Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 19:10
OnLine: 48, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto/Shippuuden, reupload odcinków
Dodane: 05-06-2010 21:10
#BeyoO - user - 20%
Dobra trochę już czasu minęło, więc najwyższa pora zacząć narzekać xD
Nie no na serio. Czy będzie Ikar kontynuował wrzucanie tych odcinków bo już trochę za nimi tęsknie :) Przynajmniej kilka nie każe od razu całej sagi :p (choć nie miałbym nic przeciwko ^^)

--------------------

Dodane: 06-06-2010 22:25
#Cyrus - user - max%
ROzmawiałem z Filipem o tym i jest bardzo zajęty swoimi prywatnymi sprawami więc będziemy musieli poczekać :d Jak już zrobi co ma zrobić to pewno powróci do reuploadu Naruto, na co z niecierpliwością czekamy :)

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 16-07-2010 22:20
#Pioterek - user - 10%
Eh szkoda, że od ostatniej wzmianki o uploadzie minęło już dobre 40 dni... ale nadal czekamy... cierpliwie ... :)

Dodane: 15-08-2010 21:47
#by_black - systemadmin - max%
Rozpoczął się reupload odcinków "Naruto Shippuuden", od pierwszego odcinka, razem z lepszą jakością bo z SD na HQ i oczywiście z lepszą jakością napisów.

A już teraz możecie pobrać na próbę pierwszy odcinek: http://npolska.ne...ippuuden_1

Odcinek został podzielony na dwa, ponieważ wcześniej u nas można było pobrać ten special w jednej części. Olek uploaduje już drugą część ;)

--------------------
Dodane: 16-08-2010 23:08
#Snajki - user - 20%
Ja proponuje skończyć co sie zaczeło... Tzn Naruto .. a potem Shippuuden... Bo czekamy już dość długo ... A odcinków nie ma ;)

Dodane: 19-08-2010 11:04
Naruto zwykłe robi Ikar, a obecnie jego praca nie pozwala mu na wiele, a wiadomo co jest ważniejsze, odcinki Shippuudena robi po swojemu Olek, więc nie będzie mieszał w odcinkach przygotowywanych przez Ikara.

--------------------
Dodane: 19-08-2010 12:18
#Cyrus - user - max%
by_black napisał/a:
Naruto zwykłe robi Ikar, a obecnie jego praca nie pozwala mu na wiele, a wiadomo co jest ważniejsze, odcinki Shippuudena robi po swojemu Olek, więc nie będzie mieszał w odcinkach przygotowywanych przez Ikara.

Spoko wodzu :) Czekamy już chyba ze 3 miechy to i poczekamy jeszcze raz tyle jak będzie trzeba :d Trochę szkoda, że wyszło jak wyszło, ale cóż, nic nie poradzimy :d Nie spodziewam się także, że od razu po uporaniu się z prawdziwą pracą nastąpi szybki reupload tych odcinków bo jak zwykle coś pewnie wyskoczy, albo będzie coś ważniejszego :d Zresztą po tych 19 odcinkach nie wciągnąłem się aż tak by to koniecznie dalej oglądać xD

--------------------

Dodane: 10-11-2010 14:22
#kamil52 - user - 0%
Witam!Ja chcę się dowiedzieć tylko czy na stronie pojawią się odcinki naruto w lepszej jakośći.Początek pierwszej seri 19 odc chyba są a potem lipa.Shippuuden 1-25 i od 125-18x są.Czy reszta też pojawi się w takiej jakości ??

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Naruto, reupload odcinków

Dodane: 10-11-2010 14:23 - Edytowane przez olek_mi dnia 10-11-2010 15:05
Pytania o pierwszą serię najlepiej kierujcie do ikara na pw, jeżeli chodzi o Shippuuden, to cały czas jest wymieniany, obecnie jesteśmy już na 125 i Olek cały czas je wymienia.

--------------------
Dodane: 12-11-2010 18:18
#olek_mi - user - max%
Obecnie w strefie plików mamy 25 pierwszych zaktualizowanych odcinków naruto shippuuden. Prace nad reuploadem przerwałem z powodu kłopotu ze skryptem. Lecz wreszcie problem rozwiązałem i prace wznawiam. Oczekujcie niebawem pierwszych kilku epków w rozdzielczości 960x720 oraz kolejnych epizodów 25+ i 125-

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 13-11-2010 16:30
#BeyoO - user - 20%
Dobra super, tylko, że mnie Shippu nie interesi. Ciągle jest tylko tych 19 odcinków HQ i już czekamy tyle czasu i nic się nowego nie pojawia, ani jeden. Pisałem do ikara, ale nic nie odpowiedział...

--------------------

Dodane: 13-11-2010 17:33
No to będziesz musiał sobie poczekać jak Olek skończy shippuudena, obecnie sam się tego podejmuje, a dopóki ma napisy do Shippuudena nie zmieni tego bo ci się to nie podoba i cię shippuuden nie interesuje.

--------------------
Dodane: 13-11-2010 23:17
#Cyrus - user - max%
#BeyoO skoro już tyle czekałeś to poczekasz jeszcze troche ;P Ja też obejrałem naruto jak na razie 19 epków... nie powaliło mnie z nóg więc na własną rękę nie szukam odcinków w necie, ale ty jak jesteś taki narwany to sobie ściagaj w HD i oddzielnie napisy ;P w czym problem?

--------------------

Dodane: 14-11-2010 18:25 - Edytowane przez BeyoO dnia 14-11-2010 18:26
#BeyoO - user - 20%
Nie no, po prostu, temat był chyba zrobiony z myślą o odcinkach robionych przez Ikara, a wy tu mi wyjeżdżacie z Shippu. Chciałem się dowiedzieć jaka jest sytuacja.
A, że widzę, iż nic nowego się nie dzieje, to czekam dalej...

Aha i niech Szanowny Pan Admin nie pisze mi tu o Shippuudenie, ponieważ to nic nie wnosi do TEGO tematu. Jak se Olek robi to niech robi, kiedyś i je ściągnę...

--------------------

Dodane: 14-11-2010 18:34 - Edytowane przez by_black dnia 14-11-2010 18:35
Posłuchaj, nie każdy lata jak ze sraczką i nie każdy będzie zakładać 10.000 tematów tylko po to aby było komuś dobrze, temat dotyczy reupload epizodów "Naruto" nie ważne czy to pierwsza, czy druga seria to wciąż tylko "Naruto".

Jak widzisz niema żadnych informacji o tym, czy ikar będzie kontynuować reupload, nie loguje, się nie odpowiada, mi też nie udzielił jednoznacznej odpowiedzi, więc my nie rzucimy teraz Shippuudena by robić coś co on zaczął. A wielu ludzi też czeka na odświeżoną drugą serię, która ma dużo luk w naszej strefie plików i to nie tylko z napisami. Powiedziałem już raz, niema odpowiedzi, bo sam ikar mi jej nie udzielił, więc dopóki sam tutaj nie napisze niema co się szarpać, wszelkie pytania kierujcie do niego na PW. Może znów wejdzie i komuś odpisze konkretnie.

Poza tym nie jesteś pępkiem świata i licz się z tym, że bierzemy pod uwagę też pozostałe 167.000 użytkowników.

--------------------
Dodane: 15-11-2010 16:39
#BeyoO - user - 20%
Dobrze rozumiem. Nie wiedziałem, że Ikar nie loguje się od jakiegoś czasu. Skoro nie ma go to ok, przecież nie każę wam rzucać pracy, szkoły dla Naruto...

Mógłbyś być trochę milszy ? Bo to nie świadczy o Tobie dobrze, a ostatnie zdanie mogłeś sobie podarować...

--------------------

Dodane: 15-11-2010 16:49 - Edytowane przez by_black dnia 15-11-2010 16:59
Mogłem i byłem, ale ja swoje limity cierpliwości też mam, a nie lubię się powtarzać bez końca, napisałem raz konkretnie jaka jest sytuacja, wystarczy zajrzeć tu i ówdzie by się dowiedzieć czegoś, skoro wysyłałeś mu pw, wystarczało zajrzeć też do profilu.

Dobrze wiem co i jak wpływa na opinię o mnie, ale jeżeli ktoś poucza mnie w taki sposób:

Nie no, po prostu, temat był chyba zrobiony z myślą o odcinkach robionych przez Ikara, a wy tu mi wyjeżdżacie z Shippu.

To nie będę robił dobrej miny do złej gry. Codziennie pojawia się tuzin tematów, wypowiedzi oraz userów, którzy w jakiś sposób łamią regulamin, lub niektóre zasady, ja to muszę z resztą redakcji sprzątać, więc skoro dodałem tutaj wzmiankę o "Shippuudenie", oznacza to, że to dobre miejsce i wiem co robię. Więc co świadczy o Tobie te zdanie?

Jak już wcześniej powiedziałem, to jeszcze raz powtórzę do wszystkich tych, którzy czekają na reupload pierwszej serii. Ikar obecnie nie przebywa na stronie, nie wiem kiedy znów aktywnie będzie się tutaj przebywał, nie mam żadnych informacji na temat planów jego reuploadu, więc do tego czasu jak nie da sam znać, będziemy dodać epizody "Shippuuden", jak do nowego roku nic się nie zmieni, to sam rozpocznę reupload "Naruto".

--------------------
Dodane: 25-11-2010 21:59
#Pepe - user - max%
Jako że ostatnio zacząłem oglądać shippka muszę was pochwalić, jakość w jakiej można go oglądać niszczy system :d O wiele więcej przyjemności z obserwowania przygód bohaterów jest jak się ma takie obrazy :) Cud miód i malinki aż się chce pobierać .

--------------------
iSayumi
Dodane: 27-12-2010 15:41 - Edytowane przez olek_mi dnia 30-12-2010 18:44
#olek_mi - user - max%
Już chyba czas zrobić małe odświeżenie. Otóż od niedawna na stronie zostały udostępnione do pobrania wszystkie epizody shippuudena z polskimi napisami, będące na podstawie mangi, w najwyższej do znalezienia jakości. Cieszycie się, prawda? Ale to nie koniec. W najbliższym czasie uzupełnię resztę odcinków 57-70; 91-111.

Link do Naruto Shippuuden w strefie plików
Link do Naruto Shippuuden online

Miłego oglądania i wysokich transferów :)

EDIT: Fillery z Sorą ( 56-71 ) dodane do pobrania w rozdzielczości HD.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 30-12-2010 19:20
#Darknes - user - max%
Fajnie :d Szybko się uwinąłeś :* Jeszcze tylko kilka epizodów i będzie komplet. Jak tylko skończę pobierać to co teraz mam wrzucone to wezmę się za Shippka.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online