Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 19:04
OnLine: 41, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: Demotywatory.pl
Dodane: 12-05-2010 17:38 - Edytowane przez olek_mi dnia 12-05-2010 17:40
#olek_mi - user - max%
Rzadko wchodziłem na demoty, ale ostatnio wszedłem dzień po dniu, a na stronie głównej nic nie uległo zmianie :p . Teraz na fali są komixy..

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 12-05-2010 17:51
#JCD - user - max%
No tu się zgodzę, coraz więcej osób zaczyna chwalić sobie komixxy. Więc trzeba się nimi nacieszyć zanim zwali się tam cały internet :p

--------------------

Dodane: 12-05-2010 18:00
#olek_mi - user - max%
Niestety zauważalne staje się zjawisko występowania komixxów głupiej treści. Być może spowodowane jest to tym, że dzieci z demotów przenoszą się na konkurencyjną stronę by zatruwać im życie xD.

--------------------

Dodane: 12-05-2010 18:03
#JCD - user - max%
Na na razie na "główną" komixxów nie narzekam ale nie o tym jest temat), w przeciwieństwie do demotów, gdzie ewidentnie poszli na ilość a nie na jakość.

--------------------

Dodane: 12-05-2010 18:08
#olek_mi - user - max%
Od początku powstania strony zakładałem, że nadejdzie w końcu taki moment, że te demoty będą się powtarzać, a ludzie nawet siedzący w nich od zarania strony nie połapią, który już był, a który jest nowy. Poza tym coraz częściej widzę nabijanie się z innych, a demotywatory..

--------------------

Dodane: 13-05-2010 19:53 - Edytowane przez Bociak dnia 13-05-2010 19:59
#Bociak - user - max%
Faktycznie, demoty są coraz częściej o tym samym. Fizyka i inne pierdoły już przynudzają. Oczywiście demotywatory nie znudziły mi się w takim stopniu jak wam, gdyż rzadko wchodzę na tą stronę, jednak to już nie to samo co kiedyś.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-07-2010 21:50
#MidulGT - user - 80%
Za swoich czasów kiedy mniej ludzi interesowało się demotywatorami owszem była to bardzo fajna stronka, lecz kiedy weszły dzieci neo które dodają 5 razy podobny demot to to przestaje być ciekawe i zaczyna się robić nudne ;p

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Dodane: 05-08-2011 09:19 - Edytowane przez bake1 dnia 05-08-2011 01:28
#bake1 - user - 50%
wrzuciłem na demoty demota mojego autorstwa w którym opisałem prawdziwe wydarzenie, jednak na główną nie ma narazie co liczyć bo jest mała liczba głosów "mocne"
pomożecie mi?oddacie pozytywny głos?
z góry dziękuje
http://demotywato...iaandquot;

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Demotywatory

Dodane: 05-08-2011 11:21 - Edytowane przez Sango dnia 05-08-2011 11:24
#Sango - user - 100%
bake1 napisał/a:
wrzuciłem na demoty demota mojego autorstwa w którym opisałem prawdziwe wydarzenie, jednak na główną nie ma narazie co liczyć bo jest mała liczba głosów "mocne"
pomożecie mi?oddacie pozytywny głos?
z góry dziękuje
http://demotywato...iaandquot;

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Demotywatory

Eee całkiem niezłe przynajmniej się porządnie uśmiałem (z ostatniej linijki) . A teraz większości tych 'demotywatorów' nie są ani śmieszne, ani pouczające, widać że robią to ludzie - beztalencia - więc tam nie wchodzę

PS. dzieję demoty oceniłbym na takie "bezpłciowe"

--------------------

Dodane: 09-02-2012 22:35
#Byczusia - user - 80%
Dawniej demoty to była fajna strona teraz? Żal dupę ściska jak widzę co kolejne demoty, o podobnej treści, zerżnięte z innych serwerów, czy jakieś denne np. ,,Mroczny krążownik", jak była era demotów ,,Ale Ja nie byłem pijany! Stary(i tu co ten zrobił).Czy demoty na zasadzie- są cycki jest główna(a treść jakaś denna), albo te historyjki z palca wyssane. Staram się tam jak najmniej wchodzić bo patrząc na główną mogę zawału dostać.

Dodane: 09-02-2012 22:44
#Arti1915 - user - 90%
Demotywatory przestałem już oglądać dłuższy czas temu. Teraz to strona bardziej przypominajaca coś pokroju kwejka, niż tych starych dobrych demotywatorów. Teraz ludzie wrzucają tam kawały, śmieszne filmiki, a stare demotywatory to tylko ułamek tego co jest teraz. Strona się zmieniła, co moim zdaniem wszyło jej na gorsze. Obecnie przeglądam chyba tylko kwejka.

--------------------

Dodane: 09-02-2012 22:47
#Utah - user - 30%
Demotywatory się niestety popsuły. Jak się czyta kolejne demoty, to aż mozna dostać mdłości taaakie nudy :( Teraz przerzuciłam się na fabrykę memów, mistrzów.org i komixxy.

--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 10-02-2012 12:24
#slander - user - 70%
Kiedyś lubiałem, ale potem już wszaystko na tej stronie robiło sie powtarzalne, wię c nie było sensu oglądać tego. Teraz najbardziej lubię mistrzowie i komxxy. O taak! :d

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 03-03-2012 09:27
#DeaDMen - user - 90%
Zwykle wchodzę na tą stronę gdy się nudzę na kompie, bo żadnym fanem demotywatorów nie jestem.Stronka jest całkiem fajna, ale ostatnio wszystko zrobiło się powtarzalne, lecz czasem trafi się jakaś perełka. :)

Dodane: 03-03-2012 10:55
#Ahalian - user - 80%
Co jakiś czas sobie wejdę i popatrze, ale bardziej wolę takie strony jak: besty, wiocha. Demotywatory robią się już coraz nudniejsze, pomysły im się koczą. Również teraz wszystkie demoty są takie same, lub różnią się tylko napisem.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online