index >
Portal
Temat: Portal: Dlaczego piszesz na forum?

Dodane: 11-10-2011 00:38
Gohuś tu ma rację nie jest to której z koleji forum gdzie piszę. Właśnie na tym forum mam najwięcej postów choć zdarzały się także inne strony gdzie pisałem ale nie z taka intensywnością i chęcią bo w końcu się znudziły. Tutaj jest inaczej.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 07-12-2011 15:06
Pisze tu ponioewarz jestem wielkim fanem dragon balla. Kiedy bylem ciekawy czy są jakies nowe serie to napisalem do wujka gogle i okazalo sie że są nawet filmy kinowe więc zaczołem sciągać gdy już wszystko sciągnolem pomyslalem: zobacze co ci ludzie na tym forum wypisuja,
Zaciekawili mie ludzie ,administracja stony. Wiec zaczołem się udzielać
Narazie dużo brakuje mi do "Aktywny użytkownik" ale mam nadzieje ,że kiedyś to nastąpi
..

Dodane: 07-12-2011 15:17
Zaczęło się od Dragon Balla. I myślę, że taki był zamysł tworzenia tego portalu - żeby przypomnieć dawnym fanom DB. Potem zainteresowałem się Naruto, a następnie Bleachem. Ale tak naprawdę powodem tego, że nadal tu jestem nie jest czytanie mangi online, czy oglądanie anime online, ale właśnie forum. To jest największy sukces twórców tej strony, wielotematowe forum. Oczywiście mieli sporo szczęścia, bo inteligentni ludzie są swego rodzaju współtwórcami tej strnki.
--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.
Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski
"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Dodane: 07-12-2011 15:23
Piszę bo nie mam życia, przyjaciół, tylko tutaj mogę się rozerwać. Noł lajf
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
.
A tak serio, czemu piszę? Konto mam od bardzo dawna, ale nie udzielałem się, potrzebne mi było tylko do ściągania plików, udzielałem się natomiast na innej stronie (ale nie na forum). Ostatnimi czasy zalogowałem się tutaj i coś mnie tchnęło (przeznaczenie!) żeby odpisać na temat. No i od tematu do tematu jakoś tak zostałem.
Forum nie ogranicza się tylko do Dragon Balla (chociaż fanem jestem, ale ile można o tym samym?), więc znalazłem wiele tematów, na które się wypowiedziałem, bądź chce jeszcze to zrobić ^^. No i jest dużo fajnych ludzi, więc po pracy jak mam czas i akurat nic innego do roboty, to wbijam.
Tak wygląda moja historia, TAADAAM

Dodane: 07-12-2011 15:45
siuber napisał/a:Pisze tu ponioewarz jestem wielkim fanem dragon balla. Kiedy bylem ciekawy czy są jakies nowe serie to napisalem do wujka gogle i okazalo sie że są nawet filmy kinowe więc zaczołem sciągać gdy już wszystko sciągnolem pomyslalem: zobacze co ci ludzie na tym forum wypisuja,
Narazie dużo brakuje mi do "Aktywny użytkownik" ale mam nadzieje ,że kiedyś to nastąpi
..
Masz rację, dużo, a nawet bardzo dużo Ci brakuje

.Popracuj nad ortografią, pisz dłuższe posty, a może za 1 rok Cię Black przyjmie xD.
Ja obecnie piszę na forum, ponieważ...trudno powiedzieć

, po prostu się przyzwyczaiłem, nie ma co, to forum ma w sobie to coś, ten klimat, atmosferę..to mnie tutaj utrzymuje.Mam nadzieję, że zostanę tu do końca i chociaż raz spotkam się z AU xD.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 13-12-2011 14:49
Ja piszę bo w moim otoczeniu nikt się nie interesuje mangą i anime, a tu jest masa ludzi z którymi można o tym porozmawiać. Po za tym te forum ma w sobie coś magicznego, fajny klimat i można pogadać na różne tematy.

Dodane: 20-01-2012 19:44
Jest prosta odpowiedź, chęć podyskutowania na temat anime, które uwielbiam. Czasami są to posty, typu żeby komuś uświadomić, że pisze głupoty, nie negując go, a argumentując swoją opinie. Czasami natomiast po zwykłe wyrażenie opinii, czasami jakaś rada itd..
Głównie forum przyciąga mnie już pewien czas, ciekawe jest i ma swój klimat oraz poziom.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 20-01-2012 20:07
Ja piszę na forum ponieważ chcę wymieniać się poglądami na różne tematy. Ale tak naprawdę znalezłem się tutaj dzięki Dragon Ballowi. Szukałem jakiejś fajnej stronki gdzie mógłbym rozmawiać z innymi użytkownikami o mojej pasji, czyli anime i mandze ( a w szczególności o Dragon Ball'u ). I znalazłem. Tak jak już wyżej panowie pisali forum stoi na wysokim poziomie i ma swój ( świetny ) klimat
![[szeroki] [szeroki]](/templates/emoty/szeroki.png)
.

Dodane: 20-01-2012 20:17 -
Ja na tej stronie znalazłem się ponieważ ponownie chciałem obejrzeć naruto , przypadkowo znalazłem tę stronę (to było prawie rok temu) i tu zostałem. Po jakimś tygodniu od zarejestrowania , zacząłem się udzielać na forum i tak zostało teraz nie widzę swojego życia bez przynajmniej jednego logowania dziennie i napisania czegoś na forum. ,Atmosfera sam jest zaje$%^ nigdzie indziej na forum nie ma takiej.
Oczywiście na samym początku popełniałem dużo błędów i nie dawałem wogóle przecinków teraz błędów popełniam mniej , a i przecinki zacząłem dawać choć w różnych miejscach , ale przynajmniej idzie rozróżnić. Na dodatek nauczyłem się sam poprawnej pisowni niektórych wyrazów z uniwersum naruto. W tym najsławniejszy wyraz Kyuubi.
Moja chęć do pisania została zauważona dzięki czemu dostałem się do grupy AU(aktywni użytkownicy).
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 20-01-2012 20:47
owerfull napisał/a:siuber napisał/a:Pisze tu ponioewarz jestem wielkim fanem dragon balla. Kiedy bylem ciekawy czy są jakies nowe serie to napisalem do wujka gogle i okazalo sie że są nawet filmy kinowe więc zaczołem sciągać gdy już wszystko sciągnolem pomyslalem: zobacze co ci ludzie na tym forum wypisuja,
..
Masz rację, dużo, a nawet bardzo dużo Ci brakuje

.Popracuj nad ortografią, pisz dłuższe posty, a może za 1 rok Cię Black przyjmie xD.
Ja obecnie piszę na forum, ponieważ...trudno powiedzieć

, po prostu się przyzwyczaiłem, nie ma co, to forum ma w sobie to coś, ten klimat, atmosferę..to mnie tutaj utrzymuje.Mam nadzieję, że zostanę tu do końca i chociaż raz spotkam się z AU xD.
Mam stwierdzoną dysleksje i dysortografie to sie nie czepiaj
A ze słownikiem nie bede siedział bo to za dużo roboty (bardzo dużo)
ale i tak sie nie liczy ranga na forum (ale zawsze fajnie miec) liczy sie to co sie ma w sercu ,w duszy i mądre slowa przelewane w tym przypadku tutaj ja takie mam. choć nie zawsze

Dodane: 02-02-2012 11:28 -
Na interii znalazłem ciekawą wypowiedź.
Naród polski to naprawdę specyficzne
społeczeństwo, niby rozmodlony i tak katolicki
kraj a jednak depcze i gardzi najważniejszym
przykazaniem , które dał ludziom Bóg a mianowicie
poszanowanie bliźniego swego. Jesteśmy narodem tak
przesiąkniętym zawiścią i wrogością do drugiego
człowieka, że ta cała maska rozmodlonego narodu to
chyba jakiś żart lub część składanki jakiegoś
bożego projektu. Wystarczy tylko poczytać
wypowiedzi forumowiczów, wypowiedzi czytelników
lub wszelkich opinii tzw. komentarzy odnośnie
wszelkiego rodzaju tematów i artykułów ukazujących
się w necie na zagranicznych portalach. Po
krótkiej obserwacji zauważycie że tam nikt nikogo
nie opluwa nie obrzuca błotem, nie wyzywa go, nie
poniża i nie wytyka błędów ortograficznych tylko
skupia się na prowadzonej dyskusji i wyraża swoja
opinię na temat jaki jest właśnie komentowany. U
nas natomiast chodzi o to aby zwymyślać i zgnębić
autora ostatniego komentarza lub wypowiedz swoja
kierować w znienawidzoną przez siebie frakcje
polityczną i ludzi którzy są po jej stronie
,niezależnie od tego jaki artykuł jest komentowany
,jaki ma charakter i czego dotyczy, czy to
wydarzeń ze świata polityki, czy to sportu czy tez
dramatu drugiego człowieka a nawet zagadnienia
pogodowe. Nieważne wszystko sprowadza się do tego
aby pokazać ile w nas jest nienawiści do drugiego
człowieka, chociażby z tego powodu że należy do
odmiennej od naszej grupy politycznej. Jesteśmy
przez to bardziej pogańskim i dzikim narodem niż
nam się wydaje. Gdybyśmy mogli to
powskakiwalibyśmy sobie na wzajem do gardeł tylko
dlatego któż ma odmienne zdanie od naszego. Skąd
ta wrogość do drugiego człowieka się pytam, skąd
???a zwłaszcza do rodaka!! Ktoś kiedyś powiedział,
że gdyby nasz naród nie był zepsuty ta zawiścią i
wrogością do drugiego człowieka to bylibyśmy
narodem silniejszym od Izraela...!!! Myślę że jest
w tym sporo prawdy.. Pozdrawiam
Cieszę się że na tym portalu takie zachowania występują rzadko dlatego warto tu pisać. Npolska ma ciekawy klimat i ciężko o taki na innych portalach o M&A.

Dodane: 12-02-2012 05:55
Lubię rozmawiać z ludźmi jak i komentować mangę, anime nie lubię natomiast jak ktoś wali byki ... to strasznie źle działa na moje oczy z tego powodu też się nie udzielam czasami bo to mnie irytuję jak to kolega "siuber" napisał Dyslekcja, Dysortografia to są symptomy słabego wzroku więc nie wiem jakim cudem to usprawiedliwi takich osobników od ortografi? słabo widzisz? rozmazują ci się litery? OKEY! ale kur** jakoś piszesz a może jesteś ślepy że na czerwony Ci się pokazuje? Tyle odemnie.
Może trochę za szorstko pod koniec ale cóż ... każdy ma swój limit nerwów.
--------------------

Dodane: 02-03-2012 21:48
Lubię pogadać z kimś na różne tematy, wymieniać opinie na różne tematy. Jeśli chodzi o anime/mangę, to akurat w mojej miejscowości będzie z 2-3 osoby, które w miarę się tym interesują. Piszę, bo po prostu lubię. No i można zawrzeć nowe znajomości

Dodane: 03-03-2012 17:54
Piszę ponieważ lubię się dzielić z innymi moimi opiniami na dany temat jak i czytać jakie zdanie mają inne osoby.

Dodane: 03-03-2012 18:13
Cóż pisze na tym forum,przez długi okres w prawdzie nie pisałem ,ale wróciłem.Fajna atmosfera,coraz to nowe tematy nie sztywno trzymający się użytkownicy,ale zawsze jakiś żart dowalą,dlatego chce się tu pisać

.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 21-04-2012 18:43
Kiedy szukałem jakichś info o DB często trafiałem na to forum. Ponadto zobaczyłem że jest strefa plików więc kolejny plus. Zarejestrowałem się i jestem
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.