Dodane: 24-11-2009 17:19
Siemka tak sobie pomyślałem że się pobawię w photoshopie i zrobiłem 1 sygnę:
To jest moja 1 praca w photoshopie także proszę o wyrozumiałość i porady
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------

Dodane: 24-11-2009 22:51
Jak dla mnie całkiem spoko, tylko czegoś brakuje na twarzy Naruto, a żeby dowiedzieć się czego przyjrzyj się dokładniej swojemu avatarowi. Ogólnie 8/10
--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne

Dodane: 25-11-2009 19:34
No faktycznie masz rację zapomniałem o szczególe
No ale cuż.... życie
W piątek zrobię nowe sygny to wstawię
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------

Dodane: 25-11-2009 19:51
Jak na początek wcale źle nie jest, właściwie jest bardzo dobrze

. No cóż ale wiele pracy w końcu przed tobą. pierwszą moja radą jest to żeby sygny były mniejszych rozmiarów np. takich jaki mam np ja. Po drugie ściągnij sobie jakieś tutki, po kolejne długo myśl nad treścią pracy, rozmieszczeniem, nad jej elementami. Czyli nie daj się złapać modzie na ilość, zwracaj uwagę na jakość. Jak będziesz trenował stosując się do tych zasad daleko zajdziesz xD.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 25-11-2009 19:59
OK co do wielkości to tak radzili w tutkach ale zmiejszyć to nie problem
Co do tutków to znalazłem pare GB video tutków z pl lektorem także będzie co robić
--------------------
Zapraszam na moje GFX

Dodane: 25-11-2009 20:02
No ale wiesz, to forum jest przyzwyczajone do innych wielkości niż te które preferują w tutku którego przeczytałeś. A tak na marginesie, pomyśl też o ramkach xD.
--------------------

Dodane: 25-11-2009 20:05
Właśnie właśnie powiedz mi proszę jak zrobić te przeklęte ramki męczyłem się z tym chyba z pół godziny i zrobić nie umiałem
--------------------
Zapraszam na moje GFX

Dodane: 25-11-2009 21:07
Nie no jak na pierwszy raz to jest super, co prawda jak na sygnę to wymiary są mocno za duże ale ogólnie praca zła nie jest zwłaszcza że to twoja pierwsza, jestem ciekaw co będziesz umiał po obejrzeniu tych tutków
A ramki to jeśli masz angielskiego PS'a to są zaznaczasz cały obrazek -> prawy przycisk myszki i wybierasz 'Stroke'. Ja znam tylko taki sposób może jest i inny ale za dużego obeznania w PS'ie nie mam
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 26-11-2009 17:07
Jak na początek to nie jest źle.. wierz mi, że widziałem gorsze prace

Trochę za jasne to ale jeśli chciałeś osiągnąc taki właśnie efekt to brawo! ;p 6/10
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 26-11-2009 18:15
Bardzo przyzwoita sygnatura, ładna i estetyczna, co prawda rozmiary dosyć spore, no ale po za tym to mi się podoba. Nawet napis nie najgorszy, a większość właśnie z dobraniem napisu ma największy problem.

Dodane: 29-11-2009 16:31
Siemka poprawiłem te 1 sygnę ale jakoś zbytnio mi ti nie wyszło... .Ta ramka i wogóle xD
wyszło tak:
No ale zrobiłem też nową sygnę ale w 2 wersjach bo obydwie mi się podobają:
1.
2.
OCENIAJCIE !!
--------------------
Zapraszam na moje GFX

Dodane: 30-11-2009 19:34
Ta twoja nowa sygnatura podoba mi się bardziej w pierwszej wersji. Jednak za obie mogę dać z 6/10. Dlaczego? No cóż musisz więcej kombinować nad wklejeniem rendera w tło.
--------------------

Dodane: 03-02-2010 19:56
--------------------
Zapraszam na moje GFX

Dodane: 03-02-2010 23:45
Porządna dawka sygnaturek i to ja lubię! xD Niektóre sygny są średnie, a niektóre naprawdę niezłe. Taką radę mogę jedynie Ci dać, żebyś skupiał się na dobrym wtopieniu postaci, oraz napisu w tło. Ogólnie jest bardzo dobrze

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 04-02-2010 20:32
Dzięki za opinie postaram się w następnych

Tylko coś ostatnio mi Photoshop zaczął szaleć ;/ i wyskakuje jakiś błąd. ;/ eh....
--------------------
Zapraszam na moje GFX

Dodane: 10-02-2010 02:30
Nie rób na ilośc ale na jakość, szczerze to nie znalazłem tu żadej która jest tak naprawde godna uwagi. Lepiej sie skupić nad jedna praca i robic jak przez dłuzszy okres czasu niż zrobić kilka przez kilka dni.
Tak jak było juz powiedziane wiecej pracy nad renderem i popracuj nad napisem, niektóre nie wyraźne, spróbuj moze porobić w innych wymiarach sygny bo nie nie zawsze render pasuje w dany wymiar a moze lepiej wyglądać w innym.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 15-02-2010 11:37 -
Zrobiłem 3 nowe sygny i napis. Do napisu daję link bo jest bardo duży i jest to animacja i niektórym mogłoby strasznie kompa zmulić
Sygny:
1.
2.
3.
Napis:
http://graphic.or...29943o.gif Mam nadzieję iż te spodobają się bardziej. Dłużej nad nimi pracowałem w porównaniu do reszty
--------------------
Zapraszam na moje GFX

Dodane: 15-02-2010 11:49 -
Ale się sygnaturek w tym temacie narobiło.

Prace z twojego poprzedniego posta, są już lepsze niż wcześniejsze, choć nadal żadnej nie wziąłbym do podpisu. A co do nowych, to bardzo spodobała mi się pierwsza z rzędu. Ani nie za duża, fajny napis, tło, nie powstydziłbym się tą sygną. Jednak dwie następne są już za wielkie. Gdyby zmniejszyć tą drugą, to wyszła by porządna praca. Jednak ta ostania jest najsłabsza z najnowszych, za mało wysiłku w nią włożyłeś. Podsumowując post napiszę, iż uczyniłeś pewne postępy, ale nie zapominaj że ten kto nie idzie to przodu ten się cofa. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 15-02-2010 12:10
Dzięki za uwagi . Postaram się coś zrobić z tą ostatnią sygną

Co do ostatniego twojego zdania to staram się coś codziennie wyskrobać ale nie zawsze wychodzi
Pozdro
--------------------
Zapraszam na moje GFX

Dodane: 18-02-2010 20:43
Sygny są nawet, nawet..widać, że włożyłeś w nie dużo pracy. Radzę Ci nie iść na ilość, lecz na jakość, ale z tym też nie ma problemu

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.