Dodane: 23-01-2010 17:53
Własnie skończyłem Pokemony Platinum na ds'ie. Seria porządnie się zmieniła od czasu pierwszych części na GB

.
Ludzie naprawdę grają w to na emulatorach? Jak jeszcze nie miałem ds'a to próbowałem, masakra.

Dodane: 24-01-2010 08:48
O kurde to świetna wiadomość już zacieram ręcę dobrze, że daliście njusa

Co do tego Platinum jakoś nie mam zbytnio nastawienia dobrego do tej masy poków, po prostu wszystko już takie przesadzone

I czyli będzie na GBA?
No niestety (albo i stety dla mnie ;P) gry te będą już na Nintendo DS. Nie przeszkodzi to wam jednak w graniu bo przecież emulatory na NDS też są ;P Z tym, ze "magiczna spacja" z GBA nie będzie już działała xD Ja mam NDS i się zastanawiam czy kupić oryginał

Bo z tego co słyszałem do oryginału będą dawali "pokemoniasty krokomierz" do którego przerzucamy nasze poki z NDS i zabieramy w podróż

Idąc na miasto i zabierając takie cudeńko pokemony będą ćwiczyć i zdobywać lvl
--------------------

Dodane: 24-01-2010 11:55
Ja jak byłem młodszy to grałem w gry o tematyce pokemoniastej na emulatorze na gameboya.

Dużo gier, ale rzadko która się różniła.

Ogólnie pod tym względem wolałem zdecydowanie DB i nigdy specjalnie w gry o pokemonach się nie zagłębiałem.
--------------------

Dodane: 24-01-2010 12:07
Cyrus napisał/a:No niestety (albo i stety dla mnie ;P) gry te będą już na Nintendo DS. Nie przeszkodzi to wam jednak w graniu bo przecież emulatory na NDS też są ;P Z tym, ze "magiczna spacja" z GBA nie będzie już działała xD Ja mam NDS i się zastanawiam czy kupić oryginał

Bo z tego co słyszałem do oryginału będą dawali "pokemoniasty krokomierz" do którego przerzucamy nasze poki z NDS i zabieramy w podróż

Idąc na miasto i zabierając takie cudeńko pokemony będą ćwiczyć i zdobywać lvl
Wiem że działają, bo też się w to i owo na nim cisnęło, ale DS już nie ma w sobie tego czegoś ;(

Dodane: 24-01-2010 12:16
Ja grałem w pokemony tylko na emulatorze do gameboya

Pokemon: Red blue yellow itd.

Przyjemnie się grało w taki Rpg

. Grę całą przeszedłem, więc jakoś ta gra mnie zaciekawiła
--------------------
"W życiu piękne są tylko chwile."- Ryszard Riedel

Dodane: 24-01-2010 12:18
Cyrus zawsze znajdą się jakieś łosie na allegro które będą sprzedawały sam ten "krokomierz"

Tu macie trailer po angielsku
http://www.skizo....,5535.html

Dodane: 25-01-2010 23:08
Szyzy napisał/a:Cyrus zawsze znajdą się jakieś łosie na allegro które będą sprzedawały sam ten "krokomierz"

Tu macie trailer po angielsku
http://www.skizo....,5535.html W sumie o tym nie pomyślałem xD
Co do NDS to ja jednak uważam że jest o wiele lepsze od GBA

Fakt... to nie jest to "coś" co na GBA się czuło... ale NDS też ma wiele atutów i to z pewnością lepszych od GBA. Dzięki NDS w końcu zagrałem w DBZ SSW2 i przeszedłem je w CAŁOŚCI
--------------------

Dodane: 26-01-2010 21:13
Wiadomo że nowości przeważnie niosą coś dobrego, ale no cóż będę zmuszony do grania na NDSie bo aż mnie korci do nowych części

Dodane: 27-01-2010 21:06
A ten krokomierz to będzie miał tylko tą jedną funkcję??
A grał ktoś w ogóle w duże wersje pokemonów na Wii albo GameCube??xD

Dodane: 27-01-2010 23:43
Szyzy napisał/a:
A ten krokomierz to będzie miał tylko tą jedną funkcję??
A grał ktoś w ogóle w duże wersje pokemonów na Wii albo GameCube??xD
Z tego co wiem oprócz możliwości treningu naszego pokemona na kilku różnych mapach będzie można też łapać pokemony. Nie wiem jednak na jakiej to zasadzie będzie działać, mówię tylko to co wyczytałem z innych stron (i to nie jakieś plotki, tylko artykuły ze screenami ;p). Bedzie można też brać udział w jakiś mini grach w których nagrodą będą różne drobne rzeczy ;]
--------------------

Dodane: 06-02-2010 22:17 -
Ukazała nam się strona najnowszych poków for ds oto ona:
http://www.pokemo...er.com/us/ Hmm teraz zostało do zdecydowania którą wersję i jakiego startera wybiorę
--------------------
D'oh

Dodane: 25-02-2010 19:10
Ja nigdy nie grałam w to coś na N.., ale miałam kiedyś cudownego.. GAME BOYA COLORA !

Tak tak, kupiłam sobie sama za pieniądze z komunii, pamiętam jaki to był hit, teraz to pewnie z 50 zł nie jest warte xD Jakkolwiek miałam dwie gry, Silver i Red, ale Red mi się bardziej podobała. Pamiętam, że oderwać mnie od tego nie szło. Na komputer też miałam fajną, pokemonową gierkę, takie karty, ale nie wiem gdzie to jest.
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 12-03-2010 15:08
Już jest anglojęzyczny romik w necie dopiero zasysam więc napisze co i jak później

Mam nadzieję że się nie zawiodę
--------------------
D'oh

Dodane: 12-03-2010 16:29
Ja od kilku dni pykałem w emeralda i ruby, przeszedłem je i zacząłem znowu grać w crystala, ale dzisiaj sobie pobrałem pearl więc pocisnę i w niego

Dodane: 12-03-2010 17:48
by_black napisał/a:Ja od kilku dni pykałem w emeralda i ruby, przeszedłem je i zacząłem znowu grać w crystala, ale dzisiaj sobie pobrałem pearl więc pocisnę i w niego
Hehe, Emerald niezły, też przeszedłem

Zamiast Pearl polecam ci Platinum, jest to lepsza wersja ;]
#Szyzy, czasem premiera nie miała być 26 marca? Jak możesz daj linka to sobie na konsolce odpalę
--------------------

Dodane: 12-03-2010 18:18 -

Dodane: 12-03-2010 18:27
No pograłem około pół godziny ( wybrałem Totodaile). Niestety frozeny są czasami jak wychodzisz z jakiegoś budynku. Ale ogólnie jak podejrzewałem gierka wypas, muzyczka dużo lepsza od tej w Platinum, Diamond i Pearl.
A co do nowej generacji na razie pokazali bodajże jednego lub dwa poki. Ale niestety podejrzewam że nie będzie to gra na miarę Red czy Gold.
--------------------
D'oh

Dodane: 13-03-2010 19:16
W nowej generacji pokazali 2 poki, w sumie jednego, ale razem z jego przemianą xD Powiem tak - trochę ich już za dużo i im dalej w las, tym niestety te poki będą gorsze :/ Mam tylko nadzieję, że nie wprowadzą nowej "natury" pokemonów za jakiś czas bo i tak ich jest dużo, a większość ma podwójną naturę :/
--------------------

Dodane: 14-03-2010 00:43
To prawda, o ile w perle pokemony, a raczej ich postacie mi się podobają jak te z kanto, to przykładowo większość pokemonów z emerald są beznadziejne :/ Jak przejdę pearl to skuszę się na Platinum, a później na te nowe

Dodane: 25-04-2010 13:03
No i tak jak myślałem do nowej serii będzie nowa wersja gry Pokemon, a nazwa wersji to Black/White gdzie będzie 5 generacja xD.
-
http://www.youtub...r_embedded
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.