdobywało się wtedy ani nowych postaci, ani kasy.
Musisz po prostu cierpliwie czekać, aż w końcu trafi się odpowiedni poziom, tyle.
--------------------

Dodane: 18-10-2011 17:48
Właśnie to jest troche bezsensu. Ograłem się tyle i nic zawsze mi sie jakaś słaba postać trafiała. Czasami nawet 1 walki nie mogłem wygrać.

Dodane: 28-11-2011 17:26
Ta gra nie wiem jak na PS ale na PC jest zaj***** można się trochę pobawić i co najlepsze można grać historię jak w anime

Dodane: 28-11-2011 18:01
No na kompa jest świetna, a co do wszelakich konsol... nie miałem z żadną styczności, jakoś mnie nie kręcą

Dodane: 29-11-2011 19:55
Ta gra nie wiem jak na PS ale na PC jest zaj***** można się trochę pobawić i co najlepsze można grać historię jak w anime
Na kompa macie na myśli emulatory? Czy powstała gra przerobiona pod pc?

Dodane: 21-12-2011 17:41
Ta sam osobiście przechodzę gre na pc. Ja mam emulator pcsx2 0.9.7 r(3878) i gra się świetnie wszystko płynnie chodzi.

Dodane: 25-12-2011 17:11

Dostałem grę na gwiazdkę, muszę przyznać SUPER, ale niestety gra oszukuje jak nic, gram na EASY a Perfect cell w ostatniej walce Sagi z Androidami rozwala mnie dość szybkim tempie, złaszcza robi takiego mega kombosa na bliski kontakt że odbiera jeden pasek energi z czterech w pare sekund, a ja w niego walę wszystkie techniki a on non stop unika czasem przyjme na klatę ale zadaje to mniej obrażeń.
Ma ktoś pomysł jak go rozwalić, na you tube widziałem jak ktoś dawał radę, ale on robił tam jakieś teleporty jak go piąstkował a ja nie wiem jak to się robi, naciskam wszystkie przyciski i nic.

Dodane: 26-12-2011 00:05
Z tego co pamiętam musi starać się przeżyć ale też zabierać mu trochę hp on się będzie ładował ale na koniec (jakieś 5-10 min walki) będzie walka na kamehameha i wtedy możesz go rozwalić. Mam nadzieje że używasz R3 jak pojawia się na ekranie ?

w większości właśnie o to chodzi w tej grze bo wtedy ze sobą gadają itp

. Dla mało rozgarniętych R3 to wciśnięcie prawego analoga.

I to by było na tyle jak ktoś ma pytania to piszcie całą grę przeszedłem oprócz tych 100 battles u c17 i c18 bo nie chciało mi się każdej na Z. Pozdrawiam

Dodane: 07-01-2012 02:13 -
Mógłby ktoś rzucić linka do tej gry, bo coś nie mogę znaleźć, a jak już coś znajdę to pokazuje mi się, że link wygasł.

Dodane: 07-01-2012 04:44
--------------------

Dodane: 17-01-2012 19:30
Mam pewien problem z tą grą. Otóz, gdy zaczyna się ten filmik jak się włącza grę to mi co chwilę pokazuje się czarny obraz, znaczy mam 2 sekundy tego filmiku i potem ze 3-4 sekundy czarny obraz i tak cały czas. Wchodzę w menu i tak wszystko ok, ale gra jakby ścinała labo wolno chodziła. Jakieś porady? Gram na PC.
Kompa mam:
- procesor AMD Athlon64 X2 5200 + BOX
- karta gr. 512 MB
- pamięć 2GB DDR2

Dodane: 18-01-2012 11:47
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"
YOUTUBE.COM/user/srocek2

Dodane: 20-01-2012 22:50
Błąd wczytywania strony mi się pokazuje. Nie wiem może wrzuć to na coś innego? Bo chętnie bym spróbował twojego ustawienia.

Dodane: 20-01-2012 23:09
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"
YOUTUBE.COM/user/srocek2

Dodane: 25-03-2012 21:52 -
Witam, mam mały problem. Od pewnego czasu gram w tenkaichi 3 na pc w emulatorze dolphin. Ustawienia klawiszy wygladaja mniej wiecej tak:
http://www.wrzuca... Problem polega na tym, ze podczas grania np. Sagi trzeba w pewnym momencie zrobic change (w lewym dolnym rogu wyskakuje C ) i po nacisnieciu ( a nawet spamowaniu) przypisanego klawisza, w moim przypadku L shift, nic sie nie dzieje. Probowalem przypisac inny klawisz m.in. P, lecz nic to nie dalo...
Gram na laptopie wiec bralem tez pod uwage klikanie przycisku fn. Prosze o odpowiedz.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.